Voi mai simtiti ca ziua are 24 de ore? Specialistii sustin ca ziua s-a scurtat la 16 ore

Voi mai simtiti ca ziua are 24 de ore? Specialistii sustin ca ziua s-a scurtat la 16 ore

Publicat de Larisa Moldovan pe 31 January 2020 in Curiozități

“Timpul este prea lent pentru cei care asteapta, prea iute pentru cei care se tem, prea lung pentru cei care se plang, prea scurt pentru cei care sarbatoresc, dar, pentru cei ce iubesc, timpul este o eternitate.” William Shakespeare

Din 1980 timpul pe Pământ s-a scurtat, iar o zi nu mai are 24 de ore, ci 16 ore, dată fiind modificarea frecvenţei de la 7,8 HZ la 12 HZ. Geofizicienii contemporani consideră că Rezonanța Shumann este adevărata bătaie a inimii planetei noastre. Ei au concluzionat că există o relație directă între accelerarea ritmului acesteia și percepția omului conform căreia timpul trece mai repede, scrie evz.ro

Potrivit cocoon.ro, unele filme precum „Cazul ciudat al lui Benjamin Button” sau „Ziua în care Pămantul s-a oprit” prezintă subtil acest fenomen, iar multă lume nu înțelege cum se poate scurtă timpul, dacă ceasornicul arată tot atâtea ore.

„Ceea ce nu înțelege omul este că, fiind în timp, facem totul mai repede, acesta fiind comprimat ca un balon care, dacă este umflat și scrii ceva pe el cu markerul, vezi literele mari și lărgi, dar dacă se dezumflă, se strânge scrisul. Așa este și timpul sau spațiul nostru 3D, care se poate măsura în această rezonanță energetică Schumann”, conform uneia dintre teorii.

Alte păreri subliniază că Biblia ne-a avertizat că, în vremurile din urmă, timpul se va scurta, viața omului se va scurta, ca să se scurteze ororile și suferințele de pe planetă.

Timp de mii de ani, Rezonanță Schumann a avut valoarea constantă de 7,8 Hz, dar începând din 1980 s-a constatat o accelerare rapidă. Astfel, s-a ajuns ca în zilele noastre Rezonanța Schumann să aibă valoarea de 12 Hz, consecința directă fiind că 24 de ore actuale corespund cu 16 ore reale, în termenii timpului terestru.

Potrivit unora dintre teorii, curgerea timpului terestru se va acceleră în continuare pană la apropierea de „punctul zero”, care corespunde inversării polilor magnetici ai Pămantului. Fenomenul este văzut de mulți că fiind Apocalipsa prevestită de Biblie, potrivit căreia planeta va fi cuprinsă de întuneric timp de trei zile. Conform acestei logici, în „momentul zero” cele 24 de ore ale timpului terestru vor corespunde la zero ore efective.

Consecințele acestui fenomen sunt incredibile: planetă și toți locuitorii acesteia vor trece într-o altă dimensiune. Se pare că, după trecerea prin Punctul Zero, soarele va răsări la Vest și va apune la Est.

Mai multe texte străvechi descriu astfel de trasformări radicale în trecutul îndepărtat al omenirii. Cea mai mare parte a tehnologiilor actuale nu vor mai fi operaționale, cu excepția energiei libere, descoperită de Tesla în urmă cu un secol.

Creșterea frecvenței de vibrație a planetei noastre implică și elevarea frecvenței de vibrație a locuitorilor săi, ceea ce ar putea determină efecte asupra organismului, dar și elevarea asupra conștiintei, chiar dacă evenimentele actuale nu susțin această teorie.

“Universul este în expansiune. Distanțele interstelare sunt din ce în ce mai mari. Cum facem ca relația dintre spațiu, timp și viteza luminii sa compenseze asta? Modificările distanțelor interstelare sunt măsurabile; viteza luminii este constantă și este măsurabilă. Dar.. ce zici de Timpul în sine, pot fi măsurate modificările Timpului? Sau acesta este un paradox în sine? Cum putem masura potențialul schimbării Timpului în sine, dacă se schimbă în timp ce noi încercăm să-l măsurăm?

De exemplu, ipotetic vorbind, dacă încercați a măsura un băț din curte care scade în lungime față de un al doilea băț din curte, care de asemenea scade în lungime în același ritm ca și primul și, dacă totul în jurul tău (inclusiv tu) scazi în lungime în același ritm, niciodată nu s-ar confirma că o astfel de schimbare, de fapt a avut loc. Deci, dacă ne uităm la relația dintre spațiu, timp și viteza luminii( S = c x t), daca extinderea spațiului este masurabilă și viteza luminii este încă constantă, cât poate fi acceleratia Timpului?

Nu-i de mirare că ei spun: “cu cât esti mai în vârstă, cu atât mai repede trece timpul”. Omenirea se străduiește continuu de a face vehiculele sale, tehnologiile și procesele mai rapide, dar noi niciodată nu părem să avem suficient timp sau ne-am dori să avem mai mult timp.”

Facebook ascunde articolele celor care nu interactioneaza cu ele. Daca vrei sa primesti in continuare cele mai frumoase articole, apreciaza, comenteaza si distribuie acest articol si astfel vei primi si articolele viitoare! Multumim!



Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!