Image

„Vinovatul va da vina pe oricine, dar nu pe el însuși” – 20 de citate de Dale Carnegie care vă ajută la descoperirea secretului fericirii

Publicat de Patricia Esca pe 16 September 2021 in CitateDezvoltare PersonalaLecții de viațăSfaturiViata

„Dacă doriți să schimbați oamenii – începeți cu voi înșivă – acest lucru este și mai bun, dar și mai sigur.”

Dale Breckenridge Carnegie este un educator, psiholog și scriitor american care a fost pionier în crearea teoriei comunicării, transpunând evoluțiile științifice ale psihologilor de atunci într-un domeniu practic, dezvoltându-și propriul concept de comunicare fără conflicte. Cursuri fondate despre auto-îmbunătățire, abilități de comunicare eficiente, vorbire și multe altele …

Acționează ca și cum ai fi deja fericit și vei deveni cu adevărat mai fericit.

Găsește-ți mereu ceva de făcut. Este cel mai ieftin medicament de pe pământ – și unul dintre cele mai eficiente.

Nu încercați niciodată să vă împăcați cu dușmanii dvs., deoarece acest lucru vă va face rău mult mai mult decât vă vor face ei. Acționați ca generalul Eisenhower: nu vă gândiți nicio clipă la persoanele care nu vă plac.

În această lume, există o singură modalitate de a câștiga dragoste – să nu mai ceri și să începi să dai iubire fără să aștepți recunoștință.

Citeste si  Lectiile de viata pe care le invatam in tinerete pe pielea noastra! - "Nu poţi să mulţumeşti pe toată lumea !"

Câți dintre voi au tăiat rumeguș cel puțin o dată în viață? Desigur, nimeni nu poate tăia rumegușul. A fost tăiat deja. La fel e și cu trecutul. Când începeți să vă faceți griji cu privire la lucrurile care au trecut deja, vă ocupați să tăiați rumegușul.

Expresia de pe chipul unei femei este mult mai importantă decât hainele ei.

Nu te lăsa supărat de probleme banale care ar trebui disprețuite și uitate. Amintiți-vă că viața este prea scurtă pentru a o pierde pe fleacuri.

Amintiți-vă că, fericirea nu depinde de cine sunteți sau ce aveți. Depinde numai de ceea ce credeți.

Cel mai sigur mod de a ajunge la inima unei persoane este să vorbești cu ea despre ceea ce iubește mai presus de orice.

Dacă o persoană încearcă să te folosească în scopuri personale, elimină-l din cercul cunoștințelor tale.

„Un zâmbet nu valorează nimic, dar este foarte apreciat …”

Nu imita pe alții. Găsește-te și fii tu însuți.

Citeste si  Starea pielii feței este redată de starea creierului. Nouă sfaturi pentru o piele tânără și un creier sănătos, oferite de un neurofiziolog

Învățați cum să vă puneți în locul altei persoane și vedeți de ce are nevoie, nu de ce aveți nevoie voi. Întreaga lume va fi alături de cei care pot face acest lucru.

Trei subiecte sunt cele mai discutate în lume … Se*ul, banii și religia. Cu primul putem crea viață, cu al doilea o susținem și cu al treilea sperăm să trăim și într-o altă lume.

„Oricine are dreptul să fie prost cel mult cinci minute pe zi. Înțelepciunea nu trebuie să depășească această limită. ”

Nu ești fericit sau nefericit din cauza a ceea ce ai, cine ești, unde ești sau ce faci; starea ta este determinată de ceea ce crezi despre toate acestea.

Este în natura umană ca cineva să învinovățească pe oricine, dar nu pe sine …

Expresia pe care o porți pe față este mai importantă decât hainele pe care ți le pui.


Distribuie pe Whatsapp Distribuie pe Facebook Distribuie pe Telefon