Va prezentam un top mai neobijnuit – Topul micilor bucurii ale vieţii

Va prezentam un top mai neobijnuit – Topul micilor bucurii ale vieţii

Publicat de Larisa Moldovan pe 24 August 2018 in De Suflet

Somnul bun la finalul unei zile obositoare s-a clasat pe primul loc în clasamentul plăcerilor vieţii, într-un sondaj realizat în Marea Britanie. Găsirea unei bancnote uitate într-un buzunar, un chilipir în magazine şi micul dejun servit la pat se numără de asemenea printre marile bucurii mici ale vieţii.

Să te relaxezi în pat la finalul unei zile interminabile şi să te trezeşti complet revigorat a doua zi s-a dovedit cea mai mare dintre bucuriile mici ale vieţii.

Pe locul doi în clasamentul realizat pe baza unui studiu la care au participat 3.000 de britanici s-a clasat găsirea unor bancnote uitate în buzunar, iar pe trei, cuibăritul în pat lângă persoana iubită. Urmează în clasamentul publicat de „The Daily Telegraph” hohotele de râs ce provoacă lacrimi şi lenevitul în pat.

Un reprezentant al companiei producătoare de supă instant Batchelors, care a realizat sondajul, a spus că nimic pe lume nu se compară cu sentimentul pe care îl ai atunci când te arunci în pat la finalul unei zile obositoare. „Sentimentul se accentuează dacă te trezeşti simţindu-te bine şi în formă a doua zi dimineaţă”, a spus Rob Stacey.

„Nu avem mereu nevoie să ni se întâmple ceva nemaipoment pentru a ne însenina ziua – uneori bucuriile mici sunt la fel de eficiente. Deseori gesturile banale, precum cuibăritul lângă persoana dragă sau un compliment pot înveseli o persoană care are o zi proastă şi pot fi mai benefice decât un cadou costisitor.”

Patul cu aşternuturi proaspăt spălate a intrat, de asemenea, în top 10, la fel şi găsirea unui chilipir într-un magazin. A face pe cineva să zâmbească s-a clasat pe locul opt, iar reîntâlnirea cu un vechi prieten, pe nouă. Pe zece se găseşte râsul provocat de amintiri.

Reîntoarcerea acasă, la părinţi, pentru a lua masa într-o duminică este pe locul 11 în topul micilor plăceri ale vieţii, urmată de un compliment făcut de cineva care-ţi spune că arăţi bine. Cititul unei cărţi bune aşezat pe canapea cu o cană de băutură sau de supă fierbinte în faţă se află pe 13, iar pe 14, sentimentul pe care ţi-l dă vestea că ai slăbit.

Locul 15 a fost adjudecat de surpriza unui mic dejun primit în pat, iar 16, de trezitul cu gândul că trebuie să te duci la muncă, după care realizezi că, de fapt, este weekend.

Un străin care-ţi zâmbeşte pe stradă, frunzăritul albumului de fotografii, mâncarea la pachet şi distracţia provocată de prima zăpadă din an completează top 20.

Alte mici plăceri din sondaj sunt să auzi un râset de copil, să reuşeşti să încapi într-o pereche veche de blugi după ce ai slăbit şi să asculţi un concert live.

Reprezentantul Batchelors, Rob Stacey, a spus că cei mai mulţi dintre britanicii incluşi în sondaj au mărturisit că deseori plăcerile mici sunt cele care produc bucuriile cele mai mari. „Le-am cerut fanilor Cup-a-Soup să ne spună care sunt momentele lor preferate şi vom alege trei dintre ele pentru a le imprima pe pachetele de supă ce vor fi distribuite în supermarketurile din ţară”, a spus Stacey.

Topul celor mai mari bucurii mici ale vieţii

1. Un somn bun

2. Găsirea unei bancnote uitate în buzunar

3. Cuibăritul în pat lângă persoana iubită

4. Râsul cu lacrimi

5. Lenevitul în pat

6. Dormitul în aşternuturi proaspăt spălate

7. Găsitul unui chilipir

8. A face pe cineva să zâmbească

9. Reîntâlnirea cu un vechi prieten

10. Râsetele provocate de amintiri

11. O masă de duminică împreună cu familia

12. Cineva care-ţi spune că arăţi bine

13. Cuibăritul pe canapea cu o carte bună şi o cană de băutură sau supă caldă

14. Să descoperi că ai slăbit câteva kilograme

15. Micul dejul servit în pat

16. Trezirea cu gândul că este o zi de lucru, după care realizezi că este weekend

17. Un străin care-ţi zâmbeşte pe stradă

18. Frunzăritul unui vechi album de fotografii

19. Mâncarea la pachet

20. Prima zăpadă din an

21. Melodia preferată cântată cu entuziasm în maşină

22. Un prânz alături de prieteni

23. Să asculţi un copil care râde

24. Un masaj

25. Cititul unei cărţi sau ascultatul melodiile de pe iPod la marginea piscinei, în vacanţă

26. Joaca în zăpadă

27. O pereche de blugi care se potrivesc perfect

28. Să faci conversaţie

29. O petrecere acasă cu prietenele

30. O şedinţă de înfrumuseţare la tine acasă

Daca ti-a placut articolul te invit sa-l distribui si prietenilor tai. Iti multumim!Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!