Un test de personalitate special care iti va citi caracterul tau in functie de cum percepi culorile. Alege unul dintre cele 6 pene colorate si afla ce spune despre tine!

Un test de personalitate special care iti va citi caracterul tau in functie de cum percepi culorile. Alege unul dintre cele 6 pene colorate si afla ce spune despre tine!

Publicat de Larisa Moldovan pe 25 February 2019 in Teste de Personalitate

Se spune ca alegerile ne definesc, in acest test de personalitate vom vedea ce spune despre noi pana aleasa. Alege fulgul preferat și vezi care sunt trăsăturile tale cele mai ascunse:

Ai ales fulgul nr. 1

Probabil că te-a atras culoarea albastră, culoarea celor care gândesc mult și profund. Ești o persoană plină de imaginație și creativitate. Chiar dacă nu lucrezi într-un domeniu în care să-ți folosești creativitatea, cu siguranță ai o anumită ușurință în rezolvarea problemelor de orice fel și reușești să găsești soluții la care alții nu s-ar gândi niciodată. De asemenea ești o persoană perfecționistă și ai tendința să te frămânți cam mult atunci când ceva nu iese așa cum ai vrea.

Ai ales fulgul nr. 2.

Combinația de culori sugerează că ești genul de persoană care se adaptează rapid și care își folosește logica și rațiunea în orice situație. Tu nu te lași dusă de val, nu iei decizii dintr-un impuls de moment, ci gândești totul îndelung înainte de a face un pas important. Ai tendința să fii un pic singuratică, tocmai pentru că analizezi atât de mult orice și pe oricine și găsești la toți defecte care te resping.

Ai ales fulgul nr. 3

Această alegere denotă că ești o persoană introvertită sau chiar timidă, care evită compania celorlalți și se simte cel mai bune în singurătate. Nu vorbești foarte mult despre tine și gândurile tale și numai cei foarte apropiați stiu cine ești cu adevărat. Pari serioasă și rece, dar în sufletul tău se ascunde un copil care iubește viața. Cei care au ocazia să-l cunoască sunt foaret norocoși. Ești un om foarte bun, dar ar trebui să o arăți mai des.

Ai ales fulgul nr. 4

Ai ales o combinație de culori inedită, care denotă o personalitate aparte, ușor excentrică, ar zi unii. Nu îți plac regulile, nu îți pasă de părerea lumii și nu asculți sfaturile nimănui. Nu suporți bârfele și ești genul care le-o retează scurt celor care vorbesc pe la spate. Sunt mulți oameni care nu te plac, tocmai pentru că ești atât de directă și sinceră. Dar cei apropiați apreciază foarte mult franchețea ta. De obicei ești cea la care oamenii merg ca să ceară sfaturi.

Ai ales fulgul nr. 5

Culoarea aleasă sugerează în principal teamă. Trăiești cu teama că vei greși, că vei eșua în ceea ce ți-ai propus și că ceilalți te vor judeca. Ești o perfecționistă și toată lumea o știe. Verifici un lucru de mai multe ori, îți alegi cu grijă cuvintele atunci când vorbești și rareori îți dai voie să fii tu însăți. Ai o personalitate foarte plăcută, dar din păcate sunt puțini cei care o cunoscu cu adevărat.

Ai ales fulgul nr. 6

Această alegere spune despre tine că ești o persoană ”cuminte”, calmă, care nu vrea să iasă în evidență. Ai un mare respect pentru legi și reguli, cel mai probabil ai fost un elev silitor și un copil ascultător. Ca adult, ai toate șansele să reușești în viață pentru că ești disciplinată, manierată și foarte educată. Nu îți place să riști și asta s-ar putea să îți facă rău pe termen lung. Trebuie să înveți că cine nu riscă nu câștigă. Uneori e bine să lași deoparte munca și să te distrezi mai mult.

Sursa: unica.ro

Daca ti-a placut articolul te invit sa-l distribui si prietenilor tai. Iti multumim!Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!