Un tanar a mers la un interviu de angajare, iar directorul i-a spus: „Arata-mi mainile”. Ce a urmat te va face sa plangi

Femeile trecute de 40 sunt admirabile... Fetelor, iată un text dedicat nouă! Jurnalistul Andy Rooney a trăit o viață îndelungată. Unul din cele mai frumoase articole semnate de el reprezintă o încercare de a afla de ce în ultimul timp bărbații preferă tot mai mult femei în vârstă. Înaintând în vârstă, apreciez tot mai mult femeile trecute de 40 de ani Există o mulțime de motive. Bunăoară o femeie trecută de 40 niciodată nu te va trezi la miezul nopții ca să te întrebe “La ce te gândești?”. Dacă ei nu îi place să se uite la fotbal împreună cu tine, ea nu va sta alături, văitându-se pentru calvarul prin care trece. Femeia de 40 de ani știe bine cine este ea și ce își dorește de la viață și de la bărbat. Foarte puține femei ajunse la această vârstă își fac griji pentru reputația lor sau pentru ce cred alții despre ea. Femeile trecute de 40 au simțul propriei demnități, de aceea niciodată nu își vor permite să facă un scandal isteric în cafenea sau alt loc public. Bineînțeles că nimeni nu va scăpa nepedepsit, dar “execuția” va fi la fel de grațioasă ca și însăși femeia. Femeile ce au împlinit 4 decenii sunt suficient de sigure pe sine ca să îți facă cunoștință cu prietenele sale. Ele au încredere în prietene și în bărbatul pe care l-au ales. După 40 de ani femeile au o intuiție aproape profetică. De aceea nu este nevoie să recunoști ceva în fața lor, căci ele și fără asta te cunosc foarte bine. Dacă ignori micile riduri, vei observa că femeile trecute de 40 sunt mult mai atrăgătoare decât cele tinere. Ele sunt directe și sincere și, dacă va fi cazul, îți vor spune în față că te comporți ca un nesimțit. Iar tu nu trebuie să ghicești ce atitudine are ea față de tine. Așadar există o mulțime de motive ca să admiri femeile trecute de 40. Din păcate nu putem spune același lucru despre bărbați. Noi, bărbații, parcăm intrăm în zona de confort la această vârstă și nu mai avem grijă nici de noi, nici de femei, nici de copii. Trebuie să ne mobilizăm, să începem să ne prețuim femeile, să le iubim și să fim măcar la același nivel cu admirabilele noastre jumătăți! Fiți mereu frumoase și bucurați-ne cu grația și eleganța voastră, dragi femei! Daca ti-a placut articolul te invit sa-l distribui si prietenilor tai. Iti multumim!

"Nu-ți refuza micile slăbiciuni!" - Lectii de viata de la Sophia Loren, model de feminitate si longevitate.

În pofida vârstei sale înaintate, Sophia Loren arată extraordinar și îsi maschează cu brio anii. Care este secretul ei? Ni-l dezvăluie însăși actrița: 1 Nu-ți refuza micile slăbiciuni! - În ceea ce o privește, aceste slăbiciuni sunt pastele! Actrița se răsfață deseori cu câte-o porție de paste , însă optează întotdeauna pentru cele din grâu dur. Așa cum spune chiar ea, acestea nu îngrașă – e o treabă verificată în timp! În Italia circulă o frază, aparținându-i marii actrițe : “ Pentru tot ce sunt, le sunt datoare spaghetelor!” 2 Iubește-ți vârsta! - Cand e vorba de vârsta ei, Sophia Loren este foarte deschisă: “ Nu am niciun fel de secret în ceea ce privește lupta cu bătrânețea. Trebuie să trăiești în armonie cu tine însuți, să-ți păstrezi calmul și echilibrul, să nu uiți de bucuriile vieții și să ai grijă de tine : să te hrănești normal, să te imbraci frumos, să faci sport și să nu dormi mai puțin de 7-8 ore pe zi”. 3. Un somn odihnitor. Sophia Loren se culcă la 9 seara și se trezește la 6 dimineața. 4. Gimnastica de înviorare și florile. - În fiecare dimineață, actrița respectă anumite ritualuri de frumusețe și relaxare. La trezire, gimnastica de înviorare este obligatorie, apoi plimbarea prin grădină, unde își admiră florile și se bucură de parfumul lor. În plus, Sophia Loren nu fumează, nu bea alcool, refuză grăsimile și prăjelile. 5. Multă apă naturală - Sophia bea 2 litri pe zi, pentru a avea pielea elastică și hidratată și pentru a-și curăța organismul de toxine. Ea are ferma convingere că persoanele care nu beau suficientă apă, se ridează mult mai devreme. 6. Zilele de detoxifiere - La fiecare 2-3 luni, iar uneori chiar mai des, Sophia își programează astfel de perioade. Timp de 2/-3 zile, ea bea numai fresh-uri și mănâncă numai fructe proaspete, pentru a-și curăța intestinele și a-și împrospăta pielea feței. Ea recomandă consumul a cât mai mult ananas proaspăt, care elimină greutatea în exces. 7. Curățarea pielii și înlăturarea produselor cosmetice - Pentru a păstra tinerețea pielii, Sophia Loren recomandă hidratarea permanentă a pielii cu ajutorul cremelor si al loțiunilor. În plus, inlăturați regulat machiajul pe pe față și pleoape. Pentru demachierea ochilor, Sophia folosește uleiul de măsline, iar apoi se unge cu cremă cu vitamina A. Demachiantele din supermarketuri sunt tabu. Daca ti-a placut articolul te invit sa-l distribui si prietenilor tai. Iti multumim!
Publicitate

Un tanar a mers la un interviu de angajare intr-o companie mare. El a trecut de primul interviu si a trebuit sa se intalneasca cu directorul pentru etapa finala.

Directorul a vazut CV-ul sau excelent si l-a intrebat:

– Ati primit vreodata bursa de la scoala? Tanarul a raspuns „nu”.

– Tatal tau ti-a platit pregatirea?

– Da, a spus el.

– Ce lucreaza tatal tau?

– Tatal meu este fierar.

Apoi directorul i-a spus: „Arata-mi mainile”.

Tanarul ii intinde mainile moi si perfecte.

– Dar tu nu l-ai ajutat pe tatal tau la munca?

– Nu, el a vrut mereu numai sa studiez si sa citesc multe carti. In plus, isi face treaba mult mai bine decat mine.

Apoi directorul i-a spus:

– Am o rugaminte: Odata ce vei ajunge acasa astazi, du-te si spala-i mainile tatalui tau si apoi vino inapoi maine dimineata.

Tanarul apoi a simtit cat de mare este sansa de a obtine locul de munca dorit.

Cand s-a intors acasa, tanarul l-a intrebat pe tatal lui daca ii va permite sa il spele pe maini.

Tatal l-a privit surprins si jenat i-a aratat mainile lui. Tanarul l-a spalat incet. A fost prima data cand a observat ca mainile tatalui sau sunt incretite si are atat de multe cicatrici.

Vanataile de pe maini au fost pretul pe care l-a platit pentru educatia fiului sau. Dupa ce l-a spalat pe maini, tanarul a stat linistit si ganditor. In acea noapte, ambii au vorbit mult timp.De dimineata, tanarul s-a dus la biroul directorului care a observat lacrimi in ochii lui si l-a intrebat:

– Poti sa-mi spui ce ai facut ieri?

Apoi el a raspuns:

I-am curatat mainile tatalui meu ieri. Acum stiu ce este de apreciat si trebuie sa recunosc ca fara parintii mei, nu as fi ceea ce sunt astazi. Acum imi dau seama cat de greu lupta un om pentru paine. Acum vreau sa-mi ajut familia.

Directorul a spus:

– Asta este ceea ce caut la oamenii mei. Vreau sa angajez pe cineva care sa stie sa aprecieze ajutorul altora. Cineva care cunoaste suferintele altora si ca banii nu sunt totul in viata. Esti angajat!

Publicitate

Puteti sa ii dati copilului o casa mare, mancare buna, calculator, televizor cu ecran mare. Dar, cand spalati podeaua sau pictura de pe un perete, invatati-l sa faca acelasi lucru. Dupa masa, sa spele vasele cu fratii si surorile lui. Nu pentru ca nu aveti bani sa angajati pe cineva sau sa o faceti chiar dvs, ci pentru ca vreti sa ii invatati sa aprecieze munca.

Nu conteaza cat de bogat sau de sarac esti, intr-o zi parul devine alb, cum este parul tatalui acestui tanar. Cel mai important lucru este ca copilul sa invete sa aprecieze eforturile si dificultatile si sa respecte munca altora pentru a ajunge ceva in viata.

Sursa: Bewoman.ro

Un lung tren ne pare viața. O poezie exceptională

“Un lung tren ne pare viața, ne trezim în el mergând,

Fără să ne dăm noi seama unde ne-am suit și când.

Fericirile sunt halte, unde stăm câte-un minut;

Până când să ne dăm seama, sună, pleacă, a trecut…./

Iar durerile sunt stații lungi, de nu se mai sfârșesc,

și în ciuda noastră parcă tot mai multe se ivesc.

Arzători de nerabdare înainte tot privim,

să ajungem mai degrabă la vreo țintă ce-o dorim./

Ne trec zilele și anii, clipe scumpe și dureri,

noi trăim hrăniți de visuri și-nsetați după plăceri.

Mulți copii voioși se urcă, câți în drum n-am întâlnit!…

Iar câte-un bătrân coboară trist, și frânt, și istovit./

Vine odată însă vremea să ne coborâm și noi;

ce n-am da, atunci, o clipă să ne-ntoarcem înapoi?

Dar, pe când, privind în urmă, plângem timpul ce-a trecut,

sună-n Gara Veșniciei; am trăit și n-am știut!…”

Autor – Traian Dorz

Daca ti-a placut articolul te invit sa-l distribui si prietenilor tai. Iti multumim!


Publicitate


Alte Articole