Un mesaj de la femei pentru bărbați: „Nu trebuie să fii perfect. Este suficient doar să fii bun!”

Un mesaj de la femei pentru bărbați: „Nu trebuie să fii perfect. Este suficient doar să fii bun!”

Publicat de Larisa Moldovan pe 24 February 2021 in De SufletDezvoltare PersonalaLecții de viațăPersonalitateRelatii

,,Dragi bărbați, noi, femeile, nu avem nevoie ca voi să fiți perfecți. Nu trebuie să aveți o față de fotomodel, un loc de muncă bine plătit sau un abdomen plat. Trebuie doar să știți să vă comportați frumos cu femeia de lângă voi.

Îmi amintesc că într-o zi am fost la o întâlnire cu un bărbat care, de obicei, nu se potrivea cu genul meu. Spre surprinderea mea, am început să simt fluturași în stomac. Nu îi mai simțisem de multă vreme.

Bărbatul respectiv purta ochelari cu lentile groase, avea burtă și capul chel, dar nu mi-a păsat deloc de aspect, m-am îndrăgostit imediat de el! Eram foarte emoționată în jurul lui, încercam de fiecare dată să-l impresionez.

Ce-i drept, și el era la fel de emoționat când se afla în preajma mea, transpira, îi tremurau mâinile și nu avea curaj să mă privească în ochi. Însă mie mi-a plăcut foarte mult de el, îmi venea încontinuu să-l îmbrățișez, să-l pup, să-i arăt că îmi place să petrec timp cu el.

Știam că și el mă place, dar se temea să îmi spună. Prietenii lui spuneau că se teme că voi găsi pe cineva mai bun, că merit pe cineva mai frumos. Dar eu nu voiam pe nimeni altcineva, pentru că i-am văzut bunătatea din suflet, i-am văzut sinceritatea din cuvinte. Am văzut în el o persoană care mă putea iubi cu adevărat și care mă putea face fericită.

Vedeți, nu vreau un bărbat perfect. Vreau un om bun care să mă facă fericită, care să fie acolo pentru mine atunci când am nevoie. Vreau pe cineva care să-mi fie cel mai bun prieten, iubit și partener pe viață.

Nu vreau un bărbat cu un aspect perfect sau un portofel gros, vreau pe cineva cu care să simt o legătură spirituală. Vreau un om care să-și poată asuma responsabilitatea pentru acțiunile sale, care își cere scuze când greșesc, care este sincer și care mă vede numai pe mine. Cineva care va face orice să mă facă fericită și care va avea grijă de mine.

Voi prefera mereu un astfel de bărbat în locul unuia frumos și bogat. De ce? Pentru că mă va iubi și va fi alături de mine indiferent de situație.”

Bărbaților, nu trebuie să aveți un corp perfect, trebuie doar să iubiți sincer femeia de lângă voi, să o respectați și să fiți alături de ea indiferent de situație.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!