Trei lucruri pe care o femeie nu ar trebui sa le accepte niciodata intr-o relatie

Trei lucruri pe care o femeie nu ar trebui sa le accepte niciodata intr-o relatie

Publicat de Larisa Moldovan pe 13 November 2017 in Dezvoltare Personala

Relațiile de lungă durată implică și anumite compromisuri. Însă, iată care sunt lucrurile pe care femeile nu trebuie să le accepte niciodată într-o relație și care sunt explicațiile.

Lucrurile pe care femeile nu trebuie să le accepte niciodată într-o relație

1. Negativismul partenerului de cuplu. Este adevărat că toate persoanele au anumite momente în care nu pot rămâne optimiste. Însă, dacă pertenerul de viață este mereu negativist, atunci trebuie să te întrebi dacă poți fi alături de o astfel de persoană toată viața. Tu știi cel mai bine dacă poți sau nu poți să fii într-o relație cu un bărbat caracterizat de negativism.

2. Partenerul de cuplu nu își poate exprima sentimentele. Poate la începutul relației nu poate fi deschis și nu poate vorbi despre sentimentel lui. Dar pe măsură ce relația avansează, ar trebui să poată fi capabil să își exprime sentimentele. Dacă rămâne introvertit, poate ar fi cazul să te gândești și la posibilitatea de a pune punct relației. Desigur, trebuie să fii sigură înainte să faci un astfel de pas și ar fi ideal dacă ai purta o discuție cu partenerul de cuplu pentru a afla care este motivul pentru care nu își poate deschide sufletul în fața ta.

3. Nu te respectă. Respectul este foarte important într-o relație. Dacă nu există, atunci șansele ca relația să nu funcționeze sunt foarte mari. Lipsa respectului poate duce în timp la lipsa încrederii. Și, în astfel de situații, problemele în cuplu sunt inevitabile. Așa că, dacă observi că partenerul de viață nu te respectă, poate ar fi cazul să te gândești la despărțire. O relație lipsită de respect este o relație pierdută.

Ce-si doresc femeile de la un barbat

Unul dintre cei care au găsit răspunsul la întrebarea „Ce-şi doresc femeile de la un bărbat” este Elliott Katz. Scriitorul a publicat, în anul 2007, cartea „Cum să fii bărbatul puternic pe care şi-l doresc femeile”. Iată cele mai importante 4 calităţi, dezvăluite de Katz şi interpretate de Click!, pe care trebuie să le ai dacă vrei să devii dezirabil pentru reprezentantele sexului slab.

Ce-şi doresc femeile de la un bărbat: romantism

Când vine vorba despre romantism, majoritatea femeilor vor ca bărbaţii lor să fie „campioni” la acest capitol. Ce-şi doresc femeile de la un bărbat? Oferirea unui buchet de flori fără vreo ocazie specială, deschisul uşii la restaurant sau maşină şi alte gesturi banale vor atrage, mai ales la început, atenţia unei doamne/domnişoare. Ele iubesc surprizele, indiferent că e vorba despre o prăjitură, o scrisoare de dragoste sau alte cadouri. Femeile nu sunt niciodată deranjate de surprize, indiferent cât de multe ar fi. Dimpotrivă! Asta este exact ce-şi doresc femeile de la un bărbat. Dacă ai putea să le faci zilnic, ar fi perfect pentru ele. O surpriză originală, la momentul potrivit, îţi va aduce şanse preţioase de a le „înhăţa” pe cele pe care le vrei aproape. Fii perspicace!

Ce-şi doresc femeile de la un bărbat: complimente cu duiumul

Femeile adoră să primească avalanşe de complimente din partea partenerilor. Iată, așadar, ce-şi doresc femeile de la un bărbat. Atunci când poartă o rochie nouă, de exemplu, o reprezentantă a sexului slab va aştepta să îi spui cât de frumoasă, sexy şi specială e. Fă în aşa fel să-i spui ce vrea să audă, dar nu exagera. Dacă o faci prea des, nu va mai avea farmec. Aşa că, mergi pe principiul: mai răruţ că-i mai drăguţ. Funcţionează negreşit.

Sociologii britanici au realizat un sondaj de opinie, la care 2.000 de bărbaţi şi femei au răspuns unor întrebări legate de lucrurile pe care vor femeile să le audă. Potrivit acestui sondaj, femeilor le plac următoarele complimente: „Ai slăbit”, „Ai un zâmbet frumos”, „Miroşi bine”, „Rochia aceasta ţi se potriveşte de minune”, „Arăţi superb”.

Ce-şi doresc femeile de la un bărbat: să fie îngrijit

Produsele cosmetice nu s-au inventat doar pentru femei. E adevărat, nu spune nimeni să foloseşti pudră sau să-ţi dai unghiile cu lac decât dacă vrei s-o cucereşti pe Naomi, şi, atunci nu te mai interesează ce-şi doresc femeile de la un bărbat. În schimb, parfumul şi deodorantul sunt doar două dintre cele mai importante produse care nu trebuie să-ţi lipsească.

Nu purta cămăşi cu gulere mari sau pantofi excesiv de strălucitori. O femeie cu spirit de observaţie, care apreciază calitatea, te va considera „cocalar”. Poate că în cluburile cu muzică de petrecere vei avea succes, dar, într-un loc select vei fi arătat cu degetul şi te vei întoarce aşa cum te-ai dus, singur.

Dacă porţi barbă, ar fi bine să mergi măcar o dată pe săptămână la bărbier. Nu ieşi din casă cu ditamai „gardul viu” pe faţă. Poți fi dizgraţios.

Ce-şi doresc femeile de la un bărbat: carieră sigură

Pe femeile interesate (şi) de stabilitate financiară alături de partenerul lor, cârcotaşii se hazardează să le numească „materialiste”. În cazul lor, răspunsul la întrebarea „Ce-şi doresc femeile de la un bărbat?” poate fi „banii”. Într-adevăr, există o categorie de domniţe care-ţi învaţă PIN-ul de la cartea de credit înainte să memoreze numărul tău de telefon, dar… „Pădure fără uscături nu există”. Îi lăsăm pe cei păgubiţi să generalizeze.

Cât despre femeile „obişnuite”, e normal ca, într-o anumită măsură, să fie interesate de situaţia financiară a partenerului. Un salariu bun, o experienţă bogată în domeniul în care lucrezi, fac parte din categoria „ce-şi doresc femeile de la un bărbat”, dar şi invers.

Un studiu realizat recent pe eşantioane considerate reprezentative, din 13 ţări, arată că secretul succesului profesional are mai mult de-a face cu atitudinea femeilor decât cu cea a bărbaţilor, aşa că ele au şi calitatea de „a-i mâna în luptă” pe bărbaţii care nu au o carieră.
Astfel, trăsăturile considerate masculine, cum ar fi ambiţia, dorinţa de a domina, aroganţa, sunt contraproductive într-o relaţie şi ar trebui înlocuite de calităţi precum bunătate, sensibilitate şi delicateţe, toate asociate femeilor, relatează Daily Mail.

Daca ti-a placut articolul te invit sa-l distribui si prietenilor tai. Iti multumim!Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!