Trei legi universale ale banilor. Cum să controlezi energia banilor

Trei legi universale ale banilor. Cum să controlezi energia banilor

Publicat de Larisa Moldovan pe 11 February 2021 in SpiritualitateSuperstitii

Tot ceea ce vedem în jur: oameni, animale, plante, pietre, lacuri, nori, nu sunt altceva decât manifestări materiale ale acestor energii. Și banii nu fac excepție, ei sunt un fel de energie universală; monedele, bancnotele sunt întruchiparea sa vizibilă.

În esență, energia, inclusiv energia banilor, nu este nici pozitivă, nici negativă; este neutră. Numai atunci când începem să folosim energia în scopurile noastre, când o activăm cu ajutorul gândurilor și sentimentelor noastre, ea capătă anumite calități.

Energia se poate înmulți, dar te și poate distruge. Spun asta pentru cei care consideră că banii sunt ceva murdar, rău și nu ar trebui să alergi după ei. Banii pot fi dăunători, la fel ca orice lucru, orice aspect poate fi dăunător dacă nu respecți legile moralei.

Banii îi pot păta sufletul unei persoane care îi pune mai presus de orice în lume. Dacă înmulțești banii, este foarte important să folosești o parte din ei pentru a face fapte bune, pentru a face lumea din jur mai bună. Astfel vei atrage energie pozitivă asupra ta și vei putea să îi înmulțești și mai mult.

Chiar și cuvântul „bogăție” în sine este un cuvânt special, corelat cu cuvântul „Dumnezeu”. Bogat este cel care îl are pe Dumnezeu în inima sa!

Deci, pentru a atinge bunăstarea, este important să înțelegem două lucruri. Banii sunt energia care oferă oamenilor oportunități. Oportunități de a dobândi lucruri, de a gestiona oamenii, de a primi respect, de a avea autoritate. Și cu cât ai mai multă energie, cu atât sunt mai mari oportunitățile. Și acest lucru se aplică nu numai energiei banilor, ci și energiei persoanei însuși. Dumnezeu are cea mai mare energie, de aici vin marile Sale oportunități.

Cum să controlezi energia banilor:

1. Trebuie să ne concentrăm pe energia banilor

Prima lege a energiei bănești spune: „Energia abundenței are nevoie de atenție”. Am auzit aceste cuvinte atât de la profesorii noștri, cât și de la cei din orient. Concentrarea este foarte importantă pentru energie în general. Viață noastră va primi doar lucrurile pe care ne concentrăm: sărăcie sau bogăție.

Concentrarea este controlul asupra gândurilor și dorințelor. Managementul atenției este un fel de „educație” a psihicului. „Creșterea” atenției este un aspect cheie foarte important, se poate spune, în atragerea banilor.

Simțiți-vă liber să vă gândiți și să visați la bani, concentrați-vă pe energia banilor. Din păcate, niciunul dintre elementele lumii nu este asociat cu atâtea mituri „rele”, precum și cu superstiții și prejudecăți care decurg din ele, precum banii. Atitudinea greșită față de bani este cea care dă naștere la lăcomie, furt, sărăcie, o viață plină de probleme, o existență fără bucurie.

2. Orice mesaj pe care îl trimitem va reveni la noi

A doua lege a energiei banilor este aceasta: „Orice mesaj pe care îl trimit va reveni la noi”. În practică, acest lucru înseamnă că trebuie să activezi obiectul pe care îți este concentrată atenția și acest tip de energie, ca un magnet, atrage atenția reciprocă. Concentrarea acționează ca o lupă care focalizează razele. Adică, pentru a atrage bani, trebuie să devii ceva ca un magnet pentru ei; trebuie să te concentrezi asupra lor.

3. Nu trebuie să te întristezi că ai datorii

A treia lege a energiei banilor spune așa: „Nu trebuie să te întristezi că ești debitor”. Ei bine, și dacă ai împrumutat bani, returnează-i cu recunoștință celui care te-a ajutat. Oricine rambursează o datorie va deveni mult mai împăcat cu sine și mai fericit, și cu siguranță mai bogat: energia bucuriei va atrage energia banilor către el. Principiul „dăruiește bucurie pentru a primi în bucurie” este principiul energiei banilor.

Credințele tale influențează fluxul de bani

Pentru fiecare persoană există un motiv individual, inerent, pentru blocarea fluxului de numerar în viața ta. Poate fi atât un program generic transmis din generație în generație, cât și dobândit în această viață și creat pe baza experienței personale negative.

Ce au spus părinții tăi despre bani în copilărie? Poate faptul că „banii îi dai cu greu” și pentru a-i câștiga, trebuie să „muncești din greu”? Sau faptul că „banii nu cresc în copaci”?

Sau poate copilăria ta a fost atât de frumoasă încât cei dragi te-au protejat de problemele cotidiene și nu te-au integrat în discuțiile problemelor financiare, dar numai după ce ai trecut la viața independentă ai început să observi că banii încearcă cumva să te evite.

Toate aceste credințe, formate sub influența rudelor, prietenilor, societății, programelor colective, toate aceste credințe sunt înrădăcinate în subconștientul tău și îți afectează viața și posibilitățile.



Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!