Trei feluri de suflete pe care le întâlnim în viața noastră

Trei feluri de suflete pe care le întâlnim în viața noastră

Publicat de Larisa Moldovan pe 18 February 2021 in Dezvoltare PersonalaLecții de viațăPersonalitatePsihologie

Nimic nu este întâmplător. Fiecare persoană intră în viața noastră cu un motiv. Tot ce se întâmplă în această lume are un rost. Oamenii pe care îi întâlnim, lucrurile pe care le facem, sunt menite să aibă un scop în viața noastră, chiar dacă nu ne dăm seama pe moment.

Atât experiențele plăcute, cât și cele neplăcute, prin care trecem, sunt predestinate. La fel este și cu oamenii pe care îi întâlnim.

Universul nostru înseamnă mai mult decât un cer și un curcubeu. Există și culori, vizibile și invizibile. Nuanțele sunt deschise, închise, consistente, întrerupte, volatile, permanente sau temporare, pot fi oricare. Ele umplu cerul vieții noastre și fac din fiecare dintre noi o ființă unică, cu o poveste unică.

În această călătorie magică a vieții, întâlnim oameni care ne schimbă, care rămân cu noi pe tot parcursul călătoriei sau care au un impact asupra noastră și apoi ne părăsesc. Este posibil să nu înțelegem scopul unor astfel de întâlniri, dar este important să ne lăsăm ușile deschise și să lăsăm oamenii să intre în viața noastră.

Unele întâlniri ne pot face rău, dar nu trebuie să punem la suflet, poate acestea au avut rolul de a ne salva de la evenimente mult mai rele. Nu toți oamenii pe care îi întâlnim trebuie să aibă un impact puternic și durabil asupra noastră, însă toți sunt semnificativi, indiferent de cât timp petrecem cu ei.

În timpul călătoriei noastre prin viață întâlnim 3 tipuri de oameni:

Suflete care ne conduc înapoi la viața noastră destinată

Acestea sunt suflete care vin în viața noastră pentru a fi alături de noi pentru totdeauna, sau cel puțin pentru o lungă perioadă de timp. Sufletele înrudite aparțin acestei categorii. Ceea ce este special la aceste suflete este că le-am mai întâlnit deja în viețile noastre anterioare și am fost de acord să le întâlnim într-un anumit moment și loc din viața noastră înainte de a ne naște.

Rolul lor este de a ne conduce spre fluxul vieții noastre, de a ne conduce spre calea pe care suntem destinați să mergem. În momentul în care le întâlnim, le putem recunoaște imediat vibrația, deoarece aceste suflete vibrează cu aceeași frecvență ca și noi.

Ele nu perturbă fluxul stării noastre actuale, ci mai degrabă vin în viețile noastre pentru a face tranziția foarte lină și mai puțin dureroasă. Aceste suflete vin să ne ajute să alegem calea pe care trebuie să mergem.

Sufletele care ne amintesc de identitatea noastră

Scoateți ocazional chitara pentru a cânta la fel ca în copilărie? Încă visați să deveniți un chitarist celebru după o zi grea la birou? Nu suntem cu toții suficient de curajoși pentru a deveni adulții care ne-am dorit întotdeauna să fim.

Unii dintre noi ne lăsăm baltă visele din copilărie. De aceea, unele suflete vin în viața noastră pentru a ne reaminti de adevărata noastră identitate, cea care ne definește. Dar partea amară a acestor interacțiuni este că nu sunt întotdeauna pozitive.

Uneori avem nevoie de o furtună pentru a apărea curcubeul și pe strada noastră. De exemplu, dacă faci o greșeală și ești concediat, ai oportunitatea de a te reprofila pe domeniul la care ai visat mereu. Sufletele ne ajută să descoperim adevărata noastră identitate, la care visam încă din copilărie.

Suflete care stau puțin în viața noastră, dar care au un impact puternic

Aceste suflete sunt de cele mai multe ori străine și le putem întâlni în bibliotecă, în autobuz, în cinematograf, în avion, peste tot. Vorbim cu ele, împărtășim o parte din viața noastră cu ei și apoi plecăm adesea fără a încerca măcar să rămânem conectați.

Nu știm prea multe despre aceste suflete. Dar ei sunt acolo pentru a ne umple golurile, pentru a ne ajuta să vedem din alte perspective.

Viața este o călătorie magică și imprevizibilă. Nu știm cu cine ne vom întâlni pe drum, dar trebuie să avem credință, pentru că totul se întâmplă dintr-un motiv și este pentru binele nostru.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!