Trandafirul pe care îl alegi reprezintă sufletul tău. Iată care sunt caracteristicile lui!

Trandafirul pe care îl alegi reprezintă sufletul tău. Iată care sunt caracteristicile lui!

Publicat de Larisa Moldovan pe 12 November 2020 in Teste de Personalitate

Alege-ți trandafirul preferat, și vei descoperi secretul sufletului tău.

Acum să aflăm rezultatul:

1. Trandafirul roșu.

Ești o persoană cu un suflet curat și iubitor. Atunci când iubești pe cineva, o faci dezinteresat și o faci din tot sufletul. Nu-ți plac oamenii falși și profitori, iar atunci când cineva încearcă să profite de bunătatea ta, te retragi.

Sensibilitatea poate fi punctul tău slab, dar pentru că ai un caracter puternic, reușești să treci peste toate răutățile oamenilor din jur.

2. Trandafirul verde.

Ai o inimă în care înfloresc mereu gânduri și sentimente pozitive, iar cei din jur ar trebui să fie fericiți că te au în preajma lor. Sufletul tău renaște mereu precum natura în cele 4 anotimpuri, trecând peste răutatea lumii oferind bunătate.

Ai un instinct foarte bun, însă îți este frică să îl asculți mereu și de multe ori ajungi să spui ”știam eu”.

3. Trandafirul portocaliu.

Cei interesați de trandafirul portocaliu sunt cei mai emoționanți oameni. Ești sensibilă și plin de compasiune, citești cu ușurință emoțiile oamenilor din jurul tău și vrei să aduci fericire tuturor celor pe care îi întâlnești. Prețuiești prietenia și de multe ori te sacrifici pentru fericirea altora.

Inima ta oferă tot ce are, și nu cedează chiar dacă cei din jur îi face rău, mergi pe ideea proverbului ”fiecare oferă ce are în suflet”.

Amintește-ți că prietenia este o stradă cu două sensuri și prietenii adevărați trebuie să aibă grijă de tine la fel de mult ca și tine.

4. Trandafir curcubeu.

La fel ca frumosul și unic Trandafirul curcubeu, ești cu adevărat unică. Ești o persoană naturală și creativă. Ai o abilitate incredibilă de a vedea „părțile bune ale vieții”, ești foarte curioasă și mereu gata să înveți sau să experimentezi.

Sufletul tău minunat a trecut prin multe bătălii dar ai rămas cu zâmbetul pe buze și nu ai arătat tristețea și durerea din suflet.

5. Trandafirul galben.

Ești cu adevărat o rază de soare într-o lume întunecată. Când lucrurile se complică, prietenii tăi pot conta pe tine pentru că ești o rază de speranță și un zâmbet tuturor celor pe care îi întâlnești.

Deși ești mereu cu zâmbetul pe buze și încerci să îi ridici pe toți aflați la greu, nimeni nu știe că tu ai avea mai multă nevoie de ajutor. Eștio o persoană minunată, să nu uiți asta niciodată!

6. Trandafirul albastru.

Felicitări, știi să-ți transformi visele în planuri și proiectele tale în realitate. Ești o persoană de încredere. Ești incredibil de calmă și foarte bine echilibrată și știi cum să-ți ascunzi sentimentele datorită viziunii tale logice asupra lumii. Ești mai înțeleaptă decât alții, ceea ce înseamnă că ți se cere deseori sfaturi. Muncești cât de mult poți și o faci cu dorință și plăcere.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!