Tine aceste lucruri doar pentru tine daca vrei sa-ti mearga bine, evita energiile negative ale celor din jur

Tine aceste lucruri doar pentru tine daca vrei sa-ti mearga bine, evita energiile negative ale celor din jur

Publicat de Larisa Moldovan pe 6 November 2019 in Dezvoltare Personala

Când ești fericit, ți-ai dori să știe toată lumea, deși știm foarte bine că fericirea crește în liniște, departe de ochii invidioșilor.

Sunt lucruri despre care trebuie să le vorbești numai perechii tale sau familiei. Să vedem care sunt acestea:

1. Planuri de viitor

Nu povestiți cunoscuților despre planurile de viitor pe termen lung, mai ales dacă sunt încă doar la stadiul de plan. În primul rând pentru că unele planuri eșuează încă de la început, datorită faptului că suntem prea critici.

2. Fapte bune

Creștinismul spune că orice fapte bune trebuie ținute secrete, pentru că doar așa vom primi recompense pentru ele. Oamenii care se laudă la toată lumea despre faptele lor bune și despre cât bine au făcut altora, nu vor fii apreciați de ceilalți, ci vor provoca doar dispreț.

Pentru acești oameni, chiar și cea mai bună faptă pe care o fac, e doar pentru a le hrăni propriul ego. Înțelepții indiei spun că nimic nu distruge mai tare fapta bună ca mândria.

3. Modul de viață

Nu trebuie să vorbiți nici despre modul dvs. de viață, despre modul de a vă hrăni, de a dormi și nici despre relațiile de cuplu.

4. Cunoștințe spirituale

Ceea ce unii oameni știu, nu este dat pentru oricine, dar nu trebuie să ne lăudăm. Ceea ce simțim în interior se va vedea oricum și la exterior.

5. Problemele de familie

Dacă sunteți soții, atunci nu vorbiți niciodată de față cu neamurile și cunoștințele despre lipsurile soțului. Iar dacă sunteți soț, nu vorbiți niciodată de rău despre soția dvs.

Dacă veți proceda așa, vă veți putea rezolva întotdeauna problemele, dar dacă cineva își va băga nasul în viața voastră, s-ar putea să vă schimbe părerile despre parteneri.

Familia este cu adevărat puternică dacă problemele rămân în interiorul familiei.

6. Faptele altora

Vă puteți murdări și sufletul. Acesta se murdărește dacă bârfim, dacă vorbim despre insuccesul celui de lângă noi, dacă judecăm și dacă folosim cuvinte urâte.

Dacă suntem martori unor astfel de discuții, mai bine lăsăm aceste lucruri negative să se așeze în sufletul nostru, fără să le împărtășim. Ascultarea este bună, sigură și un lucru frumos.

Oportunităţile pot apărea oricând. La orice oră, la orice vârstă, oriunde. Nu pierde niciodată speranţa, nu renunţa niciodată. Întotdeauna, tot răul este spre bine.

Odată, un vapor a naufragiat. Un singur om a scăpat cu viaţă, şi a fost purtat de valuri spre o insulă pustie. A început să se roage să fie salvat. În fiecare zi se uita în zare, sperând să vadă un vapor ce l-ar putea lua de acolo.

Într-un final, obosit şi deprimat, bărbatul s-a hotărât să-şi contruiască o colibă din scândurile aduse de valuri la mal. Într-o zi, a plecat să-şi caute mâncare, iar când s-a întors la coliba sa, a găsit-o arzând. O dâră de fum se ridica spre cer.

Cel mai rău era că, odată cu coliba, arsese tot ceea ce bărbatul reuşise să mai adune după naufragiu. Nu mai avea absolut nimic. Îl cuprinse disperarea si mânia: „De ce mi s-a întâmplat aşa ceva? Ce-am făcut să merit asta?”, izbucni el în plâns.

În ziua următoare, îl trezi sirena unui vapor. Se duse spre ţărm – era salvat.

Abia dacă îşi putea crede ochilor. “Cum… cum aţi ştiut că sunt aici?”, îi întrebă el pe marinari. Unul din ei îi răspunse: “Ti-am văzut semnalul de fum.”

Morala? Oportunităţile pot apărea oricând. La orice oră, la orice vârstă, oriunde. Nu pierde niciodată speranţa, nu renunţa niciodată. Întotdeauna, tot răul este spre bine.

Daca ti-a placut articolul te invit sa-l distribui si prietenilor tai. Iti multumim!Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!