Testul dragostei adevarate, alege o relatie dintre cele 4 si afla cum este realtia ta

Testul dragostei adevarate, alege o relatie dintre cele 4 si afla cum este realtia ta

Publicat de Larisa Moldovan pe 4 September 2017 in Teste de Personalitate

Psihologii au compus un test interesant care ne va arata cum este relatia ta, in functie de anumite aspecte ascunse in fiecare imagine, rezultatul va fi special pentru tine. Priveste cu atentie imaginile de jos si alege una, dar sa fii sigura pe alegerea facuta”

Alege una dintre cele patru imagini si afla ce isi dezvaluie despre povestea ta de iubire

Ai ales imaginea cu cei doi batrani indragostiti Nu mai exista nicio indoiala: tu esti capabila de iubirea suprema, care uneste doi oameni pe viata. Imaginea in care iubitul tau si cu tine pasiti impreuna, la o varsta inaintata, cu genunchii tremurand, dar cu mainile ingemanate, te face sa te cutremuri de emotie.

Ai ales imaginea femeii insarcinate Una dintre cele mai frumoase dovezi de iubire suprema este sa porti in pantece rodul dragostei voastre. Sa aduci pe lume o viata, una care a fost creata datorita sentimentelor puternice care v-au unit pe tine si iubitul tau, este un semn mai mult decat suficient ca esti capabila de dragostea infinita.

Ai ales imaginea din Titanic Jack si Rose, Romeo si Julieta, Tristan si Isolda, tu si iubitul tau: iata dovezi ca dragostea suprema exista cu adevarat. Pentru tine, o iubire nu este trainica si puternica decat atunci cand a trecut testul sacrificiilor, care valideaza cu adevarat sentimentele.

Ai ales imaginea femeii care primeste un cadou .Nu spune nimeni nu esti capabila de iubirea suprema, doar ca aceasta are un alt obiect al afectiunii: tu insati! Poate ca esti implicata sau nu intr-o poveste frumoasa de dragoste, dar asta nu inseamna ca nu esti perfect constienta ca cea mai importanta persoana din viata ta vei ramane tu.

Deblocarea energetica – Carl Jung

Termenul de „umbra” a fost prima data folosit de catre Jung pentru a defini un complex al subconstientului responsabil de refularea si inabusirea aspectelor constiintei. Jung foloseste termenul „umbra” facand referire la acele parti ale personalitatii noastre care au fost respinse din cauza fricii, a ignorantei, a rusinii sau a lipsei de dragoste.

DEBLOCARE ENERGETICA – Intre intuneric si lumina se formeaza UMBRA

Explicatia de baza data umbrei a fost simpla: „umbra este persoana care ai prefera sa nu fii”. De exemplu, umbra unei persoane care se considera buna poate fi una rea. Umbrele noastre detin secretul lui „cine suntem”. Jung credea ca integrarea umbrei va avea un impact profund, dandu-ne noua posibilitatea de a redescoperi o sursa mai profunda a propriei noastre vieti spirituale. Pentru a face acest lucru „suntem obligati sa ne luptam cu raul, sa ne confruntam cu umbra, sa integram diavolul. Nu avem de ales.”
Conform lui Jung, fiinta umana se lupta cu umbra in patru moduri:

  • Negare
  • Proiectie
  • Integrare
  • Transmutatie

Am ales aceasta introducere pentru o scurta incursiune in lumea lui „eu nu sunt asa”. Viata noastra este oglinda noastra. Absolut toti oamenii si toate aspectele care ne compun existenta sunt reflectii ale lumii noastre interioare. De obicei, din frica sau neiubire, ne ascundem, ne prefacem si proiectam in afara noastra ceea ce se afla inauntrul nostru. Intalnirea umbrei (ce amuzant, nu-i asa?) este un proces anevoios si inconfortabil. Din pacate, fara a ne cunoste umbra, nu avem libertatea de a fi si libertatea de a alege.

Cea mai evidenta proiectie a umbrei se reflecta in tendinta de a-i critica sau judeca pe altii.

Dar, sa nu uitam ca si admiratia pe care o nutrim fata de semenii nostri este o proiectie a calitatilor noastre. Revenind la umbra… Fiecare dintre noi s-a confruntat voit sau nu cu situatii tensionate intre noi si cei din jur. De obicei, avem tendinta de a ne extrage pe noi din conflict si de a arata acuzator catre ceilalti.

Oricat de bizar sau inacceptabil v-ar parea, victima unei agresiuni atrage singura aceasta experienta in viata sa. Probabil ca, undeva, in umbra sa, exista un cumul de agresivitate neasumata. Atunci cand nu ne asumam o trasatura a personalitatii, aceasta se proiecteaza „afara”.

Daca ti-a placut articolul te invit sa-l distribui si prietenilor tai. Iti multumim!Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!