Test rapid de personalitate: Alege o mască și află ce vrea sufletul tău să ții secret

Test rapid de personalitate: Alege o mască și află ce vrea sufletul tău să ții secret

Publicat de Larisa Moldovan pe 5 November 2020 in Teste de Personalitate

Majoritatea dintre noi purtăm măști pentru a ascunde ceea ce oamenii nu ar trebui să știe despre noi.

Poate că nici nu știi ce anume se ascunde în interiorul tău și ce ascunzi tu de alții !

Alegeți una dintre măști – și îți vom spune!

Numărul 1.

Dacă ai ales această mască specială, atunci tu ești tipul de persoană care îți ascunde ideile. Scânteia din ochii tăi poate trăda anumite idei, așa că „porți o mască”. Ți-e teamă că cineva ți-ar putea fura o idee bună sau o va folosi altfel decât ți-ai dori. Ideile tale înseamnă foarte mult pentru tine, atât profesional, cât și personal.

Numărul 2.

Alegerea acestei măști înseamnă că vă ascundeți bunătatea de cei din jur. Ai fost bun/ă cu lumea din jur și în schimb ai primit durere și suferință iar acum sub mască îți ascunzi latura bună de frică să nu te rănească din nou. Atunci când crezi că un om merită, îi dai și sufletul, chiar dacă știi că poți sfârși suferind.

Numărul 3.

Alegerea acestei măști ar putea însemna că ascunzi părerile despre oamenii pe care îi întâlnești. Ești atent/ă și poți identifica rapid adevărata față a unei persoane. Dar îți păstrezi părerea și nu îi arăți că ți-ai dat seama ce fel de om este. Știi să ții ascuns faptul că nu îți place acel om dar nu îi dai indicii despre acest lucru.

Prin urmare, dacă o persoană te minte, o recunoști imediat, dar o lași să continuie, nu îi arăți că știi adevărul.

Numărul 4.

Dacă ați ales această mască, atunci vă ascundeți dorințele interioare de restul lumii. Visele, speranțele și aspirațiile tale vrei să rămână doar în sufletul tău. Le vei spune celor din jur doar atunci când îți vei atinge obiectivul. Nu vrei ca să fii descurajat/ă de cei din jur dacă le povestești ce ai de gând să faci!Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!