Test de personalitate simplu si sigur

Publicitate

Ascultă-ți vocea interioară și alege ceea ce îți place mai mult:

a) castraveții sau roșiile

b) pepenele roşu sau galben.

Castravete și pepene galben – o asemenea alegere este caracteristică mai mult bărbaților decât femeilor. Bărbații care au făcut această alegere sunt mai bărbătoși și serioși. Se lasă mai greu influențați și nu consumă alcool peste măsură. Femeia care va fi lângă acest bărbat se va simți mereu în siguranță. De regulă, acești bărbați au un scop bine definit în viață și ajung cu ușurință acolo unde își doresc. Însă ei au și neajunsuri – un asemenea bărbat este lipsit de romantism, iar femeia ar fi bine să nu aștepte flori de la el. Femeile care au făcut o asemenea alegere sunt de cele mai multe ori lideri, însă în viața de familie ele sunt neajutorate, ca și copii: gătesc rău, nu pot să-și gestioneze bugetul, nu le place să spele rufe sau vase. Însă dacă un bărbat va avea alături o asemenea femeie, el va avea alături un prieten de încredere și care îl va înțelege.

Roșii și pepene roșu – de regulă, acești oameni sunt întotdeauna veseli și activi. Ei se deosebesc de ceilalți prin modul de a comunica, însă nu întotdeauna sunt pe aceeași undă, iar din această cauză pot provoca conflicte. Bărbații care au făcut această alegere sunt gurmanzi. De regulă ei sunt leneși, preferând papucii de cameră și pijamaua în locul rucsacului și a cortului. Femeile care au făcut această alegere sunt emoționale, iubesc animalele și viața de familie, iar alături de ele îți va fi cald și confortabil. Ele nu pot să bârfească, însă pot acționa fără să gândească, adică să spună totul pe șleau, fapt care este caracteristic tuturor persoanelor care au făcut această alegere.

Publicitate

Castravete și pepene roșu – acestor persoane le este caracteristică confuzia mentală. Calmul lor aparent ascunde o tensiune în interior. Despre asemenea bărbați se spune: „apa lină sapă adânc”. Cu asemenea oameni trăiești ca pe un vulcan – niciodată nu vei ști ce va fi mâine și ce-i va trece prin cap. Femeile care au luat o asemenea decizie nu fac scandaluri din nimic – ele păstrează toată obida în ele, iar într-un moment neașteptat sunt în stare să strice toată vesela din casă, de regulă, în capul soțului. Persoanele care au asemenea gusturi sunt de regulă creativi. Ei pot să mediteze mult, iar printre ei pot fi întâlniți și inventatori.

Roșii și pepene galben – dacă îți sunt pe plac acestea, înseamnă că ești o persoană cu mult tact, echilibrat emoțional și calm. Îți plac lucrurile frumoase și ai un gust aparte. Bărbații care au asemenea gusturi sunt mai sensibili. Deseori ei devin pictori, cântăreți – într-un cuvânt, arta îi caracterizează. Femeile, la rândul lor, sunt mereu îndrăgostite, inspirate, iar în dragoste sunt pasionale și stabile. Ele mai sunt fidele, sensibile și soții grijulii. Bărbații, din contra, pot fi adevărați egoiști.

P.S. Cele mai bune relații se formează între:

  • bărbatul „castravete-pepene galben” și femeia „castravete-pepene roșu”
  • bărbatul „roșie-pepene galben” și femeia „castravete-pepene galben”
  • bărbatul „castravete-pepene roșu” și femeia „roșie-pepene galben”
  • bărbatul „roșie-pepene roșu” și femeia „roșie-pepene galben”.

Sursa: dozadesucces .ro

Publicitate
Alte Articole
Personalitate

Cum sa fim mai fericiti in 7 pasi simpli cu ajutorul Chakrelor

Publicitate

“Viaţa este darul lui Dumnezeu pentru noi. Modul în care o trăim este darul pe care noi îl facem lui Dumnezeu.” — Michelangelo Buonarroti

Fericirea poate fi relativă pentru sănătatea chakrelor noastre. Există o corelație între lucrurile pe care le faci și fericirea pe care o poți atinge. Fiecare chakră are o culoare și este un centru energetic din corpul uman.

Răspunde la glandele noastre, la sistemul limfatic și la energie. Iată care este corelația fiecărei culori cu chakrele și ce pași trebuie să faci către fericire!

Cum să ajungi mai repede la fericire cu ajutorul acestor 7 pași?

Gândește mai puțin, simte mai mult – Chakra coroanei este albă, precum este și conexiunea noastră cu universul și cu divinitatea. Această conexiune este folositoare mai ales atunci când ni se pare că totul din jurul nostru pare greșit. Tot știm în interiorul nostru că lucrurile se vor îmbunătăți. De aceea ar trebui să gândești mai puțin și să simți mai mult uneori. Cât timp poți merge mai departe cu ajutorul meditației, tot poți simți fericirea și conexiunea, chiar și atunci când nimic din lumea fizică nu pare a te sprijini.

Încruntă-te mai puțin, zâmbește mai mult – Chakra celui de-al treilea ochi este mov și este similară cu chakra coroanei, doar că este vorba despre conexiunea cu ceilalți. Este casa intuiției. Atunci când zâmbești, lumea îți zâmbește înapoi. Dacă gândești pozitiv, vei fi mai deschis la pozitivitatea din jurul tău. Una dintre legile karmei spune că, atunci când crezi că ceva este adevărat, universul va trebui să îți arate acel adevăr. De aceea este important să continui să zâmbești.

Publicitate

Vorbește mai puțin, ascultă mai mult – Chakra gâtului este albastră și reprezintă comunicarea. Comunicarea nu presupune doar vorbit. Dacă te antrenezi să asculți cu adevărat, vei putea să comunici mult mai bine, de aceea fiind important să vorbești mai puțin și să asculți mai mult.

Judecă mai puțin, acceptă mai mult – Chakra inimii este verde și presupune dragoste necondiționată pentru sine și ceilalți. De aceea, ar trebui să judeci mai puțin și să accepți mai mult. Nu poți iubi dacă judeci, însă poți accepta atunci când iubești.

Privește mai puțin, fă mai mult – Chakra Solar Plexus este galbenă și este o chakră de acțiune. De fiecare dată când te enervezi și simți acea senzație în piept, este chakra Solar Plexus. În societatea modernă, adesea ne uităm la filme, la televizor, la jocuri etc. Avem acest obicei de a ne uita, dar nu facem foarte multe. Iar acest obicei nu ne motivează foarte mult. Atunci când ne dorim cu adevărat ceva, devenim mai susceptibili la a nu obține acel lucru și la a nu ne schimba. Așa că privește mai puțin și fă mai mult.

Plânge-te mai puțin, apreciază mai mult – Chakra sacrală este portocalie și este o chakră a relațiilor.  – Imaginează-ți doar cât de frumoase ar fi relațiile dacă ne-am plânge mai puțin și am aprecia mai mult.

Teme-te mai puțin, iubește mai mult – Chakra rădăcină este roșie și este centrul supraviețuirii. Atunci când ne construim viața pe temeri, vom avea parte de frică în viață. Atunci când ne construim viața pe iubire, vom avea parte din ce în ce mai multă iubire și, în cele din urmă, de fericire. De aceea ar trebui să te temi mai puțin și să iubești mai mult.

Facebook ascunde articolele celor care nu interactioneaza cu ele. Daca vrei sa primesti in continuare cele mai frumoase articole, apreciaza, comenteaza si distribuie acest articol si astfel vei primi si articolele viitoare! Multumim!

Publicitate
Alte Articole
Dezvoltare Personala