Alege cum iti place sa fii imbratisata si afla daca el este alesul!

Publicitate

Imbrăţişările sunt gesturi de care avem nevoie mai ales în momente grele şi pot fi o terapie puternică pentru a ne vindeca sufletul în suferinţă. Însă ele sunt şi un barometru al iubirii pe care cineva ne-o poartă. Îţi poţi da seama dintr-un singur gest cât şi cum te iubeşte cel alături de care pui seara capul pe pernă.

Există patru tipuri de îmbrăţişare care arată că persoana de lângă tine chiar este bărbatul vieţii tale. Dacă nu te-ai gândit până acum la acest mic, dar important detaliu, ai ocazia să o faci acum. Alege una dintre cele patru fotografii de mai jos care sunt cele mai relevante în privinţa modului în care el te îmbrăţişează şi află dacă stai lângă cine trebuie sau îţi iroseşti timpul.

1. Cu mâna pe după gâtul tău

Este gestul care arată o conexiune puternică între tine şi partenerul tău, dar şi că încrederea pe care o aveţi unul în celălalt este de neclintit. Nu lăsaţi pe nimeni să intervină între voi. Dacă aţi mai avut discuţii, acestea au fost lecţii care v-au consolidat încrederea unul în celălalt, dar şi relaţia. Dacă ai ales această imagine, nu există nicio urmă de îndoială că stai lângă cine trebuie. În cazul în care îmbrăţişarea este urmată, de cele mai multe ori, şi de sărut, atunci dragostea voastră va rezista până la adânci bătrâneţi. Compatibilitatea dintre voi este de 100%, iar testul îmbrăţişării a fost trecut cu brio.

Publicitate

2. Îmbrăţişarea încrucişată

Obişnuieşte să-ţi aşeze picioarele în jurul şoldurilor lui sau să te ia în braţe şi să te strângă cu putere? Eşti o norocoasă! Este un semn că te doreşte pe tine şi numai pe tine. De asemenea, acest tip de îmbrăţişare denotă puterea iubirii pe care ţi-o poartă şi trăinicia ei. Dacă te ţine astfel în braţe, nu vrea să îţi mai dea drumul vreodată. Este o pasiune intensă şi de durată, care vă face să fiţi unul dintre acele cupluri invidiate de toată lumea.

3. Cu mâna pe fund

Fără îndoială există o atracţie foarte puternică între voi atunci când îi simţi mâna pe fundul tău sau în buzunarul blugilor în momentul îmbrățișării. Totuşi, asta denotă și că iubirea lui nu este doar pentru tine. Vrea să arate că te doreşte pe tine, dar micul gest trădează, de fapt, că este deschis şi altor iubiri. De altfel, psihologii îl interpretează ca o demonstraţie a iubirii pe care el o are de oferit. Așadar, dacă îi simţi mâna pe fund atunci când vă îmbrăţişaţi, testul nu este trecut.

4. Îmbrăţişarea la distanţă

Dacă există o distanţă considerabilă între trupurile voastre atunci când vă îmbrăţişaţi, nu este greu să-ţi dai seama că ceva este în neregulă. Conform specialiştilor care interpretează gesturi, o astfel de îmbrățișare distantă trădează un disconfort al lui în prezența ta. Fie îl inhibi, fie nu-i face plăcere să te aibă în preajmă. Deseori, acest tip de îmbrăţişare vine la pachet cu contactul vizual. Dacă te priveşte fix în ochi atunci când te îmbrăţişează distant, asta înseamnă că vrea un singur lucru de la tine: in pat şi nimic mai mult.

Daca ti-a placut articolul te invit sa-l distribui si prietenilor tai. Iti multumim!

Publicitate
Alte Articole
Teste de Personalitate

Nimic nu ramane neplatit aici pe pamant, cu ce moneda platesti cu aceasi vei primi!

Publicitate

Intr-o zi un barbat a vazut o femeie batrana care statea pe marginea drumului, dar chiar si in putina lumina a zilei, ce mai ramasese, putea sa-si dea seama ca avea nevoie de ajutor.

Astfel, a parcat vechea lui masina in fata Mercedesului ei si a iesit din masina. Trecusera cateva ore de cand nimeni nu oprea ca sa o ajute.

Dar se gandea ca poate ea nu va voi sa o ajute, caci el arata ca un cersetor. El si-a dat seama ca era infricosata, de vreme ce statea acolo afara in frig.

A inteles perfect cum se simtea femeia. „Sunt aici ca sa te ajut, i-a spus el. De ce nu stai in masina sa astepti, caci afara este frig? Ma numesc Kostas al lui Ioan”. Singura problema pe care o avea femeia, era o pana de cauciuc, dar fiindca ea era in varsta, aceasta era o mare problema pentru ea. Kostas s-a bagat sub masina si a pus crickul, ranindu-si coatele. Roata a schimbat-o repede, dar se murdarise si se ranise.

In timp ce el strangea prezoanele, femeia a deschis fereastra si a inceput sa-i vorbeasca. I-a spus ca era din satul Sfantul stefan si ca trecea prin zona. Acum insa nu stia cum sa-i multumeasca pentru ajutorul ce ii daduse. Kostas doar i-a zambit, in timp ce inchidea portbagajul.

„Dati-mi ce vreti dumneavoastra”. Femeia se gandea la ce i s-ar fi putut intampla, daca nu ar fi ajutat-o el. Kostas s-a gandit din nou daca trebuia sa-i ceara sa-l plateasca. Era un ajutor dat cuiva aflat in nevoie. si-a amintit cat de mult il ajutasera altii in trecut. De aceea acum i se parea ciudat sa faca altfel. De aceea i-a spus ca, daca voia sa-l rasplateasca, data viitoare cand si ea avea sa vada pe cineva aflat in nevoie, sa-i ofere ajutorul de care acela avea nevoie. „Sa va amintiti de mine!” i-a spus el.

A asteptat pana a pornit motorul si a plecat. Era o zi innorata si friguroasa, dar el se simtea foarte bine, in timp ce conducea spre casa.

Publicitate

Cativa kilometri mai departe, femeia a vazut un mic restaurant. A oprit ca sa ia o gustare, dar si ca sa-si dezmorteasca picioarele. Era un popas foarte primitor. Afara erau doua pompe de benzina. Toata privelistea era diferita. Chelnerita s-a apropiat de ea cu un prosop curat, ca sa-i stearga parul ud. Avea un zambet foarte dulce, in ciuda oboselii de peste zi. Femeia a depistat ca acea chelnerita era insarcinata in luna a opta, dar nu trebuia sa se vada greutatile prin care trecea. Batrana se intreba cum de un om care are atat de putine, da atat de mult la un necunoscut. Atunci si-a adus aminte de Kostas.

De indata ce si-a terminat masa, a platit cu 100 de euro. Chelnerita a mers sa aduca restul, dar batrana deja iesise pe usa. Se departase destul de mult. Atunci a vazut scris pe un servetel: „Nu-mi datorezi nimic. M-am aflat si eu in aceasta situatie. Cineva, candva, m-a ajutat in felul in care te ajut eu acum. Daca intr-adevar vrei sa-mi inapoiezi restul, iata ce trebuie sa faci: sa nu ingadui acestui lant al dragostei sa se intrerupa”. Sub acel servetel a gasit inca 500 de euro… Lacrimile curgeau linistit pe obrajii ei.

Mai erau si alte mese, ce trebuiau curatate, clienti ce trebuiau serviti, dar pana la sfarsitul zilei le-a facut pe toate satisfacator. Seara, cand a mers sa se odiheasca, se gandea la banii ce ii primise de la acea batrana, dar si la cuvintele ce i le scrisese. Cum de stia batrana ca ea si sotul ei aveau atat de mare nevoie de bani? Cu pruncul care avea sa vina pe lume luna urmatoare, lucrurile nu erau atat de usoare… stia cat de incarcat era sotul ei. Atunci s-a plecat la urechea sotului care dormea si i-a soptit: „Toate vor merge bine…Kostas…al lui Ioan…”, arata efemeride.

O veche zicala spune: „Tot ce faci, primesti inapoi”.

Daca ti-a placut articolul te invit sa-l distribui si prietenilor tai. Iti multumim!

Publicitate
Alte Articole
De Suflet