Teama față de viitor sau teama de necunoscut

Teama față de viitor sau teama de necunoscut

Publicat de Larisa Moldovan pe 27 September 2023 in Dezvoltare PersonalaLecții de viațăPersonalitatePsihologieSfaturiViata

Prin incertitudine și neînțelegerea evoluției ulterioare a evenimentelor, suntem învățați să gestionăm propria realitate prin starea internă și gândirea conștientă.

Timpul și circumstanțele exterioare sunt acum mai instabile ca niciodată. În spațiu, s-a creat un vid în care există nimic și totul, și toate acestea sunt conduse de către individ din ,,Conștiința eului”, adică din starea de acceptare necondiționată a oricărui rezultat al evenimentelor și a pregătirii morale pentru tot ceea ce vine ca rezultat al trecerii de la conștiința separării la conștiința unității.

În această conștiință, orice eveniment este perceput ca o experiență, iar accentul atenției este pus pe căutarea cauzei pentru care această experiență a avut loc, și nu pe colorarea sa în negru sau alb. Această percepție permite fiecărui eveniment să se desfășoare în favoarea sa.

Exteriorul nu va mai fi acum stabil, deoarece totul este relativ în această lume și acum acest lucru se manifestă la maximum și nu în felul în care era înainte.

Garanția succesului sau cauza eșecului veți fi doar voi înșivă. Această poziție oferă o libertate totală de creație, așa că este foarte important acum să vă monitorizați motivațiile gândurilor voastre.

Instabilitatea face parte din procesul de învățare, scopul căruia este să vă elibereze de dependența de situațiile externe și să vă aducă în starea de Adevărat Creator.

Această stare va schimba destinul vostru prin menținerea focalizării asupra stării interioare, transformând toate fricile și scenariile “negative” potențiale în puncte de creștere și oportunitate prin structurarea conștientă a gândurilor în minte.

Orice gând poate fi schimbat în conștiință. Persoana primește în permanență programe distructive din societate, care impun iluzia suferinței. Sarcina voastră nu este să scăpați de aceste gânduri, ci să le transformați în forme de gândire creatoare, prin dorința de a vedea în fiecare convingere negativă sau teamă un punct de creștere, nu de decădere.

Trăiți în mintea voastră scenariul negativ în scopul de a realiza cauza pentru care acest scenariu a avut loc. Lumea este făcută astfel încât să vă facă să credeți că voi sunteți cauza mereu. Așa este structurat acest univers, să vă dea mereu ceea ce voi oferiți.

Sufletul nu are obligații și datorii, aceasta nu este limba sa, deoarece el comunică doar în limba iubirii. Sentimentul datoriei și al obligației sunt impuse de minte, programată în funcție de nevoile matricei. De multe ori, acest sentiment al datoriei este doar adăugat la dorințele sufletului.

De aceea, pentru a determina ce vă aparține și ce nu, trebuie mai întâi să renunțați la sentimentul datoriei din minte și să simțiți ceea ce ați face dacă nu ar exista. Astfel, puteți determina unde datoria este iluzorie și unde vă constrângeți cu adevărat să faceți ceva în contradicție cu sufletul, doar din cauza programării sociale sau familiale.

Când persoana identifică cauza stării sale negative sau a unui scenariu negativ potențial, atunci principalul său obiectiv este să efectueze reforme atât în minte, cât și în viața reală, care vor ajuta la eliminarea cauzei identificate.

Ție îți este teamă de ceea ce se va întâmpla în viitor?Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!