Știi cât valorează dorințele tale? O pildă care îți va răspunde la întrebarea „de ce unii au și alții nu”

Știi cât valorează dorințele tale? O pildă care îți va răspunde la întrebarea „de ce unii au și alții nu”

Publicat de Larisa Moldovan pe 26 July 2022 in Dezvoltare PersonalaPildeSpiritualitate

Vizitatorii i-au cerut în mod repetat proprietarului să verifice etichetele de preț și să reducă prețurile. Cu toate acestea, el este categoric în această problemă, deoarece este convins că, odată cu scăderea prețurilor, va scădea și calitatea serviciilor oferite.

De fiecare dată când este întrebat dacă îi este teamă că mărfurile din magazinul său se pot transforma într-o penurie, iar apoi, magazinul poate falimenta complet, el doar zâmbește și răspunde: „Sunt sigur că vor exista întotdeauna oameni disperați care sunteți gata să plătească orice preț pentru realizarea dorințelor lor. Oameni care nu vor putea trăi într-o viață simplă și vor dori schimbări în viața lor. Oameni care vor ști cu fermitate de ce au nevoie de la viață și vor fi gata să facă orice de dragul viselor lor. Oamenii care cred în ei înșiși și în punctele forte iar prețurile din magazin nu li se vor părea atât de mari.

La intrarea în magazin, proprietarul a pus un afiș pe care scria: „Dacă visul tău nu s-a împlinit încă, atunci nu l-ai plătit încă”.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon
Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!
Urmărește-ne și pe Google News

Vrei să vezi articolele direct pe telefonul tău? Urmărește-ne pe Google News!
Mai multe opțiuni