Știi cât valorează dorințele tale? O pildă care îți va răspunde la întrebarea „de ce unii au și alții nu”

Știi cât valorează dorințele tale? O pildă care îți va răspunde la întrebarea „de ce unii au și alții nu”

Publicat de Larisa Moldovan pe 26 July 2022 in Dezvoltare PersonalaPildeSpiritualitate

În centrul Universului există un magazin mic, chiar discret, unde fiecare își poate îndeplini visele. Aici puteți găsi orice doriți: putere, bani, succes, fericire, o persoană dragă, călătorii și vacanțe … Veți găsi absolut tot ce își permite imaginația voastră în acest magazin.

Tuturor doritorilor li se spune imediat costul realizării unui anumit vis. Cu toate acestea, mai sunt și cei care nu intră niciodată în magazinul viselor, însă stau pe stradă și tot timpul meditează la modul în care își pot realiza visele fără a le cumpăra în magazin și fără a face niciun efort.

Gama de prețuri aici fluctuează pur și simplu nerealist. De exemplu, pentru o slujbă bună, trebuie să dai în schimb timpul tău liber, independența și libertatea ta, să nu mai asculți opiniile altora și să începi să crezi în tine.

Pentru putere și dominație asupra celorlalți, trebuie să abandonați prejudecățile, să nu mai fiți siguri și naivi, să vă cunoașteți valoarea și să fiți încrezători în sine. Trebuie să te asculți doar pe tine și să crezi ferm în ceea ce faci.

Există prețuri destul de ciudate și de neînțeles în acest magazin. De exemplu, o căsătorie poate fi cumpărată pentru aproape nimic. Cu toate acestea, pentru ca aceasta să fie durabilă și fericită, trebuie să fii pregătit să te sacrifici de sine, să înduri și să ierți mult și să pui în primul rând nevoile partenerului tău.

Nu toți cumpărătorii sunt dispuși să plătească prețul de pe eticheta de preț pentru visele lor. Unii așteaptă reduceri, unii își calculează propriile economii și se gândesc de unde să obțină diferența pentru că nu le ajung banii.

Există o categorie separată de oameni care de fiecare dată îi privesc cu invidie pe acei oameni norocoși care au reușit deja să-și realizeze visul. Sunt ferm convinși că cei care și-au realizat visul, fie îl cunosc personal pe proprietarul magazinului și, prin urmare, au reușit să îl realizeze mult mai ușor sau cunosc secretul cum să îl realizeze la preț redus.

Citește continuarea pe pagina 2 >


Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!