Singur, dar nu singur sau 5 beneficii ale singurătății

Singur, dar nu singur sau 5 beneficii ale singurătății

Publicat de Larisa Moldovan pe 26 July 2022 in Dezvoltare PersonalaPersonalitatePsihologieSpiritualitateViata

Totul vine la momentul potrivit, dacă visul este destinat să devină realitate, atunci Universul va găsi un milion de moduri de a-ți oferi ceea ce ceri. În noile energii ale acestei lumi, aceasta este acum singura cale, dar deocamdată se formează o nouă realitate și se realizează un vis – trăiește și bucură-te și, de asemenea, eliberează-te de anxietăți și îndoieli.

1. Ascultă-ți propriile gânduri. Dacă se întâmplă să fii singur într-un loc foarte liniștit sau dacă te pricepi să blochezi zgomotul exterior, vei începe să observi din ce în ce mai multe din propriile tale gânduri. Iar asta înseamnă că poți prinde atât îndoiala de sine, cât și autocritica și nesiguranța sâcâitoare. Odată ce știți că aveți o problemă, puteți lua măsuri pentru a o rezolva.

2. Intuiție îmbunătățită. Când ești singur și analizezi doar gândurile tale, începi să observi că intuiția ta este îmbunătățită. În viața noastră aglomerată de zi cu zi, avem tendința să ignorăm sentimentele intuitive sau pur și simplu să le ignorăm. Singur, vei observa aceste sentimente intuitive și vei învăța să le auzi și să ai încredere în ele.

3. Luare mai bună a deciziilor. Singurătatea regulată ajută claritatea mentală. Detaliile străine ne estompează adesea judecata atunci când ne confruntăm cu o problemă sau o alegere și ne este greu să o auzim sau să o vedem clar prin haos. Perioadele de izolare îndepărtează straturile inutile, permițându-ne să ajungem la miezul problemei.

Citește continuarea pe pagina 2 >


Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!