Sfaturi pentru a trece mai usor peste o despartire

Sfaturi pentru a trece mai usor peste o despartire

Publicat de Larisa Moldovan pe 26 October 2017 in RelatiiSfaturi

Oricât de aiurea ar suna, timpul este singurul remediu care nu dă greş niciodată.

Pur şi simplu, într-o zi te vei trezi mai puternică şi pregătită să mergi mai departe. Însă, până atunci, e foarte multă durere şi analiza a ceea ce a fost greşit şi “cum a putut să-mi facă asta, când eu am crezut că mă iubeşte”. Timpul liber după o despărţire este periculos şi te îndeamnă să te uiţi înapoi. Cei de la marieclaire.com susţin că un bun tratament pentru despărţire face următoarele: umple timpul într-un mod productiv, te face mai puternică şi îţi dă iluzia că timpul trece mai repede şi nu mai încet. Aşadar, cu mult noroc, dacă urmaţi sfaturile de mai jos, e foarte posibil să vă simţiţi mult mai bine.

1. Un pahar de vin cu un prieten

Consumul excesiv de alcool nu-ţi va lua durerea cu mâna, dar un pahar sau două te vor ajuta să fii mai destinsă şi un pic mai relaxată.

2. O melodie

Există o multitudine de cântece care-ţi pot alina sufletul. Este plăcut să asculţi pe cineva care a trecut prin aceeaşi durere ca şi tine sau o melodie care-ţi spune cum să treci peste o ruptură. Puteţi încerca – «Your Ex-Lover is Dead», interpretată de Stars.

3. Cumpărături

Dacă porţi haine noi, te vei simţi mai încrezătoare, plus de asta, e o bună idee să mai ieşi în lume alături de prieteni.

4. Exerciţii

După o despărţire se cumulează foarte multă energie negativă pe care trebuie s-o dai afară cumva. Nu are niciun sens să umbli prin casă şi să te gândeşti cum lucrurile puteau fi diferite. Loveşte un sac de box, aleargă sau fă un curs de yoga şi ai să vezi cum îţi duci mintea în alte părţi.

5. Prieteni, familie, distracţie

E bine ca în aceste momente să-ţi aminteşti că ai prieteni şi familie care vor face orice pentru tine. În trecut, ţi-at petrecut foarte mult timp cu fostul, iar acum a avenit momentul să restabileşti relaţiile cu toţi cei apropiaţi. Ideal ar fi să vorbeşti cât mai puţin despre despărţire. Cu cât vorbeşti mai puţin cu atât va fi mai puţin în mintea ta.

6. Hobby-uri

Aşadar, ai fost într-o relaţie de lungă durată şi n-ai avut timp să cânţi la chitară, citeşti sau iei cursuri de dans. Acum a venit momentul! Vor fi momente în care vei dori să-ţi contactezi fostul iubit şi să-i pui ce gândeşti. Nu face asta. În schimb, scrie-ţi un email. Nu trebuie să scrii «bine», dar ai să vezi că te va ajuta foarte mult să-ţi canalizezi emoţiile. De fapt, după ce scrii tot ceea ce vrei să scrii, nici măcar nu e nevoie să te mai uiţi peste ce-ai compus.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!