Semnele care iti arata ca esti langa femeia potrivita

Semnele care iti arata ca esti langa femeia potrivita

Publicat de Larisa Moldovan pe 4 September 2017 in Relatii

Barbati, ascultati aici! In cazul in care va intalniti cu o femeie adevarata, ati putea avea cateva surprize. Am discutat despre cele 9 semne ale unui barbat adevarat, insa acest articol este pentru barbatii de pretutindeni care isi doresc sa se intalneasca cu o femeie adevarata.

Uneori nu iti poti da seama ca te intalnesti cu o femeie organizata pana nu te trezesti palmuit de catre intoleranta ei pentru comportamentul tau prostesc. Aceste femei vin cu fel de fel de complicatii pentru ca ele nu iti vor tolera prostiile, insa majoritatea barbatilor prefera sa se intalneasca cu o femeie de substanta si cu standarde. Respectul de sine este in tendinte, iar cele mai bune lucruri in viata nu vin cu usurinta. Aici sunt 9 semne ca tu te intalnesti cu o femeie “adevarata”:

Isi cunoaste limitele

O femeie matura isi cunoaste limitele. Asta inseamna ca nu o sa se imbete pe rupte la o intalnire, sau ca o sa isi cheltuiasca banii munciti iresponsabil. Este cu capul pe umeri si stie sa se distreze prin responsabilitate si eleganta.

Are pasiuni si hobbiuri

O femeie adevarata are lucruri in viata de care este cu adevarat pasionata. Prin urmare, ea nu se bazeaza pe tine sa o faci fericita, in schimb se concentreaza pe pasiunile ei. Tu esti un bonus in viata ei, nu totul.

Cand amani, o pierzi

Cand te intalnesti cu o femeie care are stima de sine, nu o sa astepte dupa tine sa iti faci planuri cu ea. Daca este deja miercuri si tu nu ai invitata-o sa iesiti undeva peste weekend, poti sa fi sigur ca o sa fie demult ocupata pana ce tu te decizi sa o chemi undeva. Ea o sa accepte numai o intalnire planuita din timp.

Nu o poti prostii de doua ori

O femeie adevarata nu tolereaza vrajeala. Este posibil sa ii fi scapat ceva vreodata, insa a doua oara nu se va mai intampla. O femeie adevarata isi cunoaste valoarea si isi va cauta un barbat care sa o merite.

Nu o sa se enerveze din nimicuri, brusc

O fata poate sa aiba comportament impulsiv si sa se enerveze brusc, insa o femeie va intoarce pursisimplu spatele, se va linisti si va reanaliza situatia. Daca este pe cale sa te paraseasca, o va face si nu isi va pierde timpul convingandu-te pe tine de unele lucruri. Daca se simte nerespectata, ea va incheia relatia imediat. Daca este ceva ce o deranjeaza si simte ca poate fi indreptat, va discuta cu tine intr-un mod matur.

Ea are scopuri

O femeie confidenta are scopuri si vise. Mai presus de asta, are planuri de present si isi traieste viata cu scop. Este constienta de ceea ce face si daca nu si-a cladit inca cariera, o va face curand.

Nu te va menaja pentru totdeauna

O femeie adevarata trebuie sa fie urmarita deoarece ea nu o sa fie vesnic disponibila si nu o sa te menajeze pentru totdeauna. Este o femeie cu capul pe umeri, de ce ar trebui sa fie la cheremul tau?

Nu este dependenta de atentie

Ea are destula incredere de sine incat sa nu aiba nevoie de aprobare de la altii. Nu simte nevoia sa poarte tricouri scurte si decoltate sperand ca prietenii tai o vor remarca si o vor considera atragatoare. Nu o sa simta nevoia sa flirteze cu alti barbati pentru a te face gelos. Ei ii pasa doar de atentia ta si de dragostea ta. Femeile adevarate nu joaca jocuri prostesti.

Ii place aventura

Rutina o plictiseste deoarece nu are o gandire simpla. Vrea sa experimenteze noi lucruri si vrea ca tu sa faci asta cu ea. Acesta este unul dintre multele motive pentru care este o iubita buna.

 Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!