Semne care îți arată că îngerul păzitor te protejează

Semne care îți arată că îngerul păzitor te protejează

Publicat de Larisa Moldovan pe 17 September 2021 in Dezvoltare PersonalaSpiritualitate

Îngerul Păzitor este un ajutor nevăzut care este întotdeauna alături de noi încă de la naștere. Este important să învățăm să distingem semne care indică faptul că vrea să te avertizeze despre ceva și cele prin care vrea să te trimită undeva.

Primul lucru la care ar trebui să fii atent sunt semnele trimise în vise. Îngerul păzitor ne avertizează adesea despre ce se va întâmpla prin vise, deci acesta este unul dintre tipurile de vise profetice. Dar există și alte indicii.

Planurile tale sunt date peste cap

Ți s-a stricat mașina, ți-ai pierdut biletul de tren sau pașaportul, și nu ai mai putut pleca. Orice întrerupere a planurilor legate de plecarea dintr-un loc în altul indică faptul că îngerul tău păzitor te-a ajutat, deoarece dacă ai fi ajuns într-un alt loc sau pe drumul către el ai fi putut avea probleme mari.

Același lucru se întâmplă și atunci când urmează, de exemplu, să cumpărați un telefon nou, dar ați uitat banii acasă, sau nu ați putut ajunge la magazin. În acest caz, îngerul păzitor te protejează și de probleme. Cel mai probabil, această achiziție ți-ar fi adus mai mult rău, poate că vei avea nevoie de banii aceia pentru a rezolva altă problemă.

Ceva te întristează tot timpul

De exemplu, s-ar putea să vedeți un câine vagabond sau o pisică pentru care vă pare rău. Acesta este un semnal că este timpul să începi să apreciezi ceea ce ai. Poate că ești prea nemulțumit de viața ta, deși o duci destul de bine.

În felul acesta, îngerul păzitor încearcă să ajungă la voi, să vă deschidă ochii la tot ce se întâmplă în jur și să vă învețe smerenia și liniștea. Acest lucru este foarte important pentru cei care se simt nefericiți.

Florile din casă au început să se ofilească, lucrurile să se strice

În acest caz, îngerul păzitor încearcă să ne transmită că a sosit momentul să îi acordăm atenție cuiva apropiat, întrucât este posibil să aibă probleme cu inima sau să aibă probleme de sănătate.

Aceasta include și îngrijirea unui animal de companie. Dacă animalul de companie a fugit de acasă și nu s-a mai întors, atunci în acest fel îngerul păzitor încearcă direct să vă informeze că cineva apropiat are mare nevoie de ajutor.

Ai o neliniște fără niciun motiv

Astfel, îngerul păzitor te protejează de deciziile greșite pe care vrei să le iei în viață. Gândurile deranjante te fac să analizezi mai mult, să te oprești un moment și să te gândești la ceva important.

Data viitoare când te simți trist sau îngrijorat de ceva fără niciun motiv, gândește-te la ce ai de făcut în acea zi sau în viitorul apropiat. Poate că ar trebui să vă reconsiderați planurile. Dacă anxietatea și negativitatea sunt în stilul tău de viață, atunci acestea nu mai sunt acțiunile unui înger păzitor: în acest caz, folosește o meditație specială.

Te întorci din drum

Ai ieșit din casă, ai mers o sută de metri, dar ai realizat că ți-ai uitat telefonul. Un alt exemplu – ți-ai dat seama că ai uitat să oprești fierul de călcat, așa că a trebuit să te întorci. Astfel de situații indică faptul că un înger păzitor are grijă de tine. Poate că, dacă nu v-ați fi întors, atunci mai târziu ați fi întâlnit o persoană neplăcută sau periculoasă, puteați avea un accident sau o altă problemă pe drum.

Chiar și pe ceas, puteți găsi indicii de la îngerul păzitor. Încercați să urmăriți cu atenție cadranul ceasului pentru a înțelege ce trebuie să vă spună Îngerul păzitor.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!