Se spune ca succesul consta in noroc 1% si in 99% din dorinta ta. Iata cateva reguli care te vor ajuta sa-ti indeplinesti dorintele si planurile!

Se spune ca succesul consta in noroc 1% si in 99% din dorinta ta. Iata cateva reguli care te vor ajuta sa-ti indeplinesti dorintele si planurile!

Publicat de Larisa Moldovan pe 5 April 2019 in Spiritualitate

“O frunză nu poate să fie din nou mugur; tot așa viața nu poate să se întoarcă în trecut. Viața trebuie să înainteze; ținta ei este ori moartea ori nemurirea.” – Pramatha Chaudhuri

Psihologii cred ca dorintele noastre se vor implini daca le vom cere corect. Faptul este ca acele ganduri tornada, care se rotesc in capul nostru, nu pot fi inregistrate de Univers asemeni unei dorinte, doar daca ne putem concentra pe dorinta si urmam aceste reguli!

REGULA 1. DORINTA TREBUIE SCRISA

Asigurati-va ca va scrieti dorinta. Usor de spus, dar greu de facut! In ciuda simplitatii aparente, nu este atat de usor sa va scrieti dorinta.

Sa ne uitam la exemple: “ Vreau sa am propria casa . ” Corect scris. Se dovedeste fundamental gresit! Problema este ca o astfel de dorinta poate fi imlinita, dar cand?

Dorintele fara termeni exacti sunt lipsite de sens! Tine minte asta.

Prin urmare, urmatoarea regula prevede:

REGULA 2. DORINTA TREBUIE SA AIBA UN MOMENT DE IMPLINIRE

De exemplu: “In vara anului 2019, voi avea o casa mare si frumoasa .” Daca doar crezi ca iti vei cumpara o casa, va fi o greseala. Scrisa de tine, aceasta dorinta, se va implini. Prin urmare, inainte de a scrie o dorinta, gandeste-te cand vrei sa se implineasca (in limite rezonabile, desigur). Si numai dupa aceea vei trece la a treia regula.

REGULA 3. INREGISTREAZA DORINTA IN TIMPUL PREZENT

Cu alte cuvinte, in loc de: “Voi cumpara o casa pentru mine “ , trebuie sa scrii: “Cumpar o casa pentru mine”. Cel mai important moment! De exemplu – trebuie sa va imaginati ca aveti deja o casa! Iata o alta greseala intalnita des: “Nu vreau sa fiu sarac.” Corect scris? Nu, gresit!

Lumea spirituala nu percepe particula “nu”, prepozitia “nu” si alte cuvinte negative. Spune: “Nu vreau sa fiu sarac” si, Universul, ignorand particula “nu”, primeste mesajul:“ Vreau sa fiu sarac! “

Noi, ca magnet, ne atragem ceea ce ne gandim. Cand iti spui: “Nu vreau sa fiu sarac”, atragi automat saracia pentru ca (asa cum am spus deja) lumea spirituala nu percepe particula negativa “nu”. Prin urmare, este mai bine sa spunem: “Vreau sa fiu bogat! “

REGULA 4. INTERZICE-TI SA SPUI: “NU” SI ORICE ALTE NEGARI

Cand incepei sa scrii o dorinta, asigura-te ca te concentrezi asupra acesteia si descri-o cat mai detaliat posibil. Prin urmare, regula numarul cinci spune:

REGULA 5. SCRIE IN DETALIU, EMOTIONAL, CU SUFLETUL

Daca vrei sa ai o casa noua, asigura-te ca o descri complet, pornind de la veranda, locatie si numarul de camere, terminand cu locul unde vei pune vaza preferata. Imagineaza-ti incantarea pe care o simti cand te muti intr-o casa noua si descri-o pe hartie. Este foarte important ca dorinta sa nu dauneze altora.

Lidia Fecioru sustine ca exista trei reguli pe care trebuie sa le respecti cu sfintenie daca vrei sa ai o viata buna si prospera.

“1. Legea comenzii – Trebuie sa formulezi clar ce vrei

Este foarte important sa spui exact ce vrei. Gandurile noastre sunt cele mai importante.
Cand ceri ceva, trebuie sa ceri foarte strict, fix. Cand spuneam ca pui banutul in canita si ceri un singur gand, la fel trebuie sa faci si acum: o singura dorinta, un singur gand.

Trebuie sa comenzi si sa ceri. Nu trebuie sa facem multe polologhii. Nu ne opreste nimeni sa spunem o rugaciune la asta. Nu ne opreste nimeni sa il rugam si pe Dumnezeu sa ne ajute.

2. Legea zeciuielii.

Acolo exista Dumnezeu. Trebuie sa-ti platesti partenerul de afaceri. Iar partenerul tau de afaceri atunci cand esti singur este Dumnezeu.

Platesti ajutand pe cineva, dand zeciuiala din ce ai facut tu. Este important sa o faci pentru ca banii sa ramana la tine.

3. Legea bunavointei

Indiferent de cati bani ai avea, trebuie sa faci bine celor din jur pentru ca banii sa ramana la tine. Este si cazul celor care fac voluntariat. Daruiesc fara sa stie nimeni. Trebuie sa traiesti in armonie cu ceilalti. Nu se gandesc la ei pentru ca stiu ca lor oricum le merge foarte bine. De unde dai, Dumnezeu da inzecit”,

Facebook ascunde articolele celor care nu interactioneaza cu ele. Daca vrei sa primesti in continuare articole de la noi, apreciaza, comenteaza si distribuie acest articol si astfel vei primi si articolele viitoare! Multumim!Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!