Sarcinile karmice ale semnului zodiacal: ce trebuie să știți

Sarcinile karmice ale semnului zodiacal: ce trebuie să știți

Publicat de Larisa Moldovan pe 15 January 2021 in AstrologieSpiritualitate

Semnul zodiacal în care se naște o persoană este primul său test și calea pe care merge. Oamenii sunt obișnuiți să-și identifice personalitatea prin numele semnului, dar nu se întreabă de ce s-au născut în această zonă anume a zodiacului, ci acceptă acest fapt, fără să pună prea multe întrebări. Dar, este important să înțelegem că nimic nu este întâmplător în viață, inclusiv nașterea, pe care sufletul a planificat-o înainte de a veni pe lume.

Fiecare suflet are propriul său mod de creștere iar alegerea semnului zodiacal nu este întâmplătoare. Semnul în care se naște o persoană joacă un rol foarte important, deoarece oferă inspirație pentru a afla ce misiune îl așteaptă în această viață și arată clar că există o mare rețea care îi unește pe toți, unul cu celălalt

Fiecare viață are propriul scop. Astrologia încearcă să ofere un indiciu asupra tipului de obligație care trebuie îndeplinită în această lume, iar astrologia karmică încearcă să ajungă la rădăcinile prezenței fiecărei persoane pe Pământ.

Berbec

Slujba lui este să-și recunoască adevărul și să-i dea sensul pe care îl merită fără a face rău altora.

Taur

Misiunea sa: să fie capabil să respecte lumea din jur și să contribuie la bunăstarea colectivă fără a simți afecțiune …

Gemeni

Sarcina sa: să se afirme în fața celorlalți și să folosească comunicarea pentru a se face înțeleși.

Rac

Sarcina sa: să asculte emoțiile celor din jur, să intre în comunicare cu lumea exterioară, oferind ajutor celor nevoiași.

Leu

Sarcina sa: este să te realizezi fără să pierzi din vedere esența ta interioară și fără să cazi în capcana ego-ului.

Fecioară

Sarcina ei este să poată avea grijă de cei din jur fără a pierde din vedere aspirațiile și nevoile ei.

Balanță

Sarcina sa este de a învăța cum să construiască relațiile interpersonale și de familie, profitând de oportunitatea de creștere și dezvoltare…

Scorpion

Scorpionul se confruntă cu o sarcină foarte ambițioasă: să învețe cum să-și transforme și să-și crească energia, astfel încât să poată găsi cea mai bună parte din sine și să crească în conștientizare …

Săgetător

Sarcina sa este să poată împăca partea sa cea mai instinctivă și mai bună cu aspirațiile minții și ale sufletului.

Capricorn

Sarcina lui este să se miște de-a lungul drumului său, continuând să meargă drept, fără să se uite înapoi, urmărindu-și obiectivul – să ajungă la vârf.

Vărsătorului

Sarcina sa este să devină o persoană liberă, ajutându-i pe ceilalți să realizeze proiectul de reînnoire și creștere personală.

Pești

Sarcina sa este de a oferi iubire necondiționat.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!