Să nu plângi niciodată după cineva care te-a rănit. Zâmbește și mulțumește-i pentru că ți-a dat șansa să cunoști pe cineva mai bun.

Să nu plângi niciodată după cineva care te-a rănit. Zâmbește și mulțumește-i pentru că ți-a dat șansa să cunoști pe cineva mai bun.

Publicat de Larisa Moldovan pe 6 January 2020 in Relatii

“Dacă iubești cu adevărat un lucru, oferă-i libertate. Dacă se întoarce la tine, înseamână că îți aparține. Dacă nu, înseamnă că nu a fost să fie.”

Stii ce sa nu ii ceri niciodata unui barbat? In primul rand, nu ii cere sa devina alt om pentru tine. Lasa-l sa-si pastreze prietenii si pasiunile! Ele il definesc si pentru asta il iubesti!

Un barbat poate fi un sprijin real pentru femeia pe care o iubeste. Poate fi grijuliu si poate face sacrificii cand e nevoie. Daca e barbatul potrivit pentru tine, va veni in intampinarea nevoilor tale. Dar sunt unele granite pe care ar fi bine sa nu le treci nici macar cu omul iubit. Sau mai ales cu el. Relrules.com a scris despre ce sa nu ii ceri niciodata unui barbat, daca il iubesti.

Ce sa nu ii ceri niciodata unui barbat

1. Sa aleaga intre tine si mama lui

Ea e femeia care l-a crescut si l-a facut barbatul de azi. Merita respectul lui. Tu esti femeia cu care vrea sa isi petreaca viata, te-a ales pe tine! Sa il pui sa aleaga intre voi doua nu face decat sa il streseze! Daca nu te intelegi cu mama iubitului tau, evita situatiile conflictuale sau ignor-o, nu il pune sa aleaga!

2. Sa renunte la pasiunile lui

Aveti interese si pasiuni separate, iar acest lucru este normal intr-o relatie. E sanatos sa petreceti perioade de timp separate, in care sa va preocupati, fiecare, de pasiunile personale. Daca vrea sa se duca la tenis sau la fotbal, nu ii cere sa renunte la asta ca sa petreaca timp cu tine!

3. Sa aiba memorie vizuala

Femeile sunt diferite de barbati. Stii ce sa nu ii ceri niciodata unui barbat? Sa fie ca tine! Nu ii cere sa isi aminteasca fiecare detaliu despre un eveniment anume, pentru ca ii e aproape imposibil!

4. Sa nu se mai vada cu prietenii lui

Asa cum tu ai nevoie uneori sa iei o pauza de la toate si sa iti suni prietenele, si el are nevoie de prietenii lui! Si nu e nimic gresit in asta! Nu inseamna ca te iubeste mai putin sau ca e nemultumit de relatia cu tine.

5. Sa nu observe vreodata alta femeie

Daca cineva arata bine, atrage atentia celor din jur. Si, daca iubitul tau observa o femeie frumoasa, asta nu e nici neobisnuit, nici gresit. Nici macar nu e ceva constient. Nu inseamna ca si-o doreste, ci doar ca i-a observant prezenta.

6. Sa isi ceara scuze ori de cate ori va certati

Certurile fac parte din orice relatie. Dar sa tii supararea si sa refuzi sa iti ceri iertare, asteptand ca el sa o faca de fiecare data, e o atitudine infantila. Asa ca, daca e cazul, cere-i scuze! Sigur nu doar el face greseli!

7. Sa fie altcineva

Te-ai indragostit de el pentru ca e asa cum e. Daca simti nevoia sa il schimbi, incearca sa iti amintesti ce ti-a placut la el la inceput. Barbatii nu vor sa fie schimbati! Stii ce sa nu ii ceri niciodata unui barbat? Sa se schimbe! E nedrept sa ii ceri sa devina altcineva!

“Vor exista mereu oameni care te vor răni, așa că trebuie să-ți păstrezi încrederea și doar să ai mai multă grijă în cine ai încredere și a doua oară.” – Gabriel Garcia MărquezDistribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!