Respecta aceste 4 legi si vei avea o viata mai buna

Publicitate

Cu toții ajungem într-un moment când simțim că s-au acumulat prea multe situații stresante care ne răpesc capacitatea de a fi fericiți și a răspândi iubire și dorim liniște și armonie.

Pentru a ne feri de boli, este bine să încercăm să găsim tehnici de a elimina stresul și toată energia negativă pe care am înmagazinat-o în corp. Cele patru practici descrise mai jos sunt eficiente în debarasarea de greutățile pe care le purtăm cu noi zi de zi.

1. Iertarea

Un eveniment care te-a marcat negativ a rămas în memoria corpului și exercită o putere asupra ta. Prin iertare, acea putere scade și dispare în final. Nu este benefic să trăiești în trecut și să duci o povară permanentă a situațiilor care te-au supărat. Acestea nu se mai pot schimba și nu sunt justificate gândurile precum “daca aș fi făcut altfel poate ar fi fost mai bine”.

Iertarea te va elibera și te va ajuta să trăiești doar în prezent, mai relaxat și mai fericit.

2. Fii indulgent cu propria persoană

Dacă altcineva te-ar vorbi de rău, nu te-ai simți deloc confortabil. Prin urmare, nu trebuie să gândești negativ nici despre propria persoană indiferent dacă ești sau nu mulțumit cu alegerile pe care le-ai făcut.

De fiecare dată când ai tendința să te autocritici, profită de moment pentru a schimba gândul cu unul pozitiv. Învață să fii fericit cu tine însuți pentru a putea să le oferi celorlalți ce ai mai bun. Ai încredere în forțele proprii și ai grijă în primul rând de tine, simte-te bine în pielea ta.

3. Nu te victimiza

Publicitate

Într-o zi care a mers prost ai tendința să crezi că toată lumea te-a persecutat și ți-a dorit răul. Victimizarea este cea mai nepotrivită într-o astfel de situație și te seacă de energie, ducând chiar până la depresii severe.

Este bine să te obișnuiești cu gândul că nu poți controla ceea ce fac sau spun ceilalți, și nici anumite evenimente. În schimb, poți aborda o atitudine proactivă și să privești obstacolele ca pe oportunități, mesaje din partea Universului, care îți pun la dispoziție o lecție de viață.

Acceptă că toate se întâmplă cu un scop, dezvoltă-ți răbdarea și practică recunoștința cât mai des posibil. Este benefic să rostești zilnic “Mulțumesc, mulțumesc, mulțumesc”.

4. Nu lăsa pe alții să te descurajeze

Atunci când începi un proiect nou sau te pregătești de o schimbare majoră în viața ta te poți aștepta ca cei din jurul tău să aibă păreri bune sau rele, în funcție de mentalitatea și obiceiurile fiecăruia. Doar pentru că cineva consideră inițiativa ca fiind sortită eșecului, nu înseamnă că trebuie să renunți, ci să treci totul prin filtrul propriei minți.

De cele mai multe ori, acei oameni care sunt sceptici și te descurajează nu au încredere în propriile capacități și nu pot accepta că alții pot reuși. Nu lua totul personal, fii convins de ceea ce vrei să faci și acordă-ți un moment de conectare cu Sinele Superior dacă ai îndoieli…

Aceste practici combinate te pot conduce spre atingerea unui echilbru ideal în viață și schimbarea modului de gândire cu ajutorul lor te va ajuta să privești totul mai obiectiv.

Publicitate
Alte Articole
Dezvoltare Personala

Unul dintre cele mai frumoase lucruri din lume este inima unei femei; este fragila, insa puternica.

Publicitate

“Femeia frumoasa place ochiului, femeia blanda place inimii. Prima este o adevarata bijuterie, dar a doua este o comoara.” Napoleon Bonaparte

Arunca-ti toate mastile pe care le-ai creat in aceasta viata si pune pe tava sufletul tau. Deschide-ti inima si accepta iubirea adevarata in viata ta.

Unul dintre cele mai frumoase lucruri din lume este inima unei femei; este fragila, insa puternica. Atunci cand iubeste, femeia renunta la tot si se dedica trup si suflet partenerului sau.

Femeie, creatie divina.

Arunca-ti toate mastile pe care le-ai creat in aceasta viata si pune pe tava sufletul tau. Deschide-ti inima si accepta iubirea adevarata in viata ta.

Imbratisarile tale aduc alinare, zambetul tau ofera mangaiere, mana ta atinge suflete, inima ta spune povesti de iubire. Iar tu stii cel mai bine cine esti. Nimeni nu te cunoaste mai bine decat tine. Nimeni nu isi doreste sa reusesti in aceasta viata mai mult decat tine. Nimeni nu stie pe deplin povestea ta.

Fii prezenta in acest timp. Nu trai din amintiri, hraneste-te cu zambete adevarate, reale, ce se intampla acum. Pentru ca acum este viata ta. Nu ieri si nici maine.

Nu renunta niciodata la tine. In cazul in care lucrurile merg dificil si nu vezi nicio luminita este posibil sa incepi sa te indoiesti de abilitatile tale. Si crezi ca renuntarea este singura optiune pe care o ai. Insa aminteste-ti intotdeauna acest lucru: ai posibilitatea de a supravietui oricarei situatii. Acesta este motivul pentru care esti inca aici, chiar acum.

Publicitate

Pentru ca ai reusit sa supravietuiesti tuturor momentelor prin care ai trecut prin aceasta viata. Te-ai ridicat de fiecare data si ai mers mai departe. Nu renunta inca nici acum. Exista atatea aventuri frumoase si lucruri minunate care urmeaza sa se intample. Ai incredere in tine! Poti face orice!

Si daca tu nu crezi ca esti a naibii de minunata, atunci cine vrei sa creada? In tine este puterea de a deveni persoana pe care ti-ai dorit intotdeauna sa o vezi in oglinda. In tine este puterea de a gasi linistea pe care ti-o doresti. In tine se ascunde dragostea adevarata. Nu ai nevoie sa cauti in alta parte. Priveste in tine, in sufletul tau. Tot ce iti doresti, tot ce ai nevoie este acolo de ceva timp, asteptand sa fie descoperit.

Insa trebuie sa crezi. Trebuie sa ai incredere in tine. Trebuie sa stii ca poti. Trebuie sa inneci acele voci mici din capul tau care iti pot spune ca nu poti face nimic spectaculos, care iti striga ca vei esua sau ca pur si simplu nu esti suficient de buna. Nu acorda atentie acestui lucru. Nu pierde magia din tine…. pentru ca tu esti femeie.

“Femeile sunt al doilea mare mister al omenirii.” Anne Rice

Ce ai mai adauga la acest articol? Scrie-ne parerea ta in comentariile de mai jos! Aici invatam impreuna despre viata! Facebook ascunde articolele celor care nu interactioneaza cu ele. Daca vrei sa primesti in continuare articole de la noi, apreciaza, comenteaza si distribuie acest articol si astfel vei primi si articolele viitoare! Multumim!

Publicitate
Alte Articole
De Suflet