Priveste si atentie cele 6 locuri si alege locul in care ti-ar fi cel mai frica sa mergi si afla ce spune despre fricile tale!

Publicitate

“Poate că viața nu e dreaptă dar de ce să fim și noi așa când putem fii cei mai fericiți.” Anonim

Lucrurile de care te temi cel mai mult sunt si cele care pot dezvalui foarte multe despre personalitatea ta. Numai atunci cand iti faci curajul sa le infrunti poti depasi nivelul la care te afli si poti ajunge cu un pas mai aproape de visurile tale.

Daca te temi sa-ti urmezi pasiunile pentru ca ai in minte toate riscurile la care te expui, nu ai sansa de a ajunge acolo unde iti doresti.

Specialistii au creat un test simplu, care te ajuta sa-ti descoperi temerile si care poate spune foarte multe despre personalitatea ta. Din fotografia de mai sus, alege imaginea care te sperie cel mai tare, locul in care nu ai vrea sa intri. Apoi citeste in lista de mai jos ce semnificatie are alegerea facuta si ce spune despre tine:

1. Casa abandonata – Daca alegi aceasta usa, este un semn ca esti o persoana realista. Nu iei decizii pripite, ci analizezi fiecare situatie si te asiguri ca ai cantarit cu grija fiecare optiune. Iti pui valorile morale mai presus de orice si te astepti ca si ceilalti sa faca acelasi lucru. Nu esti o persoana deschisa din punct de vedere emotional si spiritual, dar vrei sa schimbi asta. Iti doresti sa ai relatii emotionale puternice cu cei apropiati.

2. Scarile – Daca alegi aceasta imagine esti o persoana care iubeste viata. Te simti liber si independent, dar te temi de necunoscut si mai ales de moarte. Indica, de asemenea, teama de a fi ingropat. Te preocupa sanatatea ta si te straduiesti sa ai o stare fizica buna cat mai mult timp. De cele mai multe ori iti faci prea multe griji si intorci fiecare problema pe toate partile. Iubesti viata si te bucuri de ceea ce iti ofera.

Publicitate

3. Pestera – Aceasta imagine indica o dorinta puternica de a simti caldura emotionala si confort. Te temi sa nu fii ranit sau dezamagit, iar aceasta teama te determina sa petreci mai mult timp singur decat in compania celorlalti. Te cunosti foarte bine datorita introspectiei atente la care recurgi adesea. Ai o mare nevoie de iubire si ar trebui sa cauti afectiunea, nu sa te izolezi.

4. Cabana din lemn – Temerile tale au legatura cu latura materiala. Cel mai mare cosmar al tau este acela ca ai putea fi sarac, ca ti-ai putea pierde toate bunurile sau privilegiile. Pui mare pret pe obiecte si latura materiala, ceea ce te poate impiedica sa evoluezi din punct de vedere emotional. Esti o persoana loiala, sincera si realista, dar de multe ori esti de parere ca aceste calitati nu iti sunt apreciate. Vrei sa devii o persoana bogata, dar nu trebuie sa uiti ca banii nu pot cumpara iubirea sau fericirea.

5. Tunelul – Daca imaginea pe care ai ales-o este cea care reprezinta tunelul, este un semn ca ai probleme in ceea ce priveste stabilitatea emotionala. Sentimentele si emotiile tale fluctueaza foarte mult si ai stari pe care de multe ori nu stii cum sa le abordezi.  Trebuie sa te desprinzi de acest tipar si sa apelezi la introspectie sau meditatie pentru a te intelege mai bine. Esti o persoana inteligenta, dar de multe ori iei decizii pe baza emotiilor. Te gandesti prea mult la problemele tale, in loc sa cauti solutii pentru ele.

6. Usa cu lanturi – Culoarea albastra a acestei usi are o semnificatie aparte. Albastrul este culoarea cerului, reprezinta sperantele si libertatea. Muncesti mult si iti stabilesti standarde inalte pe care te straduiesti sa le atingi. Esti o persoana realista, concentrata asupra propriilor teluri. Intelegi cum functioneaza aceasta lume mai bine decat ceilalti. Dedici prea mult timp si energie telurilor tale si uneori uiti sa traiesti si sa te bucuri de viata.

Ce ai mai adauga la acest articol? Scrie-ne parerea ta in comentariile de mai jos! Aici invatam impreuna despre viata! Facebook ascunde articolele celor care nu interactioneaza cu ele. Daca vrei sa primesti in continuare articole de la noi, apreciaza, comenteaza si distribuie acest articol si astfel vei primi si articolele viitoare! Multumim!

Publicitate
Alte Articole
Teste de Personalitate

Ai grija ca oamenii toxici sa nu iti controleze viata

Publicitate

“Sa vii pe lume nu e chiar asa de complicat, dar sa traiesti este un lucru de-acum intelept.” – Dimitri Pisarev

Poate vă întrebaţi la ce anume mă refer. Cum pot fi oamenii toxici. De când se poate spune despre un om că-i toxic? Cum îl recunoaştem? Cum ne poate schimba viaţa interacţiunea cu un astfel de om?

Oamenii toxici sunt mereu (sau în cea mai mare parte a timpului) nervoşi, negativişti, pesimişti, egoişti, invidioşi, posaci, supăraţi pe ei, pe tine, şi pe viaţă în general. Pentru ei nimic nu este posibil, nimic nu este bun, nimic nu străluceşte, nimic nu are valoare. Se plâng tot timpul în legătură cu orice, oricine, oriunde. În viaţa lor nu există speranţă şi dacă vrei să le vorbeşti despre speranţa din viaţa ta, vor încerca să te convingă că speri degeaba.

Dacă le vorbeşti despre visele tale, vor încerca să ţi le ucidă, să-ţi aducă argumente pentru care visezi în zadar. Sunt acei oameni care te încarcă cu negativismul lor, îţi dau o stare proastă şi îţi ruinează ziua. Sunt ucigaşi de vise, ale lor şi ale oricărei persoane cu care intră în contact.

În viaţă, indiferent de situaţia cu care te confrunţi, ai la dispoziţie 3 opţiuni – să accepţi, să pleci sau să schimbi. Aceşti oameni, o aleg pe a patra, aleg să se plângă şi să nu facă nimic în privinţa a ceea ce îi nemulţumeşte. Mai mult, încearcă să te contamineze şi pe tine.

Ţi s-a întâmplat vreodată să vorbeşti cuiva despre vsele tale şi să-ţi spună că nu o să obţii nimic, că şi el a încercat dar nu a reuşit, că nimeni nu reuşeşte cu adevărat? Să-ţi spună că visezi degeaba, nu vei avea nimic din ceea ce speri sau intenţionezi să obţii?

Publicitate

Poate că în prima fază vei încerca să îi convingi că lucrurile nu stau aşa cum cred ei, că este important să ai un vis al tău şi să ţi-l urmezi, că este important să crezi în tine şi în faptul că vei reuşi. Tocmai asta te va ajuta să reuşeşti. Va fi în zadar, nu îi vei putea schimba. Pe oameni nu îi poţi schimba. Te poţi schimba doar tu!

Oamenii toxici aleg să vadă întotdeauna jumătatea goală a paharului şi ţi-o arată şi ţie până când o vei vedea, la rândul tău. Caută de fiecare dată să se axeze pe lipsuri şi defecte pentru a-şi justifica nefericirea. Sunt mereu nefericiţi, ba de una, ba de alta.

Din nefericire, acest gen de oameni sunt peste tot, pot fi prietenii tăi, părinţii tăi, socrii tăi, colegii tăi etc. Este foarte important să îi recunoşti pentru a limita interacţiunea cu ei, altfel te vor intoxica şi pe tine cu negativismul şi posăcia lor.

Poate că deja ai renunţat la unele vise sau le-ai amânat, poate că deja aceşti oameni te influenţează în mod constant, fără să realizezi. Poate că nu ştiai cum de uneori, nu ai încredere că vei reuşi, alteori renunţi să visezi, sau să mai crezi că ai putea să-ţi îndeplineşti visul.

E timpul să faci curăţenie în viaţa ta, să-ţi dezinfectezi mediul relaţional şi să-i păstrezi lângă tine doar pe acei oameni care îţi împărtăşesc felul în care ai ales să vezi viaţa, să crezi, să speri. În felul acesta nu îţi vei mai consuma energia încercând să te lupţi cu negativismul oamenilor toxici ci vei investi în tine şi visul tău, fără ca nimeni să-ţi pună beţe în vise.

“Oamenii se impart in doua categorii: cei care cauta sensul vietii fara sa-l gaseasca si cei care l-au gasit fara sa-l caute. ” – Emil Cioran

Facebook ascunde articolele celor care nu interactioneaza cu ele. Daca vrei sa primesti in continuare cele mai frumoase articole, apreciaza, comenteaza si distribuie acest articol si astfel vei primi si articolele viitoare! Multumim!

Publicitate
Alte Articole
Dezvoltare Personala