Plantele de interior care vă pot proteja împotriva blestemelor și a deochiului

Plantele de interior care vă pot proteja împotriva blestemelor și a deochiului

Publicat de Larisa Moldovan pe 4 November 2022 in SfaturiSpiritualitate

Violete

O floare mică și delicată care este capabilă să elimine negativitatea și să reziste oricărui rău din casă. Florile albe strălucitoare ajută la protejarea relațiilor de interferențele exterioare, iar inflorescențele întunecate nu lasă negativitatea din exterior. Violetele, puse în sufragerie, sunt capabile să trimită înapoi orice negativitate celui care trimis-o, motiv pentru care sunt atât de des alese ca decorațiuni interioare.

Plantele de interior, alese cu înțelepciune, pot aduce în viața oamenilor evenimente pozitive, pot deveni surse de fericire, precum și pot aduce schimbări pozitive în viață. Plantele vor ajuta, de asemenea, în cazul problemelor financiare. În acest caz, ar trebui să acordați atenție plantelor care pot atrage bogăția materială și să aveți grijă de ele.

Lucruri care aduc nenorocire și sărăcie în casă: scăpați de ele cât mai curând posibil

Ce articole ar trebui eliminate pentru totdeauna davp vreți să atrageți prosperitatea și fericirea în casă, veți găsi în acest material. Dacă simți că ești bântuit de o serie de eșecuri și totul îți cade din mâini, nu te grăbi să-i cauți pe vinovați. Poate că totul este despre lucrurile simple care te înconjoară și, ca un magnet, atrag energie negativă și, de asemenea, aduc necazuri și probleme în casă.

Oglinda sparta sau alte obiecte de sticlă

Chiar și micile fisuri sau fragmente pot transforma energia pozitivă în negativă și pot aduce ghinion. În niciun caz nu permiteți ca obiectele sparte să fie în casa dvs.

Calendare vechi din anii trecuți

Dacă calendarul de anul trecut atârnă de peretele casei tale, scapă de el cât mai curând! Acesta este un semn rău, simbolizând o viață trecută.

Ușa de culoare neagră

Negrul este un simbol al ghinionului. O astfel de ușă deschide calea necazurilor și, ca un magnet, va atrage nenorocirea în casa ta.

Mătură uzată

Mătura „cheală” simbolizează sărăcia. Folosirea acestui obiect până la ultima creangă va aduce pierderi financiare. Așa că este mai bine să aveți grijă și să o înlocuiți cu una nouă la timp.

Lucruri fără pereche

Dacă aveți un articol dintr-o pereche, a cărui a doua parte este ruptă sau pierdută, atunci ar trebui aruncat, deoarece astfel de articole împiedică fluxul de energie pozitivă și creează un fel de bloc pentru noi achiziții.

Fotografii care nu ți-au plăcut niciodată

Fiecare imagine are propria sa energie. Dacă aveți fotografii, la care atunci când vă uitați experimentați emoții negative – scăpați de ele fără regrete.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!