Plantele de interior care vă pot proteja împotriva blestemelor și a deochiului

Plantele de interior care vă pot proteja împotriva blestemelor și a deochiului

Publicat de Larisa Moldovan pe 4 November 2022 in SfaturiSpiritualitate

Fiecare dintre noi este supus unor influențe negative. Îți va fi mult mai ușor să te protejezi de cei răi și să îți menții fericirea dacă vei aduce în casă plante care pot absorbi negativitatea. Florile de interior vor ajuta la protejarea casei și a gospodăriei de energiile distructive ale celor care vă invidiază.

Din timpuri vechi, strămoșii noștri au folosit forțele naturii pentru a se proteja împotriva oricăror necazuri. Experții ne dezvăluie care plante de interior ne pot proteja împotriva energiilor negative:

Mușcatele

Această floare cunoscută de mulți este capabilă să protejeze casa de deochi și blesteme. Mușcata este capabilă să suprime furia și orice negativitate care se abate asupra casei. Planta are un efect benefic asupra gospodăriilor, ameliorând certurile și necazurile din familie. Dacă veți avea această floare acasă, aceasta vă va proteja relațiile și nu va permite nimănui din afară să provoace neplăceri.

Cactus

O altă plantă care ne poate scăpa de orice rău. Energia sa ajută la eliminarea negativității și trimite înapoi răul celui care la trimis asupra casei tale. Cactusul ar trebui poziționat pe hol sau la intrare, astfel încât nici un singur vizitator cu mintea negativă să nu poată provoca ceva rău sau să treacă peste pragul cu gânduri rele.

Ficus

Un ficus mare absoarbe cu ușurință negativitatea și împiedică răul să locuiască în casă. O astfel de plantă, dacă este îngrijită, este capabilă să curețe energia casei de orice necazuri și să o protejeze de răul din exterior. Datorită ficusurilor, nu numai înțelegerea reciprocă este mai bună, ci și bunăstarea financiară vine în casă. Cu cât planta este mai mare, cu atât mai multă fericire în familie.

Violete

Citește continuarea pe pagina 2 >


Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!