Oamenii cred că trăiesc, dar de fapt dorm. Care este „somnul” și „trezirea” despre care vorbește toată lumea acum

Oamenii cred că trăiesc, dar de fapt dorm. Care este „somnul” și „trezirea” despre care vorbește toată lumea acum

Publicat de Tudor Mihalache pe 25 July 2022 in Dezvoltare PersonalaPersonalitatePsihologieSfaturiSpiritualitateViata

Oamenii care își realizează cele mai nebune obiective și trăiesc efectiv viața visurilor lor s-au trezit și au început să atragă în mod conștient circumstanțele de care au nevoie.

Conștientizarea este necesară în principal pentru a stabili realitatea. Principalul lucru este să stabilești realitatea în care ți se realizează obiectivul sau să faci față cu succes muncii tale. Apoi te poți baza pe scenariu și te poți „du-te la culcare” calm în realitate – scenariul te va conduce după cum ai nevoie.

Capcane ale sistemului

Da, chiar și o persoană trezită, din când în când se scufundă din nou în somn. Pentru aceasta, se folosesc diverse „cârlige” (fiecare are propriile sale „cârlige”), care se agață de o persoană. Cel mai adesea, astfel de „cârlige” indică ceea ce trebuie rezolvat, astfel încât această sau acea situație (persoană) să nu vă dezechilibreze.

De exemplu, o persoană care trăiește în mod conștient. Ea alege la ce să se gândească și ce emoții să ofere spațiului. În situații dificile, nu se implică, ci devine observator. Și își dă seama ce lecții se predau atunci. Dar dintr-o dată o frază a unei persoane dragi (aparent inofensivă) este atât de captivantă încât uită imediat de conștientizarea sa, se pierde, devine negativă etc.

Lumea tridimensională, în care omenirea trăiește de foarte mult timp, nu vrea să le dea putere celor treziți. Și aruncă diverse capcane pentru a-i menține în sistem.

La ce să fii atent după trezire pentru a nu „adormi” din nou

1. Chiar și o persoană trezită poate adormi din nou. Adică, dacă crezi că te-ai trezit și ești conștient de tine, de oameni, de viață, poți fi atras imperceptibil în orice situație în care „adormi”. Ar putea fi prin simplul fapt că discuți cu cineva de plăcere și povestești știri negative ori supărarea pe care o ai când ceva nu merge așa cum ți-ai plănuit. Fiți mai conștienți de locul în care vă este atenția .

2. Doar tu ești responsabil pentru ceea ce ți se întâmplă . Fii responsabil pentru viața ta, dar nu ocazional, ci în fiecare zi.

3. Fii conștient de sentimentele tale pe parcursul zilei. Mulți oameni au uitat cum să-și recunoască sentimentele. Majoritatea oamenilor se simt în mod constant tensionați, anxioși sau îngrijorați. Iar în spatele acestei stări nu își observă celelalte emoții, nu le pot identifica. Obiceiul de a-ți recunoaște sentimentele este necesar pentru a te înțelege mai bine.

În timp, vei învăța să stabilești cu exactitate ce sentimente ai într-o situație dată, atunci când comunici cu cineva. Când îți asculți sentimentele, te conectezi cu Sufletul tău. Din Suflet vin adevăratele tale dorințe.

4. Oprește-ți gândurile neplăcute, nu le dezvolta. Dacă apar, schimbați modul de gândire, găsiți altceva de făcut. Orice lucru care este ușor de făcut chiar în acel moment. Sau începeți să mulțumiți vieții, celor dragi, transmiteți dragoste, aveți grijă de voi. Trecerea de la lucruri negative la cele mai plăcute este necesară pentru a nu radia vibrații scăzute. Deoarece Universul ne reflectă ceea ce îi trimitem.

5. Deveniți un observator al vieții tale. A trăi fără probleme este o utopie, cel puțin în lumea tridimensională. De aceea dificultățile sunt în viața tuturor. Dar fiecare are de ales cum să le perceapă și cum să reacționeze. Da, nu este ușor să menții o dispoziție calmă atunci când lumea pare să îți testeze puterea. Dar această abilitate trebuie antrenată.

Și chiar dacă apar emoții negative, nu le interzice. Realizează că le ai. Și apoi devin-o observator. Dă-te deoparte, inspiră adânc și spune: „OK, voi privi. Ce înseamnă această situație pentru mine? De ce a venit? Cum se poate îmbunătăți?”

Când te „trezești”, toată viața ta se schimbă! Îți dai seama de destinul tău, construiești relații armonioase, faci ceea ce îți place, primești bani și te simți grozav.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Tudor Mihalache