O simplă frază a doctorului Emile Coué, care a vindecat mii de pacienți.

O simplă frază a doctorului Emile Coué, care a vindecat mii de pacienți.

Publicat de Larisa Moldovan pe 7 November 2023 in CuriozitățiDezvoltare PersonalaLecții de viațăSfaturiSpiritualitate

Dr. Emile Coué a fost un psihoterapeut și farmacist francez din secolul al XX-lea, cunoscut pentru dezvoltarea metodei autosugestiei pozitive. A elaborează o tehnică pe care o numea “Méthode Coué” sau “Autosugestia pozitivă” care se baza pe ideea că oamenii pot influența starea lor de sănătate și bunăstare prin repetarea afirmărilor pozitive și a gândurilor pozitive.

Și rezultatele au fost atât de bune, încât Dr. Emile Coué a scris mai multe cărți despre metoda sa și a instruit mulți oameni pe parcursul vieții sale. Astăzi, veți afla și voi o frază simplă care vă va ajuta să vă îmbunătățiți sănătatea și să suferiți de zece ori mai puțin.

Aceasta a ajutat la vindecarea a mii de oameni. Și totul pentru că doctorul care i-a tratat știa aceeași frază, iar toți pacienții săi, de asemenea.

Hai să aflăm acest secret al sănătății mai repede.

Care este această frază?

Înainte de toate, vreau să vă spun o poveste care m-a uimit.

Am realizat că organismul nostru este capabil să se vindece aproape de toate bolile fără ajutor exterior. Noi singuri putem gestiona acest proces sau cel puțin să-l accelerăm.

Așa că…

Cu doi ani în urmă, am citit o carte despre cum funcționează subconștientul nostru. În această carte a fost relatată o poveste uimitoare despre Dr. Emile Coué. Sau mai exact, despre metodele sale de tratament pentru pacienți.

În trecut, numele său era cunoscut în toate clinicile din America și Europa. Totul pentru că metodele sale de tratament au fost pur și simplu senzaționale. Este oficial confirmat că doctorul a reușit să vindece mii de pacienți folosind o singură frază simplă.

Toți pacienții lui Emile Coué se recuperau mult mai rapid dacă rosteau această frază în fiecare dimineață și seară:

“Fiecare zi, în toate aspectele, mă simt mai bine și mai bine.”

Cu ajutorul acestor autosugestii și a acestei fraze, chiar și pacienții care păreau a fi incurabili se îmbunătățeau.

Și rezultatele au fost atât de bune, încât doctorul Emile Coué a scris mai multe cărți despre metoda sa și a instruit mulți oameni pe parcursul vieții sale.

Ce ne spune asta?

Putem să ne îmbunătățim starea de sănătate dacă ne concentrăm mintea și creierul asupra faptului că suntem sănătoși.

Ați observat că de obicei oamenii ce spun când sunt bolnavi? “Mă simt rău, am nasul înfundat, gâtul mă doare, mă simt ca și cum aș muri, ajutați-mă” (și asta pentru o simplă durere în gât). Încercați întotdeauna să vă concentrați pe lucruri pozitive.

Important!

Nu spuneți niciodată “nu vreau să fiu bolnav” dacă vreți să vă îmbunătățiți starea de sănătate rapid. Creierul nu înregistrează cuvântul “nu”. Astfel, vă concentrați în continuare asupra bolii.

Mai bine spuneți-vă: “sunt sănătos” și zâmbiți. Atunci vă veți simți cu adevărat mult mai bine. La fel se aplică și în alte aspecte ale vieții. Banii, relațiile, etc.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!