O modalitate excelentă de a învinge dușmanii și oamenii invidioși

O modalitate excelentă de a învinge dușmanii și oamenii invidioși

Publicat de Larisa Moldovan pe 2 March 2021 in Dezvoltare PersonalaLecții de viațăPsihologieRelatiiSfaturi

Există o singură modalitate bună de a te răzbuna pe oamenii invidioși. Pentru a-i priva de putere și energie, faceți-i să își consume toate resursele și să se usuce ca un trandafir rupt. Acesta este un mod foarte simplu și foarte puternic.

Omul invidios este teribil de chinuit de invidia sa, acest lucru este confirmat științific. El își consumă toată puterea, toate resursele pentru a vă „depăși” și pentru a vă face rău. Când te simți bine, invidiosul se simte rău. Exact la fel de rău pe cât te simți bine.

Prin urmare, cel mai simplu mod de a da o lecție unei persoane invidioase este să trăiești pur și simplu bine. Faceți toate eforturile și îmbunătățiți-vă continuu viața.

Îmbraca-te bine. Omul invidios îți monitorizează îndeaproape ținuta, examinează pantofii, bluzele, portofelele, nu-și ia ochii de la fotografiile tale sau de la tine personal. Prin urmare, trebuie să te îmbraci bine, chiar dacă asta nu este foarte important pentru tine. Dar merită totuși să-ți actualizezi garderoba și să-ți cumperi niște lucruri frumoase și de firmă. Cel mai bun pe care ți-l poți permite.

Trebuie să ne relaxăm și să călătorim. Acest lucru îi face pe oamenii invidioși să fie supărați mai ales. Mai întâi, „dispari din radar” când pleci undeva. Cel invidios se pierde în presupuneri, suferă, pentru că este conectat mental cu tine, sincronizat. Ești un obiect important pentru el. Și brusc nava inamică a dispărut din vedere. Acest lucru îl deranjează, nu îți știe planurile, nu te poate detecta. Și oamenii de știință au dovedit că distanța sau abordarea joacă un rol în influența reciprocă.

În al doilea rând, când invidiosul află unde ai călătorit, se va grăbi să se uite la fotografii, dacă le-ai postat. Și să întrebe pe la prieteni pentru a afla restul detaliilor. În capul invidiosului, vor începe fanteziile violente. Exagerează totul, pictează totul cu invidia sa. El va transforma o cameră de hotel modestă în Taj Mahal, o călătorie cu barca într-o călătorie în jurul lumii cu o linie de lux. Își va imagina cum ai mâncat homari și ai băut „Veuve Clicquot” înconjurat de dansatori… Ei bine, lasă-l să viseze. Acest lucru îi va lua energia și îi va strica starea de spirit.

Trebuie să fii vesel și fericit. Omul invidios va ști totul despre starea ta. Plângându-te și văicărindu-te, îl va amuza și îi va face plăcere. Prin urmare, fii energic și vesel. În timp, vei scăpa de obiceiul de a te plânge și te vei simți cu adevărat împrospătat și energizat. Iar cei din jurul tău vor începe să vină la tine – tuturor le plac oamenii energici și de succes. Iar cel invidios își va pierde puterea, aflând cât de vesel și fericit ești. Dacă sunteți trist, spuneți doar celor mai apropiați despre asta, în niciun caz să nu vă plângeți public.

Înconjoară-te de prieteni, întâlnește-te mai des cu cei care îți sunt dragi. Mergeți într-o vizită, invitați-i la dumneavoastră, întâlniți-vă într-o cafenea și la evenimente. Nu stați acasă. Ieși în comunitate cât mai des. Faceți fotografii și postați-le pe rețelele de socializare. Iar prietenii îi  vor spune că te-au văzut într-o companie plăcută într-un loc scump. Acest lucru este deosebit de jignitor pentru persoana invidioasă. Ar vrea ca tu să stai acasă ca o stridie în scoică, să-ți fie frică să-ți ieși în lume, să suferi și să fii trist. Dar nu. Nu trebuie să se întâmple asta!

Și, să știi că după un timp te vei simți mult mai bine. Pentru că toate aceste acțiuni sunt foarte bune și pentru tine personal. Iar invidiosul își va pierde restul forțelor. La urma urmei, invidia consumă o resursă imensă. Dar până atunci vei uita pur și simplu de persoana invidioasă. Nu va însemna nimic pentru tine. Pentru că puterea ta va crește, iar viața va începe să se schimbe în bine.

Aceasta nu este răzbunare. Este o autoapărare obișnuită, lipsită de furie și curată. Da, și pentru invidios este util – poate se va răzgândi și va înceta să te mai invidieze. Deși puțin probabil … Dar răul cauzat de acesta va fi cu siguranță mai mic – atât pentru tine, cât și pentru alte persoane nevinovate.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!