O femeie puternică nu va alerga niciodată după un bărbat, nu îl va forța sau ruga – va pleca

O femeie puternică nu va alerga niciodată după un bărbat, nu îl va forța sau ruga – va pleca

Publicat de Larisa Moldovan pe 25 January 2021 in PersonalitatePsihologieRelatiiSfaturiViata

A trecut prin despărțiri dificile, după care s-a adunat bucată cu bucată. Unii chiar au crezut că nu va mai face față vieții. Dar de fiecare dată când se ridica, devenea mai inteligentă și mai puternică. Când a simțit că lumea ei s-ar putea prăbuși, și-a adunat toate forțele și a luptat mai mult decât înainte.

Ea își dă inima în mod altruist pentru că nu se teme de iubire.

Dar este o femeie puternică care nu va fugi niciodată după un bărbat, nu-l va forța și nici nu va cerși iubirea. Va prefera să plece.

A devenit o femeie care se poate susține singura și nu se teme să-și exprime opinia. Nu cere niciodată dragoste sau atenție. Dacă cineva nu îi oferă respect, ea pleacă.

O femeie puternică nu își pierde timpul sperând că cineva se va schimba, nu se așteaptă la un miracol. Are lucruri mai bune de făcut și nu va forța pe cineva care nu vrea să facă parte din viața ei. Dacă cineva vrea să plece din viața ei, ea îi va ține ușa și o va închide după. Definitiv!

Femeile puternice nu aleargă după nimeni, ci doar se bucură de viața lor și lasă bărbatul să le urmărească. Iar dacă un bărbat dovedește că merită atenția ei, ea îi va da o șansă.

Dar trebuie să demonstreze cu adevărat. Pentru că doar câteva cuvinte frumoase nu sunt suficiente pentru o femeie puternică. Trecutul ei a învățat-o că acțiunile vorbesc mai tare decât cuvintele.

O femeie puternică nu își va pierde niciun minut din timpul său cu un bărbat care nu este pregătit să facă eforturi și să o cucerească.

O femeie puternică știe ce vrea și cât valorează. Nu se teme să-i spună bărbatului acest lucru, ea însăși decide cum vrea să trăiască, își creează propria fericire și își protejează inima.

Nu este jenată de faptul că unii bărbați se tem de femeile puternice. Pentru că știe că un bărbat adevărat nu se va teme de forța ei.

Câștigarea inimii unei femei puternice este o provocare care nu va speria doar un bărbat încrezător care știe ce vrea.

Iar dacă își dă seama că poate avea încredere în el, atunci îl va iubi cu aceeași forță.

O femeie puternică fie iubește mult, fie pleacă, dar nu aleargă după un bărbat, nu-l forțează sau îl roagă să fie cu ea.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!