O femeie puternică nu încetează niciodată să creadă în dragoste. Învață doar să se iubească mai mult pe sine

O femeie puternică nu încetează niciodată să creadă în dragoste. Învață doar să se iubească mai mult pe sine

Publicat de Larisa Moldovan pe 22 March 2021 in Dezvoltare PersonalaLecții de viațăPersonalitatePsihologieRelatii

Probabil a trecut prin mai multe decât își poate imagina oricine. Toată viața ei a fost plină de pierderi, despărțiri și durere. Iar aceasta au lăsat cicatrici pe ea care nu se văd cu ochii. Dar chiar și atunci când suferă, ea este în continuare cea mai puternică persoană pe care o veți întâlni vreodată.

Ea este cea care este întotdeauna văzută zâmbind. Este amabilă și grijulie și, uneori, te întrebi cum reușește să fie un soare atât de puternic.

Această femeie nu te va face niciodată să te îndoiești de puterea ei. Determinarea ei este vizibilă în ochii ei. Dar nimeni nu știe cât o costă. Nimeni nu înțelege prin ce a trecut ea. Și câți sunt gata să audă povestea ei?

Dar nu încetează să creadă în dragoste, chiar dacă are deja multe cicatrici.

Relația ei a fost departe de romanele cinematografice. Bărbații au tratat-o ​​de parcă ar fi fost proprietatea lor.

Ea este, de asemenea, una dintre cele care vrea să ajute pe toată lumea. Ea a crezut că dragostea poate schimba un bărbat în bine. Promisiunile lor goale au făcut-o să rămână, chiar dacă nimic nu a depășit promisiunile.

În trecut, fiecare femeie puternică are cel puțin un bărbat care a făcut-o atât de puternică.

A crezut că o va distruge. Dar, dimpotrivă, a făcut-o mai puternică la fiecare încercare de distrugere. Singurul lucru pe care l-a primit de la ea a fost dragostea ei altruistă.

A crezut că îl poate motiva să se îmbunătățească, dar s-a înșelat. El a continuat să o distrugă, sugerând că nu merită nimic mai bun. Că nu este nimic mai bun pentru ea.

Dar nu a renunțat. A rămas fidelă pentru sine, pentru că undeva în adâncul sufletului ei a simțit că merită mai mult decât i-a dat el. De aceea nu și-a pierdut credința în dragoste. Încă crede că dragostea există și că cineva o va iubi cu adevărat.

De unde a avut putere și curaj? Au fost mereu în ea.

Uneori, ea însăși nici nu își dădea seama cât de puternică era. Dar când s-a simțit lipsită de respect, instinctul ei de autoconservare s-a activat.

Ar prefera să rămână singură decât cu un bărbat care nu îndrăznește să o respecte.

O femeie puternică înțelege puterea vulnerabilității. Ea cunoaște puterea iubirii.

Doar pentru că vrea să fie iubită nu înseamnă că are nevoie de ea. Ea vrea, dar nu are nevoie de ea.

Este gata să-și sacrifice inima, dar numai de dragul uneia care merită. Pentru că acum a învățat să se iubească mai mult pe sine. Un bărbat nu este demn de ea dacă nu știe să o iubească pentru cine este.

Fiecare femeie puternică are greșelile ei din trecut. Unele au mai multe decât altele. Dar asta este în trecut, pentru că acum știe cum să o prevină.

Și indiferent pe cine iubește în continuare – îl va părăsi dacă el nu o iubește la fel de mult.

El trebuie să-i ofere libertate, iubire, respect, bunătate, înțelegere. Și același lucru va primi ca răspuns de la ea. Are nevoie de toate sau de nimic.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!