Numerologia iti va spune care este barbatul potrivit pentru tine

E drept că banii nu cresc în copaci, aşa cum probabil îţi spuneau părinţii atunci când le cereai câte-n lună şi în stele, însă plantele îţi oferă beneficii emoţionale şi au un impact puternic asupra sănătăţii. Unde mai pui că principiile Feng Shui transformă plantele în simboluri ale fericirii, sănătăţii, înţelepciunii, purităţii, iubirii, bunăstării, longevităţii şi norocului în general. Plantele asociate prosperităţii au, de regulă, frunze care seamănă cu monede sau pietre preţioase. Cele despre care se spune că aduc prosperitatea cresc repede şi drept, având puţine ramuri. Plantele care atrag dragostea au flori feminine, care apar de regulă la începutul primăverii, după o iarnă îndelungată. Ştiai, de exemplu, că frunzele de căpşune aşezate pe platourile folosite la mesele festive atrag circumstanţe favorabile pentru invitaţii tăi? Dacă vrei ca ghinionul să te ocolească şi să atragi în viaţa ta norocul, ai grijă să ai prin preajmă cel puţin una dintre următoarele plante: Bambusul norocos (dracaena sanderiana) are reputaţia de a atrage sănătatea, bogăţia, fericirea şi iubirea. Tulpinile sale, cultivate cu măiestrie şi legate în fascicule atrag un anumit tip de energie în funcţie de câte fire creşti într-un mănunchi, după cum urmează:
  • - 2 fire de bambus atrag dragostea şi îţi dublează norocul;
  • - 3 fire de bambus aduc împreună fericirea, o viaţă lungă şi bunăstarea;
  • - 4 fire de bambus atrag energia negativa, aşa că ar fi bine să eviţi această asociere;
  • - 5 sau 7 fire de bambus atrag sănătatea;
  • - 6 sau 8 fire atrag bogăţia;
  • - 9 fire creează condiţii favorabile norocului;
  • - 10 fire îţi aduc numai bucurii;
  • - 21 de fire sporesc sănătatea şi prosperitatea;
Tulsi, busuiocul sfant (Ocimum tenuiflorum) Această plantă are o semnificaţie puternică în mitologia hindusă. Planta a două zeităţi, Krishna şi Vishnu, Tulsi simbolizează puritatea. Frunzele acestei plante pot fi folosite pentru a purifica orice, de la hrană şi până la haine. Astfel, planta purifică spaţiul de energiile negative şi face loc norocului în viaţa ta. În plus, dacă foloseşti busuiocul crescut în casă în mâncărurile preparate de tine, acesta trezeşte pasiunea în cel care le consumă. Arborele banilor (Epipremnum aureum) Secretul acestei plante folosite pentru a spori energia pozitivă care atrage norocul constă în poziţionarea ei. Deşi arată excepţional atunci când sunt aşezate la înălţime, dând senzaţia de "curgere", pentru a aduce bogăţie în casă, frunzele acestei plante trebuie să fie orientate în sus, aşa că aşaz-o lângă o altă plantă de care se poate agăţa. Pentru a spori efectele pozitive ale acestei plante, este recomandat să aşezi 3 sau 5 la un loc, pentru ca acestea să se "împletească". Evită, însă, combinarea a 4 plante, întrucât aduc ghinion. Ba mai mult, credinţa populară spune că se vor îmbogăţi aceia care "fură" butaşii, în timp ce proprietarii "păgubiţi" riscă să îşi piardă averea. Caprifoi (Lonicera caprifolium) Această plantă aduce noroc la bani şi are rol de protecţie împotriva energiilor negative. Mirosul de caprifoi ascute intuiţia, iar florile strivite, aşezate pe frunte, contribuie la dezvoltarea capacităţilor psihice. Cordiline, planta norocului (Cordyline fruticosa) Această plantă are frunzele în culori vibrante variate, iar în Polinezia se credea că ar avea puteri mistice. Cei care aleg această plantă pentru apartament au parte de noroc pe toate planurile, iar dacă aleg să îngrijească două tulpini sub acelaşi acoperiş, îşi dublează norocul şi şansele de a-şi găsi marea dragoste. Arborele de jad (Crassula ovata) Principiile Feng Shui sugerează că plantele cu frunze rotunde aduc noroc celor care le cresc, iar Arborele de jad nu face excepţie, ba chiar se spune că are o putere deosebită în acest sens. În Asia, Arborele de jad este folosit în mod special pentru a favoriza energiile pozitive pe plan financiar. Această plantă ce simbolizează creşterea, noile începuturi, bunăstarea şi prosperitatea este un cadou tradiţional oferit mai ales oamenilor de afaceri. Se recomandă ca Arborele de jad să fie plasat aproape de o intrare sau într-un colţ în zona de sud-est, pentru a aduce prosperitate şi succes. Limba soacrei (Sansevieria trifasciata) Motivul pentru care se spune despre această plantă că ar aduce noroc este abilitatea ei de a absorbi gazele toxice din mediu, precum formaldehida si benzenul. În plus, contribuie la sporirea umidităţii mediului, generând un cadru propice pentru dezvoltarea altor plante. Astfel, se presupune că Limba soacrei aduce noroc în ceea ce priveşte problemele de sănătate.
Publicitate

Numerologia, studiul mesajelor oferite de simbolistica numerelor, atrage din ce în ce mai mult atenţia celor care vor să mai afle detalii despre personalitatea lor sau a celor dragi, despre obstacolele din viaţă, dorinţele partenerului, cum sunt văzuţi de către cei din jur şi multe altele.

Tot cu ajutorul numerologiei îţi poţi calcula Cifra Destinului, cifra care îţi poate oferi multe detalii despre persoana ta şi despre viaţa ta sentimentală, fie că eşti singură sau nu. Mai jos afli cum îţi calculezi Cifra Destinului. Apoi, în functie de cifra finală, afli noi detalii despre bărbatul potrivit ţie.

Cum calculezi Cifra Destinului? Prin reducerea datei tale de naştere la o singură cifra. Exemplu: eşti născut(a) pe 23.06.1985. 2+3+0+6+1+9+8+5=34 si 3+4=7. Pentru tine, Cifra Destinului este 7.

Cifra Destinului 1

Bărbatul potrivit ţie este atent la detalii, protector, ştie când să-ţi stârnească pasiunea şi interesul, dar şi când să se retragă subtil ca să-ţi ofere acele momente când eşti doar tu cu tine, scrie bzi.ro. Trebuie să ştie când să domine şi când să se lase dominat pentru că tu mizezi pe egalitate în cuplu. Nu trebuie să aibă un fizic extraordinar, însă trebuie să ştie cum să îşi aleagă hainele, să facă glume bune şi să fie tandru.

Cifra Destinului 2

Partenerul ideal pentru tine este protector, permisiv, răbdător, dar şi impunător atunci când ai nevoie de o prezenţă fermă care să te mai tempereze sau să te aducă cu picioarele pe pământ. Aproape că preferi să te mintă frumos, decât să fie dureros de sincer. Nu trebuie să exagereze cu manifestările afectuoase în public, ci să fie comunicativ şi relaxat, iar în pat trebuie să fie atent şi cu multă imaginaţie.

Cifra Destinului 3

Partenerul potrivit ştie cum să te intrige în modul acela plăcut care menţine atenţia şi flacăra pasiunii, este glumeţ şi comunică mult, ba chiar îţi oferă replici cu aluzii drăgute sau tentă amoroasă. Este sigur pe el, cu mulţi prieteni şi cu o viaţă destul de ordonată. Ca să îţi fie şi mai pe plac, în pat ar trebui să fie jucăuş, relaxat, să domine, dar şi să se lase dominat dar, mai ales, să te facă să te simţi bine în pielea ta.

Cifra Destinului 4

Te cam atrag bărbaţii care se joacă cu focul suficient cât să nu te arzi, ci doar să te încălzeşti foarte tare. Aşadar, ai nevoie de un bărbat care te incită, te face să îl vrei, te provoacă să fii din ce în ce mai bună în relaţia de cuplu, dar şi ca om. Ştie când să se impună, dar şi când să lase de la el. Este foarte important pentru tine să fie bine văzut în societate şi să se înţeleagă de minune cu cei dragi ţie.

Publicitate

Cifra Destinului 5

Bărbatul potrivit ţie este cel care dă majorităţii senzaţia că nu face nimic special şi care, de fapt, surprinde când te aştepţi mai puţin cu reuşitele lui. Este atras de noutăţi, excursii, concerte. Se simte foarte bine în grupuri mari, are simţul umorului şi ştie cum să te „vâneze”. În pat ai fi chiar încântată să îi placă jocurile erotice.

Cifra Destinului 6

Partenerul ideal pentru tine este genul de bărbat liniştit, familist, binevoitor şi fidel. Să ştie când să alterneze momentele de nebunie frumoasă cu liniştea şi afecţiunea din interiorul căminului vostru. Să fie romantic, protector, atent la nevoile tale şi să fie mereu pregătit să înfrunte eventualele probleme. În pat, ai vrea să fie atent la preludiu, să îi placă să ofere şi să primească surprize in dragoste.

Cifra Destinului 7

Sufletul tău pereche nu trebuie să impresioneze prin fizic, ci prin ceea ce face atunci când sunteţi împreuna – gesturi, replici, important e să fiţi pe aceeaşi lungime de undă. Trebuie să fie spontan, relaxat, să aibă multă imaginaţie şi să îţi facă surprize. În acelaşi timp, ai nevoie şi să ştie când să se retragă ca să îţi ofere mici momente doar tu cu tine. În pat trebuie să îi placă mai mult partea senzuală decât cea carnală.

Cifra Destinului 8

Ai nevoie de un bărbat care să-ţi înţeleagă eventualele schimbari de comportament, să fie implicat, răbdător şi cu multă imaginaţie. Te seduce cu paşi mărunţi, dar siguri, zâmbeşte mult, are o privire pătrunzătoare şi este plăcut de către cei dragi ţie. Ţi-ar plăcea să aibă mereu răspunsuri şi replici interesante „la îndemână”. Printre aşternuturi ar trebui să fie jucăuş, relaxat şi incitant.

Cifra Destinului 9

Pentru tine contează foarte mult aspectul şi prima impresie aşa că bărbatul care ţi-ar putea deveni suflet pereche trebuie să zâmbească frumos, să te privească intens, să aibă unghiile îngrijite şi hainele curate, călcate. Nu trebuie să te impresioneze cu fizicul la propriu, ci cu felul în care ştie să se pună în valoare ca om. Să fie atent, implicat, glumeţ, să îi placă să gătească şi să nu se dea înapoi de la nimic când vine vorba de dragoste.

Daca ti-a placut articolul te invit sa-l distribui si prietenilor tai. Iti multumim!


Publicitate


Alte Articole