Numerologia iti va spune care este barbatul potrivit pentru tine

Numerologia iti va spune care este barbatul potrivit pentru tine

Publicat de Larisa Moldovan pe 6 September 2017 in Numerologie

Numerologia, studiul mesajelor oferite de simbolistica numerelor, atrage din ce în ce mai mult atenţia celor care vor să mai afle detalii despre personalitatea lor sau a celor dragi, despre obstacolele din viaţă, dorinţele partenerului, cum sunt văzuţi de către cei din jur şi multe altele.

Tot cu ajutorul numerologiei îţi poţi calcula Cifra Destinului, cifra care îţi poate oferi multe detalii despre persoana ta şi despre viaţa ta sentimentală, fie că eşti singură sau nu. Mai jos afli cum îţi calculezi Cifra Destinului. Apoi, în functie de cifra finală, afli noi detalii despre bărbatul potrivit ţie.

Cum calculezi Cifra Destinului? Prin reducerea datei tale de naştere la o singură cifra. Exemplu: eşti născut(a) pe 23.06.1985. 2+3+0+6+1+9+8+5=34 si 3+4=7. Pentru tine, Cifra Destinului este 7.

Cifra Destinului 1

Bărbatul potrivit ţie este atent la detalii, protector, ştie când să-ţi stârnească pasiunea şi interesul, dar şi când să se retragă subtil ca să-ţi ofere acele momente când eşti doar tu cu tine, scrie bzi.ro. Trebuie să ştie când să domine şi când să se lase dominat pentru că tu mizezi pe egalitate în cuplu. Nu trebuie să aibă un fizic extraordinar, însă trebuie să ştie cum să îşi aleagă hainele, să facă glume bune şi să fie tandru.

Cifra Destinului 2

Partenerul ideal pentru tine este protector, permisiv, răbdător, dar şi impunător atunci când ai nevoie de o prezenţă fermă care să te mai tempereze sau să te aducă cu picioarele pe pământ. Aproape că preferi să te mintă frumos, decât să fie dureros de sincer. Nu trebuie să exagereze cu manifestările afectuoase în public, ci să fie comunicativ şi relaxat, iar în pat trebuie să fie atent şi cu multă imaginaţie.

Cifra Destinului 3

Partenerul potrivit ştie cum să te intrige în modul acela plăcut care menţine atenţia şi flacăra pasiunii, este glumeţ şi comunică mult, ba chiar îţi oferă replici cu aluzii drăgute sau tentă amoroasă. Este sigur pe el, cu mulţi prieteni şi cu o viaţă destul de ordonată. Ca să îţi fie şi mai pe plac, în pat ar trebui să fie jucăuş, relaxat, să domine, dar şi să se lase dominat dar, mai ales, să te facă să te simţi bine în pielea ta.

Cifra Destinului 4

Te cam atrag bărbaţii care se joacă cu focul suficient cât să nu te arzi, ci doar să te încălzeşti foarte tare. Aşadar, ai nevoie de un bărbat care te incită, te face să îl vrei, te provoacă să fii din ce în ce mai bună în relaţia de cuplu, dar şi ca om. Ştie când să se impună, dar şi când să lase de la el. Este foarte important pentru tine să fie bine văzut în societate şi să se înţeleagă de minune cu cei dragi ţie.

Cifra Destinului 5

Bărbatul potrivit ţie este cel care dă majorităţii senzaţia că nu face nimic special şi care, de fapt, surprinde când te aştepţi mai puţin cu reuşitele lui. Este atras de noutăţi, excursii, concerte. Se simte foarte bine în grupuri mari, are simţul umorului şi ştie cum să te „vâneze”. În pat ai fi chiar încântată să îi placă jocurile erotice.

Cifra Destinului 6

Partenerul ideal pentru tine este genul de bărbat liniştit, familist, binevoitor şi fidel. Să ştie când să alterneze momentele de nebunie frumoasă cu liniştea şi afecţiunea din interiorul căminului vostru. Să fie romantic, protector, atent la nevoile tale şi să fie mereu pregătit să înfrunte eventualele probleme. În pat, ai vrea să fie atent la preludiu, să îi placă să ofere şi să primească surprize in dragoste.

Cifra Destinului 7

Sufletul tău pereche nu trebuie să impresioneze prin fizic, ci prin ceea ce face atunci când sunteţi împreuna – gesturi, replici, important e să fiţi pe aceeaşi lungime de undă. Trebuie să fie spontan, relaxat, să aibă multă imaginaţie şi să îţi facă surprize. În acelaşi timp, ai nevoie şi să ştie când să se retragă ca să îţi ofere mici momente doar tu cu tine. În pat trebuie să îi placă mai mult partea senzuală decât cea carnală.

Cifra Destinului 8

Ai nevoie de un bărbat care să-ţi înţeleagă eventualele schimbari de comportament, să fie implicat, răbdător şi cu multă imaginaţie. Te seduce cu paşi mărunţi, dar siguri, zâmbeşte mult, are o privire pătrunzătoare şi este plăcut de către cei dragi ţie. Ţi-ar plăcea să aibă mereu răspunsuri şi replici interesante „la îndemână”. Printre aşternuturi ar trebui să fie jucăuş, relaxat şi incitant.

Cifra Destinului 9

Pentru tine contează foarte mult aspectul şi prima impresie aşa că bărbatul care ţi-ar putea deveni suflet pereche trebuie să zâmbească frumos, să te privească intens, să aibă unghiile îngrijite şi hainele curate, călcate. Nu trebuie să te impresioneze cu fizicul la propriu, ci cu felul în care ştie să se pună în valoare ca om. Să fie atent, implicat, glumeţ, să îi placă să gătească şi să nu se dea înapoi de la nimic când vine vorba de dragoste.

Daca ti-a placut articolul te invit sa-l distribui si prietenilor tai. Iti multumim!Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!