„Nu-ți pedepsi corpul” – 13 sfaturi de frumusețe de la femeile din Franța pentru a arăta uluitor

„Nu-ți pedepsi corpul” – 13 sfaturi de frumusețe de la femeile din Franța pentru a arăta uluitor

Publicat de Larisa Moldovan pe 5 February 2021 in FrumuseteLifeStyleSfaturi

Toată lumea este geloasă pe modul în care arată franțuzoaicele. Ele arată foarte frumos fără să dea mulți bani pe haine, se mențin suple fără să recurgă la vreo dietă, sunt atractive fără a se conforma idealurilor de frumusețe impuse din exterior. Ele trăiesc fără să-și refuze nimic, dar știu întotdeauna care este limita; apreciază calitatea fără a cădea în capcanele consumatorilor.

Ce se va întâmplat dacă vei începe să le urmezi exemplul? Vei deveni mai încrezător, vei începe să te iubești și să te respecți mai mult.

Iată câteva sfaturi de la femeile din Franța:

1. Încearcă să găsești stilul care te avantajează

Femeile din Franța sunt cunoscute în toată lumea pentru stilul lor, dar asta pentru că știu care este stilul care le avantajează cel mai bine și încearcă să rămână cu el, actualizându-l din când în când cu mici modificări și adăugiri în funcție de sezon (cu ajutorul acestui sfat puteți economisi o sumă considerabilă de bani).

2. Fă-ți timp pentru tine, relaxează-te

Să te simți bine este la fel de important ca și să arăți bine. Băile relaxante, tratamentele de înfrumusețare, masajele și alte tratamente corporale nu sunt luxuri, ci o necesitate. Oricât de aglomerată ar fi viața ta, trebuie să îți faci puțin timp pentru tine.

3. Acceptă-te așa cum ești

În aproape orice revistă pentru femei din Franța, veți găsi aceleași idealuri de frumusețe practic de neatins. Dar aici, în lumea reală, femeile franceze știu că fericirea nu constă în capacitatea de a se încadra în hainele de mărimea 36, ​​ci în capacitatea de a se simți bine în propria piele.

4. Mănâncă ceea ce îți place

Mâncarea delicioasă a făcut întotdeauna parte din cultura franceză, deci de ce să o refuzați? Vă puteți permite cu ușurință aproape orice fel de mâncare, cu moderare.

5. Respectă-ți corpul

Crede-mă, supraalimentarea poate duce doar la sentimente și senzații negative. Vrei să mănânci un baton de ciocolată? Mănâncă-l. Vrei să bei un pahar de vin în plus? Bea-l. Numai că ziua următoare trebuie să scazi cantitatea pe care o consumai de obicei. Moderația este cel mai bun lucru pentru corp.

6. Încearcă să te simți și să arăți cât mai bine

Femeile franceze nu își permit să iasă din casă arătând neîngrijit. Chiar dacă se grăbesc sau sunt în întârziere, ele se vor îmbrăca frumos și se vor aranja. O mare parte din secretul despre cum să te simți bine este să arăți bine, iar în acest fel dai dovadă de respect pentru tine și pentru lumea din jur.

7. Fii tu însuți!

Fii tu însuți, fii sincer și expresiv, arată-ți personalitatea. Chiar și un mic detaliu, un inel neobișnuit, niște cizme amuzante sau o eșarfă colorată îți poate exprima personalitatea.

8. Descurcă-te cu ce ai

Pentru a arăta grozav, femeile franceze nu trebuie să aștepte până când pierd câteva kilograme sau până când le cresc părul lung. În plus, dacă înveți să arăți spectaculos în orice situație, nimănui nu îi va păsa de aceste aspecte.

9. Fii natural

Nu vrei să-ți ascunzi fața în spatele unei măști, nu-i așa? Ei bine, nu o face. Fă-ți un machiaj natural, o coafură îngrijită (dar nu dată cu o tonă de fixativ), dă-te cu un ruj potrivit și un parfum plăcut. Asta e tot.

10. Nu lăsa vârsta să stea în calea plăcerilor vieții

Gândiți-vă, în ce alte țări femeile de o „anumită vârstă” sunt încă considerate seducătoare? Femeile franceze știu că vârsta nu este un motiv pentru a renunța la îmbrăcămintea frumoasă sau la aranjat.

11. Încearcă să te bucuri de lucrurile mărunte

Un ecler mic, dar gustos, un parfum nou cu un miros minunat de lavandă, o mâncare delicioasă. Femeile din Franța înțeleg că astfel de lucruri mărunte sunt la fel de importante ca orice altceva.

12. Bucură-te de viață

Găsește-ți o pasiune, călătorește, iubește, simte-te bine, bucură-te de lucrurile mici. Concentrează-te pe ceea ce iubești și nimic nu te va opri!Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!