Nu putem direcționa vântul, dar putem ajusta pânzele! Bucura-te de fiecare moment, viata ta este acum si aici!

Publicitate

“Adevăratele greutăți pot fi depașite. Doar cele imaginare sunt de neînvins.” – Theodore V. Nail

“Cum ar fi fost daca luam decizia corecta in miercurea aia?

Cred ca acum as fi fost mult mai bine! De acum voi fi mai atent la hotarari!

Ahhhh, ce bine era daca ma gandeam de doua ori!

As fi putut fi fericit acum si nu mai sufeream, ar fi fost excelent.

In mod sigur nu trebuia sa fiu acum asa, puteam sa fac mult mai mult, puteam sa fiu mai atent, sa masor de zece ori si sa tai o data!

Daca nu as fi procedat asa aveam alt viitor!

Oooo cat de bine era atunci si ce rau e acum!

Astept sa vina ziua in care sa fiu bine din nou.

Sigur mi-a pus Dumnezeu ceva deoparte si va veni si la mine fericirea! Astept sa vina”

Si uite asa nu traieste omul in Prezent, e conectat in trecut si proiecteaza in viitor cum isi doreste sa fie. In Adevarul meu acest lucru se numeste Irosirea Vietii. Scuze daca deranjez pe cineva, insa asta cred!

Lucrurile sunt clare; toate experientele au scopul de a te invata ceva, iar daca inca consideri ca puteai face mai mult, la un moment dat, este ca si cum ai spune ca Dumnezeu nu era cu tine Atunci.  Dumnezeu iti da Exact ceea ce ai nevoie, iar ceea ce faci este Exact ceea ce trebuie si cat trebuie.  Meriti tot ceea ce primesti si nu exista exceptii de la asta. Trecutul te ajuta sa inveti, prezentul este Aici si Acum iar viitorul este ceea ce te poate distrage de la Prezent.

Ai o problema si nu iti place ceva in Prezent? Perfect, Dumnezeu iti da sansa sa o rezolvi, esti binecuvantat sa iti dai seama ca si aceasta clipa are rolul de a te invata ceva, iar daca inveti ce trebuie cu singuranta ca situatia nu se va mai repeta.

Publicitate

Proiectezi un viitor luminos cand tu in Prezent este nefericit?  Cum poti proiecta fericirea din starea ta prezenta de nefericire?  Perfect, Dumnezeu iti arata ca de fapt nu traiesti, ci te-ai agatat de niste fantasme incerte care te pot tranti de pamant si mai tare. Asa ca multumeste-I ca te Vede si nu te lasa sa cazi.

Atat timp cat inca te mai trezesti dimineata inseamna ca ai o Misiune Divina pe pamant.  Misiunea ta poate fi sa speli strazile sau sa fi un chirurg desavarsit.  Misiunile sunt la fel de importante. Chirurgul nu se simte confortabil daca maturatorul de strazi nu-si face treaba asa cum maturatorul nu se simte confortabil daca chirurgul greseste operatia.

E simplu, toti suntem la fel de importanti, toate rotitele universului ce se rotesc prin noi conteaza la fel de mult.

Si cum facem sa fim siguri ca ne facem treaba perfect?  TRAIND IN PREZENT.

Asta e dorinta lui Dumnezeu, sa traim fiecare clipa la intensitate maxima indiferent ca suntem in varful Everestului sau gatim un piure de cartofi. Pentru El nu conteaza nici Everestul si nici piureul, important e sa ne vada zambind si bucurosi caci tot ce nu e bucurie si zambet nu vine de la El.

Zambeste in Prezent, bucura-te in Prezent, Multumeste in Prezent, Iubeste in Prezent, Raspandeste Lumina in Prezent, Fa Pace in Prezent, Iarta in Prezent.  Iarta-te pe tine pentru ca asa te Iarta si El. Esti Creatia Lui deci El stie ca Stii ce ai de facut iar tu in adancul tau Stii ca el Stie tot ce simti.

Simte Prezentul, Iubeste Prezentul, Pretuieste Prezentul, Traieste Prezentul! Tot ce ai de facut este sa-i faci fericiti pe cei din jurul tau in Prezent. Nu-i ai degeaba langa tine.

Viata ta este Acum si Aici!

“Nu te compara cu nimeni altcineva din lume. Dacă o faci, te jigneşti pe tine.” – Bill Gates

Publicitate
Alte Articole
De Suflet

Lucrurile pe care le pierzi atunci cand ajungi la un alt nivel spiritual

Publicitate

Pe măsură ce evoluăm, devenim mai conștienți, iubim altfel, gândurile și acțiunile noastre se schimbă de asemenea. Pe măsură ce vedem realitatea lumii în care trăim, adevărul se schimbă din interior spre exterior.

Suntem oameni, și în continuare suntem predispuși greșelii, experimentăm și proiectăm negativitate, dar timpul acordat acestei îndeletniciri se diminuează.

În timp ce înainte când mă enervam scoteam flăcări pe nas și urechi, acum mă enervez mai puțin și accept situația respectivă ca fiind inevitabilă. Sunt recunoscătoare că pot experimenta o gamă largă de emoții, dar prin acceptare și iubire, furia respectivă se diminuează.

Atunci când atingi un anumit nivel de spiritualitate,vei scăpa de anumite emoții și concepte în mod natural.

6 sentimente negative pe care le elimini din viața ta

Ura – din păcate mânia și ura sunt 2 caracteristici dominante în societatea actuală. Mânia este ca un foc, care îți arde sufletul și îți mistuie rațiunea, îți întunecă vederea și îți îneacă bunătatea. Sentimentul pe care ți-l crează mânia este de greață și distrugere. Dacă ești o persoană iubitoare, afectuoasă, atunci când te înfurii sau urăști ți se face rău fizic. De aceea puterea care ți-o dau aceste sentimente sunt de fapt, unidimensionale și neproductive.

Gelozia – gelozia, din păcate este un descendent al gândirii comparative. Analizăm ceea ce avem noi, și apoi comparăm cu ceilalți. Astfel ajungem să judecăm lucrurile în mod superficial. Pe măsură ce evoluăm, iubim, devenim mai altruiști, nu ne mai interesează ce au alții. Ușor ușor, realizăm că succesele și eșecurile noastre devin neprețuite. Ne bucurăm pentru reușitele celorlalți, deoarece toți merităm să fim fericiți.

Publicitate

Frica de eșec – cu cât înaintăm în vârstă devenim mai înțelepți, și nu ne mai temem așa de ușor de eșec. Știm că un eșec este de fapt o lecție neînvățată. Ne bucurăm de toate oportunitățile oferite de viață și de cunoașterea care vine odată cu ele.

Neîncredere – este printre primele sentimente care ne părăsește. Tot un rezultat al gândirii comparative și neîncrederea. Societatea ne învață de mici să devenim ”competitivi”, economia este de asemenea manieră încât totul se compară, globalizarea trăiește din însăți comparația resurselor pe care le are fiecare stat de oferit. Și atunci, de ce să nu ne comparăm și noi între noi? Nu este ne voie să mă compar cu ceilalți pentru că sunt unic în felul meu, iar acolo unde găsim acceptare, dragoste și speranță pentru viitor, nu poate exista neîncrederea.

Anxietate – nu putem controla necunoscutul. Ca atare, nu putem permite necunoscutului să ne cauzeze disconfort. Viitorul reprezintă misterul, iar trecutul deja este poveste. Nu avem de ce să ne stresăm din cauza lor.

Răzbunarea– atunci când cineva ne face un rău, primul impuls este să îi plătim cu aceeași monedă. Dar, pe măsură ce trecem peste lucrurile negative, învățăm să recunoaștem durerea care îi face pe dușmanii noștri să ne rănească. Nu îi urâm pentru că nu vrem să aducem și mai multă negativitate în lume. Devenim mai precauți și încercăm pe cât posibil să ne ferim de negativitate.

Sursa: zenunivers.ro

Daca ti-a placut articolul te invit sa-l distribui si prietenilor tai. Iti multumim!

Publicitate
Alte Articole
Spiritualitate