Nu le purta! 5 lucruri care îți distrug energia și te sărăcesc

Nu le purta! 5 lucruri care îți distrug energia și te sărăcesc

Publicat de Larisa Moldovan pe 21 March 2021 in SpiritualitateSuperstitii

Garderoba nu ține doar de imagine, ea vă ajută să aveți mai multă încredere de sine, să aveți mai mult succes și să evitați multe probleme. Există câteva superstiții despre îmbrăcăminte care ar trebui știute de toată lumea.

Garderoba fiecărei persoane este formată din mai multe articole. Uneori devine atât de mare încât este aproape imposibil atât să găsești ceea ce trebuie, cât și să alegi care dintre acele articole merită să le păstrezi și la care să renunți.

Pentru a nu atrage negativitate asupra ta, exclude aceste articole din garderoba ta:

1. Haine purtate de alte persoane

O mulțime de superstiții sunt asociate cu articolele din garderoba altcuiva. Una dintre principalele superstiții este faptul că hainele sunt capabile să atragă emoțiile proprietarului și să le rețină. Prin urmare, este mai bine să scapi de acele lucruri a căror trecut este necunoscut. Astfel, vei putea evita distrugerea propriei tale energii și a biocâmpului.

2. Hainele unui defunct

Sfatul tuturor psihologilor este să arzi hainele decedatului. Acele haine nu vor aduce bucurie și fericire unei persoane care decide să le poarte. Dimpotrivă, o așteaptă certuri în familie, pierderea locului de muncă, probleme de sănătate și alte necazuri.

În ceea ce privește bijuteriile familiei, acestea trebuie „curățate” cu ajutorul apei sfințite sau apei de izvor. De asemenea, trebuie spuse anumite rugăciuni în timp ce le curățați. Rugați-vă să nu vă aducă ghinion, deoarece nu i-ați greșit cu nimic proprietarului anterior.

3. Haine care te leagă de amintirile negative

Viața fiecărei persoane are suișuri și coborâșuri. Dacă observi că ai parte de necazuri în anumite haine, scapă de ele. Psihologii susțin că articolele de garderobă îți înregistrează cu ușurință emoțiile și apoi te fac să îți amintești atât de momentele de bucurie, cât și de tristețe.

În timp ce îți iei rămas bun de la trecut, arde toate hainele care te leagă de el și nu regreta că faci acest lucru. Acest lucru merită să îl faci măcar o dată și să observi modul în care te simți. Nu vrei să-ți amintești în permanență de eșecurile din trecut când te uiți la o rochie, bluză sau eșarfă, nu?

4. Pantofii incomozi

Chinezii susțin că sănătatea începe cu picioarele, sau mai bine zis, cu tălpile. Prin urmare, îți poți păstra tinerețea și longevitatea numai cu ajutorul pantofilor confortabili pe care i-ați achiziționat. Înainte de a cumpăra o pereche frumoasă de pantofi de pe internet fără să-i încerci, gândește-te la cât de ridicol vei arăta dacă pantofii vor fi incomozi, vei fi încruntată încontinuu de durere. Așadar, probează mereu pantofii înainte să-i cumperi și verifică dacă sunt comozi.

5. Haine care nu te reprezintă

Dacă garderoba ta include cea mai mare parte a hainelor în culori acromatice (negru, gri, alb), ar trebui să o înveselești cu alte culori. Fiecare culoare este concepută pentru a ajuta o persoană în anumite etape ale vieții. Nu-ți fie teamă să faci o schimbare, să ieși din tipare și să dai culoare vieții. Hainele trebuie să-ți oglindească personalitatea.

Alegerea hainelor este un pas crucial care te poate aduce mai aproape de împlinirea viselor, ajută la atragerea bunăstării și a sănătății. Încearcă să nu porți ceva care nu ți se potrivește, hainele trebuie să te facă să te simți încrezătoareDistribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!