“Nu fi sclava trendurilor! Nu lăsă moda să te conducă. Tu singura trebuie să hotărăști cine ești și ce vrei să transmiți prin modul în care te îmbraci și îți trăiești viața.” – Gianni Versace

“Nu fi sclava trendurilor! Nu lăsă moda să te conducă. Tu singura trebuie să hotărăști cine ești și ce vrei să transmiți prin modul în care te îmbraci și îți trăiești viața.” – Gianni Versace

Publicat de Larisa Moldovan pe 15 September 2020 in Dezvoltare PersonalaPersonalitate

10 sfaturi pentru o viata frumoasa

1. Nu ezita sa ai mai multa incredere in tine. Fii constienta de calitatile pe care le ai si invata sa le pui in valoare. Doar tu vei reusi sa iti creezi o experienta frumoasa de viata.

2. Evita sa acorzi atentie parerilor altor persoane. Nu ai nevoie de aprobarea altor persoane ca sa faci ceea ce iti place, nu ai nevoie de oameni care te critica la fiecare pas si in niciun caz nu ai nevoie de oameni care te impiedica sa evoluezi.

3. Invata sa fii un bun ascultator. Indiferent cu cine interactionezi, fie ca este vorba de un coleg de serviciu, cineva din familie, un prieten sau chiar partenerul de cuplu, comunicarea deschisa si sincera te va ajuta sa ai o relatie mult mai buna cu toate aceste persoane.

4. Renunta la ideea de perfectiune si vei fi fericita. Traim intr-o societate in care totul trebuie invatat pe repede inainte, dar nu ai nevoie sa te pierzi in multime. Nimeni nu este perfect, asa ca inceteaza sa pui presiune asupra ta.

5. Invata sa ierti si vei avea o viata fericita si linistita. Poate ca au fost persoane care te-au dezamagit, dar nu este sanatos pentru tine sa ramai suparata pe ele. Spune-le ce te-a deranjat si invata sa ierti, lasa trecutul in urma si priveste catre viitor. Iertarea te va ajuta sa te eliberezi de emotiile negative si sa te simti bine.

6. Dezvolta-ti creativitatea. Nu trebuie sa fii in rand cu toata lumea, asa ca implica-te in activitati care te ajuta sa iti dezvolti creativitatea. Fa-ti un hobby sau concentreaza-te asupra unor lucruri care iti plac si totul va veni de la sine.

7. Petrece cat mai mult timp in natura. Chiar si 20 de minute pe zi te pot ajuta sa iti eliberezi mintea de stres si sa te simti bine. Nu trebuie sa mergi pana la munte ca sa te bucuri de aer curat, poti sa alegi o plimbare in parc.

8. Practica mindfulness si te vei simti bine. Aceasta tehnica de meditatie te ajuta sa traiesti in prezent si sa traiesti constient.

9. Nu inceta sa crezi in ceea ce vrei sa faci. Este un sfat simplu, dar care se afla pe lista cu 20 de adevaruri esentiale despre viata. Ai puterea sa iti cladesti viata asa cum vrei.

10. Renunta la seriozitate. Viata este un paradox, nu trebuie sa te pierzi in detalii si nici sa uiti sa te bucuri de lucrurile marunte. Invata sa razi, sa zambesti si sa te simti bine, iar in to acest timp nu renunta la dorintele tale.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!