Nu există întâmplări. Fiecare întâlnire este un mesaj de la Dumnezeu.

Nu există întâmplări. Fiecare întâlnire este un mesaj de la Dumnezeu.

Publicat de Larisa Moldovan pe 3 August 2023 in CredințăRelatiiSpiritualitate

În acest lume în care am ales să trăim, fiecare întâlnire sau cunoștință trecătoare are un scop propriu.

Uneori avem nevoie de oameni care să ne trezească la realitate și să ne ajute să ajungem pe drumul cel bun; uneori, oamenii care ne ridică moralul și ne amintesc că suntem în viață cu un motiv. Unii oameni vor fi lângă noi pe tot parcursul călătoriei, pe când alții vor fi doar trecători prin viața noastră.

Nu este nevoie să cunoaștem destinul fiecărui călător care se intersectează cu viața noastră. Întreaga lume este împletită cu fire, să spunem, și fiecare fir reflectă pe fiecare dintre noi.

Toate viețile noastre se influențează reciproc.

Uneori pare că interacțiunea noastră este minimă, dar schimbarea în conștiința noastră se produce atunci când înțelegem că nimic în viață nu este întâmplător.

Nu toți oamenii vor rămâne pentru mult timp în viața noastră. Există întâlniri care ne protejează de situații negative, uneori dezastruoase, chiar dacă această întâlnire este inițial plină de negativitate.

Există oameni care ne devin prieteni apropiați și apar în momentul în care avem cea mai mare nevoie de ei. Există o persoană care va apărea și ne va învăța să iubim cu adevărat.

Uneori, Dumnezeu ne trimite oameni în ajutor, chiar dacă aceștia sunt străini și nu au nicio însemnătate pentru noi. Nu putem prezice viitorul, dar putem observa și aprecia astfel de surprize ale vieții.

Oamenii care trebuie să ne trezească la realitate sunt cei care vin la noi la început pentru puțin timp, apoi reapar după o perioadă. Uneori, ei devin sufletul nostru pereche și ruda noastră spirituală. Ei sunt cei care pot schimba complet viața noastră.

Unii oameni ne amintesc cine suntem.

E normal să ne mai abatem de la calea noastră. În agitația vieții de zi cu zi, uităm cine vrem să fim, despre adevăratele noastre vise, despre adevărata noastră ființă.

Doar ne jucăm viața de adulți, suntem încărcați cu o mulțime de responsabilități, sub povara așteptărilor celor din jur și responsabilitatea pentru toți și pentru tot. Problema nu este locul unde lucrezi sau orașul în care trăiești, ci cum se simte sufletul tău și percepția ta interioară despre toate aceste lucru.

Fiecare persoană cu care ne întâlnim are un rol în viața noastră, chiar dacă drumul lor se intersectează cu al noastră doar pentru o clipă.

Se întâmplă să ai o conversație profundă și sufletească chiar cu o persoană complet străină de tine și ea va fi atât de plină de căldură, o căldură pe care nu ai mai simțit-o de mult timp vorbind cu cei din jur.

Chiar și un simplu zâmbet reciproc cu cineva care trece contează și poate face o diferență în atitudinea ta pentru restul zilei. Toate acestea sunt manifestări ale lui Dumnezeu.

Fiecare întâlnire are sensul său, chiar dacă acea persoană nu rămâne lângă noi pentru mult timp. Totul în această lume are sens. Viața în sine este incredibil de imprevizibilă, deoarece nu știm niciodată când vom întâlni pe cineva care va schimba complet viața noastră.

Viața este o călătorie captivantă și interesantă, trebuie doar să ne permitem să o trăim.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!