Nerespectarea regulilor de circulație alungă norocul la bani și creează o Karmă negativă

Nerespectarea regulilor de circulație alungă norocul la bani și creează o Karmă negativă

Publicat de Larisa Moldovan pe 28 September 2021 in SfaturiSpiritualitateViata

Universul funcționează de miliarde de ani conform unor reguli bine stabilite de circulație. Fiecare planetă își are ciclul bine stabilit și îl respectă în tocmai. Dacă pentru o zi Universul nu și-ar respecta regulile, probabil că viața pe Pământ nu ar mai fi existat.

După cum bine știm, tot ceea ce facem – bun sau rău – se întoarce la noi, Legea Bumerangului funcționează foarte bine.

Cele mai simple reguli de încălcat se pare că sunt cele de circulație, uneori le încălcăm fără să ne dăm seama, alteori din grabă însă multe persoane fac acest lucru din ignoranță. Universul veghează la buna funcționare a lucrurilor, iar fiecare greșeală pe care o facem ne creează o Karmă negativă care mai devreme sau mai târziu ne va pedepsi.

Trebuie să reținem faptul că atunci când alegem să încălcăm o regulă din viața noastră, oricât de mică ar fi ea, chiar dacă nu ne vede cineva care să ne sancționeze, Universul o va pune în balanță și va aștepta momentul când va trebui să plăti pentru ea.

Norocul este primul care ne părăsește atunci când alegem cu bună știință să ignorăm regulile din această lume. Atunci când ne propunem să mergem într-o călătorie, Universul ne calculează traseul pentru a ne feri de eventualele accidente care pot apărea pe drum. Toate aceste calcule sunt făcute la miime de secundă de către Univers, acesta știind din momentul în care ne-am propus să plecăm, momentul în care vom trece prin punctul X.

Dacă în drumul nostru s-ar putea întâmpla un accident, Universul va face în așa fel încât să ne întârzie, pentru a nu ajunge la momentul accidentului, însă să nu uităm că există și forțele răului, care drept răsplată pentru greșelile noastre, de cele mai multe ori vor sufletul nostru sau să ne vadă suferind, așa că pe drum, ne influențează să mărim viteza de deplasare, să ignorăm indicatoarele și toate semnele, pentru a ajunge în locul stabilit de acestea pentru accident.

Poate că vi s-a întâmplat să plecați de acasă și când ajungeți la mașină să realizați că ați uitat ceva, că nu găsiți cheia, sau că nu sunteți sigur dacă ușa a fost încuiată sau fierul de călcat scos din priză (exemplele pot continua) și să trebuiască să vă întoarceți înapoi. Prin astfel de semne, Universul încearcă să vă țină pe loc, pentru a evita ceva rău din călătoria dumneavoastră.

Poate ați observat că s-au întâmplat unele lucruri care v-au ținut pe loc, iar după ce ați terminat călătoria, la știri a fost anunța un accident din urma voastră, sau locul în care trebuia să ajungeți a luat foc, iar simplul fapt că ați întârziat va salvat viața!

Rețineți că Universul vă calculează traseul respectând viteza legală și regulile de circulație de pe traseu, orice încălcare a acestora modifică timpii și poziția noastră, și dă peste cap planurile Universului!

Energia financiară îi evită pe cei care nu respectă micile reguli din viața de zi cu zi, și în schimb vin pagubele, care aduc probleme la mașină, tamponări, vă ghidează către străzi aglomerate și atrage același tip de oameni pentru a vă enerva și a vă strica buna dispoziție.

Mulți specialiști în spiritualitate consideră că mersul cu mașina este un test dublu prin care ne testăm răbdarea și ne arătăm respectul pentru reguli, oricât de mici ar fi.

Poate că de multe ori nu ați ținut cont de acest aspect al vieții și ați găsit mereu scuze pentru încălcarea regulilor „mă grăbesc să nu întârzii”, „nu sunt autostrăzi”, dacă aș merge regulamentar aș face 4 ore în loc de 2”, „drumurile sunt de vină” însă Universul nu acceptă scuze.

Încearcă să ții cont în respectarea acestor reguli de circulație și să vezi cum se schimbă viața ta – mai ales că Universul va avea timp să îți pregătească drumul. Atunci când ai făcut o greșeală fără să vrei, te poți revanșa față de Univers prin bunătatea față de ceilalți oameni din trafic (de exemplu: ajuți pe cineva să iasă din parcare, lași pe cineva să treacă într-o zonă cu trafic mult sau în care nu are vizibilitate) și astfel prin fapta de bunăvoință îți vei șterge din Karma negativă încărcată cu greșeli!Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!