Orice ar spune lumea, pisicile sunt cele mai mistice animale care trăiesc lângă oameni. Nu este de mirare că, în urmă cu foarte mult timp, strămoșii noștri le-au venerat și s-au temut de ele în același timp. Acest animăluț pufos este capabil să hipnotizeze și să vrăjească pe oricine.
De exemplu, uită-te la modul în care se topesc până și cei mai serioși bărbați atunci când își iau animalul de companie în brațe. De unde provine toată această tandrețe deodată? Cu siguranță este vorba despre ceva magic la mijloc.
Se știe acest lucru de mult: în schimbul hranei și al unui acoperiș deasupra capului, pisicile ne păzesc casele de oaspeții neinvitați. Nu este vorba doar despre oameni sau animale, ci și despre energia negativă, care nu va intra în casa în care trăiește un astfel de paznic. Nu uitați că pisica nu face nimic la întâmplare, comportamentul ei are mereu un motiv în spate.
Modul în care pisicile determină prezența negativității în casă:
Ai energie negativă în casă?
Da, dacă pisica se uită la ceva mult timp, încercând să determine esența a ceea ce vede, iar tu nu vezi nimic când te uiți în acea direcție, atunci cu siguranță simte prezența energiei negative. Pe de altă parte, animalul va merge în același loc de mai multe ori, până când simte că energia a dispărut.
Se întâmplă uneori ca o pisică, în loc să întâmpine cu bucurie proprietarul când se întoarce acasă, să înceapă brusc să miaune la el. Asta înseamnă doar un singur lucru: ai adus în casă un fel de negativitate. Trebuie să faci duș imediat și să speli sau să aerisești hainele. Dacă deții asupra ta un obiect împrumutat, fii sigur că cel care ți l-a împrumutat îți dorește rău. Același lucru se poate spune și despre cadourile primite.
Pisica ta a plecat de acasă?
Acest lucru se întâmplă atunci când pisica, protejând proprietarii, preia energia negativă și o duce departe de tine. Dar poate fi vorba și despre un caz mai rău: animalul pur și simplu nu are suficientă putere pentru a rezista energiei puternice din casa ta. Iar dacă pisica nu are suficientă energie pentru a lupta împotriva acestei esențe, atunci va pleca.
Cum ai decis să îți iei o pisică?
Crezi că din propria inițiativă ai decis să aduci o pisică în casă? Nu cred că este cazul. Analizează circumstanțele în care ai decis să îți iei o pisică.
Unul dintre membrii familiei tale s-a îmbolnăvit și ai vrut să îi ridici moralul? Sau poate relația din familia ta a devenit prea tensionată? Sau poate chiar în cele mai dificile momente ai găsit din greșeală un pisoi frumos fără adăpost la intrarea casei și ai decis să îl iei în casă. Ești încă sigur că a fost o întâmplare? Nimic de genul asta! Nu tu ai găsit pisoiul, ci pisoiul a venit la tine, pentru că ai avut nevoie de ajutorul lui.
Pisica s-a pus în patul tău?
Există, desigur, oameni care cred că pisica nu ce căuta în patul stăpânului. Dar, din fericire, există și oameni care le dau voie pisicilor să stea lângă ei în pat, pentru că le oferă o energie pozitivă, și astfel, o stare de bine.
Majoritatea oamenilor care își iubesc animalele de companie sunt siguri: dacă o pisică vine în patul stăpânului, atunci așa trebuie să fie! Iar faptul că torsul unei pisici are un efect pozitiv asupra sistemului nervos, normalizează tensiunea arterială și ameliorează durerile de cap este, în general, un fapt dovedit de știință.