Modul în care îți încrucișezi brațele peste piept poate spune multe despre personalitatea ta.

Modul în care îți încrucișezi brațele peste piept poate spune multe despre personalitatea ta.

Publicat de Larisa Moldovan pe 11 November 2020 in PersonalitatePsihologie

Uneori, expresiile și gesturile faciale pot spune mai multe despre personalitatea noastră decât pot cuvintele.

De exemplu, psihologii spun că până și modul în care o persoană își încrucișează brațele poate spune multe despre caracterul său.

1. Mâna dreaptă deasupra

Ești o persoană intuitivă, îți place să-ți asculți inima. Și datorită acestui fapt, știi întotdeauna ce gândește cu adevărat interlocutorul tău și ești mereu cu un pas înaintea lui.

Creativitatea este hobby-ul tău și din acest motiv găsești soluții pentru orice dilemă. Abordezi întotdeauna problemele în mod diferit și nu te dai bătut până nu le rezolvi.

Știi să îți alegi partenerul de viață și pentru asta ai o căsnicie frumoasă, pentru care vei lupta mereu ca să îți faci partenerul fericit.

2. Mâna stângă deasupra.

Logica este punctul tău forte, mai întâi analizezi mult o situație și abia apoi iei deciziile. Glumele tale sunt foarte amuzante și nu ai face niciodată glume care ar putea supăra alte persoane.

Datorită minții ingenioase îți dai seama foarte repede când cineva te minte și nu le permiți să continue, pentru că ai o stimă de sine crescută.

Ești o persoană foarte ambițioasă și lupți mereu pentru a-ți atinge obiectivele. chiar și în dragoste, inteligența joacă un rol important pentru tine.

3. Ambele mâini sunt la vedere

Ești stăpânul vieții tale și ai o aură puternică care te face atractiv. Ești o persoană cinstită, căreia nu-i place să mintă, și care va spune adevărul chiar și atunci când este neplăcut.

Ești un lider înnăscut, care știe să ia mereu cele mai bune decizii, dar care ascultă și de părerile celorlalți înainte de a lua deciziile finale.

4. Mâinile nu sunt vizibile.

Acești oameni sunt introvertiți și preferă o viață liniștită. Ei sunt deseori preocupați de bunăstarea altora și nu vor să iasă prea tare în evidență, de cele mai multe ori nu își spun părerile pentru că nu sunt siguri pe ei.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!