Legea atracției pentru bani. Tu însuți ești un magnet pentru bani

Legea atracției pentru bani. Tu însuți ești un magnet pentru bani

Publicat de Larisa Moldovan pe 19 December 2022 in Dezvoltare PersonalaLecții de viațăLifeStyleSpiritualitate

Legea atracției banilor funcționează atunci când începi să economisești bani, după cum spun mulți antrenori de afaceri celebri. Așa spune și Brian Tracy. Abține-te de la cumpărături inutile, nu lua împrumuturi și economisește bani.

Chiar dacă pui doar zece dolari în cont, aceștia vor deveni un magnet pentru atragerea altor fonduri. Adaugă puțin câte puțin, iar banii vor începe să fie atrași de tine.

Iar în patruzeci de ani poți aduna mai mult de un milion de dolari. Dacă primești 12 la sută din bani ca dobândă.

Trăiesc în această lume de cincizeci de ani. Sub ochii mei, oamenii își pierdeau economiile la începutul anilor nouăzeci. Pur și simplu nu și-au mai recuperat depozitele niciodată. Mama prietenului meu din copilărie a economisit bani, cu răbdare și perseverență.

A lucrat ca inginer și a economisit zece la sută din salariu. A fost foarte greu, salariul era mic.

Dar avea un scop: să se retragă și să-și cumpere o casă modestă. Să părăsească un mare oraș industrial, să lase un apartament și jumătate pentru fiica ei… Și a amânat mutarea în mod regulat.

Din păcate, nu a atras alți bani. Din anumite motive, noi surse de venit nu au apărut. Dimpotrivă: schimbările și inflația au început în țară. Prețurile au crescut, iar depozitul a dispărut pur și simplu. Cum au dispărut depozitele rudelor mele.

Mama prietenului meu este bătrână. Nu am putut găsi un alt loc de muncă. Și a murit de disperare, deși nu a luat împrumuturi, a economisit bani și a cumpărat cele mai ieftine produse, așa cum ne sfătuiește miliardarul Tracy. Vorbitor și trainer…

Iar asta s-a întâmplat multora. Apoi inflația și crizele au devorat de mai multe ori economiile și au ruinat oamenii. Economiile lor s-au transformat în nimic. Chiar dacă nu au luat împrumuturi.

Alți oameni pe care îi cunosc au luat credite ipotecare și împrumuturi pentru afaceri. Este imposibil să economisești pentru un apartament sau pentru afacerea ta. Și trăiesc destul de bine și se îmbogățesc, contrar sfatului vorbitorului.

Banii se investesc în afaceri, nu se depun în cont, pentru a te îmbogăți în patruzeci de ani. Dacă vei trăi patruzeci de ani este, de asemenea, o mare întrebare… Iar economiile tale te vor mulțumi când vei împlini optzeci de ani.

Dacă ai nevoie de un împrumut pentru a dezvolta o afacere sau a-ți îmbunătăți viața, trebuie să calculezi, să alegi care este cel mai profitabil și apoi sa plătești cu atenție. Fiind conștient de toate riscurile.

Nicio afacere mare nu este posibilă fără un împrumut. Dacă nu ai moștenit o fabrică sau un lanț de magazine…

Ai  nevoie de economii, desigur. Acestea te calmează și motivează. Doar asigură-te că banii nu se devalorizează în timp ce îi economisești.

Henry Ford a spus cele mai sensibile cuvinte despre bani: „se spune că, în timp ce ești sărac, nu are sens să economisești. Este o prostie. Trebuie să investești în tine.”

  • – sanatate
  • – dezvoltare de sine
  • – educatie
  • – emoții pozitive

Este cea mai bună investiție, cea mai bună prevedere pentru viitor într-o țară în care banii sunt în continuă schimbare și se pot evapora sau devaloriza. Investește în tine în timp ce banii sunt puțini.

Și tu însuți vei deveni un magnet pentru bani.

Tu însuți ești contribuția ta principală.

Aceasta este cea mai de încredere investiție – să investești în tine.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!