Keanu Reeves revoltat pe societatea actuala – “O lume in care fraierii se cred superiori, se considera importanti stand la volanul unei masini scumpe…”

Keanu Reeves revoltat pe societatea actuala – “O lume in care fraierii se cred superiori, se considera importanti stand la volanul unei masini scumpe…”

Publicat de Larisa Moldovan pe 3 August 2020 in Lecții de viață

“Eu nu pot face parte dintr-o lume in care barbatii isi imbraca sotiile ca pe niste femei usuratice, ajutandu-le sa puna in evidenta lucrurile care ar trebui pretuite. O lume in care nu mai exista conceptul de onoare si demnitate si ai incredere in oameni doar atunci cand spun “Promit!”….

O lume in care femeile nu isi mai doresc copii, iar barbatii nu isi mai doresc o familie… In care fraierii se cred superiori, se considera importanti stand la volanul unei masini care apartine parintilor lui si oricine are un pic de influenta incearca sa iti demonstreze ca esti un nimeni… O lume in care oamenii sunt ipocriti si se cred religiosi, insa in timp ce pretind credinta in Dumnezeu stau cu o sticla de alcool in mana, iar apoi rad de prima persoana care le vine in minte.

Nu mai pot trai in aceasta lume in care conceptul geloziei este rusinos, iar modestia este vazuta ca un dezavantaj… in care oamenii au uitat sa fie sensibili si nu mai stiu ce inseamna iubire, cautand doar cea mai simpla optiune pentru ei… O lume in care oamenii ajung sa arunce toti banii pentru a isi repara masina la prima zgarietura, in care nu se economiseste niciun ban, in care timpul nu mai conteaza.

O lume in care tinerii cheltuie banii parintilor pe bautura, pe cluburile de noapte… iar fetele se indragostesc de acesti fraieri.

Cei care aleg o cale diferita (dreapta) sunt vazuti imediat ca niste inapoiati si despoti.

Aleg calea mea! Imi pare rau ca nu am gasit aceeasi intelegere in oamenii pe care i-am iubit cel mai mult.

INTREAGA MEA VIATA VOI FI INDRAGOSTIT DE IUBIRE. Respir pentru iubire.”

„Când oamenii pe care îi iubești au dispărut, ești singur”.

“Iubește-ți viața, chiar și atunci când treci prin perioade dificile”.

„Întreaga mea viață voi fi îndrăgostit de iubire.Respir pentru iubire.”

„Când te trezești dimineața gândește-te ce privilegiu prețios este să fii în viață, să respiri, să gândești, să te bucuri – și apoi fă ca acea zi să conteze!”

„Trebuie să îți schimbi viața dacă nu ești fericit și să te trezești dacă lucrurile nu merg în direcția în care îți doreai.„

„Ziua de mâine nu este garantată, haideți să o sarbătorim astazi. Haideti sa o trăim astăzi!”

„Banii sunt ultimul lucru la care ma gandesc. As putea sa traiesc cu ceea ce am deja si in urmatoarele secole.”

„Durerea isi schimba forma, dar nu se termina niciodata.”

„Când nu mă simt liber și nu pot face ceea ce vreau, doar reacționez. Mă împotrivesc.”

„Este întotdeauna minunat să cunoaștem femeile, cu misterul, bucuria și profunzimea. Dacă poți face o femeie să râdă, vei vedea cel mai frumos lucru pe care Dumnezeu l-a făcut pe Pământ.”

„Banuiesc ca a trăi fara iubire, fara a experimenta sau a fi capabil sa o oferi este o pedeapsa destul de puternica.”

„Fiecare luptă din viața ta te-a transformat în persoana care ești astăzi. Fii recunoscător pentru momentele grele, ele nu pot decât să te facă mai puternic.”

 Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!