Invata sa ai incredere in tine, femeie! Cel mai bun sfat pentru o femeie!

Invata sa ai incredere in tine, femeie! Cel mai bun sfat pentru o femeie!

Publicat de Larisa Moldovan pe 10 October 2017 in Dezvoltare PersonalaSfaturi

Pentru început vom face un test: în două coloane scrie defectele și punctele tale forte, apoi vezi care sunt mai multe. Dacă în lista ta sunt mai multe defecte, înseamnă că nu te apreciezi destul.

Nu contează ce ți-a distrus mândria: te-a părăsit soțul, te-au concediat, nu ești mulțumită de cum arăți… Lista aceasta nu o pot tăia. Tot ce contează acum este să îți reanimezi valoarea și să începi din nou să te iubești. Pentru că de asta depinde statutul tău în societate, relațiile în familie, cariera și succesul. Iată 10 sfaturi de la experți care te vor îndrepta pe drumul bun.

Sfaturile psihologului

Sortează critica

De cele mai multe ori mândria noastră este lezată de critică. Este important să știm că natura criticii este diferită: cineva poate te invidiază și intenționat îți face observație, iar altcineva, prietenos, încearcă să îți indice o anumită problemă. De regulă, cei din primul grup face referire la personalitate, când cei din al doilea grup – evaluează acțiunile.

Mergi la spa

Atunci când o femeie vrea să schimbe ceva în viața ei, în primul rând își schimbă coafura. Și totul acest gest are rostul său! De la noua manichiură sau noua culoare a părului nu se vor schimba foarte multe, însă vei primi destule complimente care îți vor aduce o stare de bine și privirile bărbaților vor fi orientate spre tine. Și așa și viața personală va reveni pe drumul cel bun.

Fă-ți cadouri

Dacă te intimidează jeanși rupți sau botinele roase, atunci este timpul să îți cumperi lenjerie sexi din dantelă și vreo pereche de pantofi. Nimic altceva nu îți va oferi mai multă încredere în sine, decât garderoba reînnoită.

Fă sport

Mergi la fitness sau la o sală de forță, pentru că cu niște forme generoase îți va fi mai plăcut să fii tristă. L fel, poți să te antrenezi și acasă, urmărind filmulețe online. Sportul îți va aduce la normal nu doar corpul, dar va face ordine și în gânduri. Pentru că cea mai bună metodă de a fi mai bun este să muncești asupra defectelor tale.

Laudă-te

Autocritica este binevenită atunci când este în cantități suficiente. Încearcă să te automutilezi, pentru că te distrugi din interior. Fă-ți un obicei să te lauzi și să te mândrești cu victoriile mici. Scrie într-o agendă lucrurile bune și luminoase care ți se întâmplă și menține ritmul.

Caută inspirație

Pentru a fi energică și plină de viață au fost filmate o sumedenie de pelicule și scrise la fel de multe cărți. Poveștile interesante ale eroinelor arată că cum să crezi mai mult în tine, trecând peste punctele slabe și să obții succes. Aceste filme și cărți sunt o sursă bună de motivație.

Fii interesantă

Găsește-ți un nou hobby, care îți va aduce satisfacție. Micile succese sunt o sursă de încredere în sine. Noul hobby poate să fie handmade, fotografie, dansuri, etc.

Mergi la training-uri în grup

Pentru femeile contemporane există o mulțime de training-uri și cursuri, care le ajută de-și dezvolte noi abilități, să se analizeze dintr-un alt punct de vedere, să le ajute să devină mai fericire și să obțină succes. La asemenea seminare, ai șansa să întâlnești femei care gândesc ca tine, să faceți schimb de experiență și să căpătați cunoștințe noi.

Învață să primești complimente

Dacă nu ești capabilă să primește complimente, în scurt timp nu le vei mai primi. Învață să răspunzi la flirt și atenția oferită de bărbați, în așa fel încât ei să vrea să-și vorbească iar și iar.

Ucide-ți invidia

Nu te compara cu alți oameni. Întotdeauna vor fi cei care sunt mai buni, mai deștepți și mai frumoși. Riști ca neîncrederea în sine să capete și o mai mare forță, crescând riscul de a crea o stare de neliniște în interior.

Sursa: dozadesucces.ro

Daca ti-a placut articolul te invit sa-l distribui si prietenilor tai. Iti multumim!Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!