Invata cum functioneaza Legea rezonantei: Toate dorintele noastre benefice se pot indeplini!

Invata cum functioneaza Legea rezonantei: Toate dorintele noastre benefice se pot indeplini!

Publicat de Larisa Moldovan pe 19 January 2020 in Spiritualitate

Daca dorim ceva – cum functioneaza aceasta lege si ce ar trebui facut pentru a avea succes in implinirea acestei dorinte? Care sunt dovezile stiintifice ale puterii gandurilor, sentimentelor si viziunilor noastre?

Suntem adevaratii creatori ai propriului destin. Gandurile noastre genereaza ele insele propriul lor camp energetic. ADN-ul uman influenteaza lumea din jurul nostru.

Fizica moderna arata ca la baza a tot ceea ce exista se afla un camp cuantic care uneste totul, format din suma tuturor posibilitatilor. Prin intermediul acestui camp suntem mereu in legatura cu toti si toate, ca suntem sau nu, constienti de aceasta.

Tot ceea ce gandim, clipa de clipa, este transmis instantaneu unui camp cosmic de energie care interactioneaza cu tot ceea ce exista in jurul nostru. Iar totul interactioneaza cu noi. Daca tu crezi ca te asteapta o relatie de iubire profunda, o bogatie spirituala si abundenta exterioara, atunci exact aceasta se va produce in viata ta.

Sentimentele umane care izvorasc din inima datorita convingerilor noastre, modifica ADN-ul in mod direct iar acesta influenteaza atomii. Emotiile, convingerile, sentimentele noastre pot modifica structura moleculei de ADN. (…) Cand suntem furiosi sau avem o stare dizarmonioasa ne simtim deconectati de la fluxul miraculos al vietii. Chiar asa si este, dar atentie: chiar noi insine ne izolam prin propriile noastre ganduri si sentimente.

Atunci cand traim anumite stari cum ar fi compasiune, iubire, iertare, dragoste, dar si stari negative ca manie, ura, suparare, gelozie, noi influentam direct structura AND-ului nostru iar aceste modificari se propaga in trupul nostru, cat si in afara noastra, pe distante extraordinar de mari. Datorita campului cuantic, influentand tot ceea ce exista in aceasta lume.

Tot ceea ce se petrece in lumea inconjuratoare are o cauza, iar aceasta cauza suntem chiar noi, gandurile, sentimentele si convingerile noastre. Noi suntem creatorii propriului nostru Univers, al propriului destin. Dorinta sincera de a reusi e o metoda foarte buna de a ne reprograma propriile coduri genetice pe care le transmitem mereu spre exterior si prin intermediul carora receptam apoi informatiile.

Prin intermediul gandurilor noastre putem influenta materia. Tot ceea ce iti doresti bun, divin si armonios, poti obtine. Cel mai important este sa iti gasesti propriul drum. Transforma-ti locuinta inim intr-un loc intim care iti da putere.

Deseori ne inconjuram de oameni care ne “otravesc” cu indoielile lor. Ramai in preajma oamenilor care iti daruiesc respect, recunoastere si incredere de sine. Fa ca implinirea dorintelor tale sa devina realitate.

Esti o fiinta extraordinara, cand iti vei da seama de asta? Vindecarea nu functioneaza asa cum am fost invatati la scoala. Trupul nu se vindeca folosind substante chimice. Se vindeca prin declansarea unor energii benefice care exista in Macrocosmos.

Cand suntem sanatosi, de fapt suntem in armonie cu Totul. Suntem in armonie cu Natura suntem in stare de rezonanta oculta cu Sanatatea. Cand suntem bolnavi, am pierdut acest echilibru. Tot ce trebuie sa faci este sa iti intrebi trupul ce este in neregula. El iti va spune foarte precis ce este de facut.

Tot ce e bun, divin si armonios este posibil. Toate dorintele noastre benefice se pot indeplini…Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!