Intelegand cum functioneaza Karma iti poti schimba viata in bine! Bucura-te de viata!

Intelegand cum functioneaza Karma iti poti schimba viata in bine! Bucura-te de viata!

Publicat de Larisa Moldovan pe 11 April 2019 in Spiritualitate

”Cand vezi o persoana buna, gandeste-te cum sa devii ca ea/el. Cand vezi o persoana nu chiar asa buna, reflecta la propriile tale puncte slabe.” (Confucius)

Karma este echivalenta celei de-a treia legi a lui Newton: „fiecare actiune are un feedback”. Atunci cand gandim, vorbim sau actionam, noi trezim acea putere care poate sa reactioneze intr-un anumit fel.

Omul nu poate evita consecintele actiunilor sale, insa el va suferi doar pentru ca singur a creat conditiile pentru suferinta.

Ce trebuie sa stii despre regulile karmei pentru ca sa nu iti fie frica si sa te bucuri de viata?

1. Legea Motivului si a Consecintei – Ce semeni aceea vei culege. Daca ceea ce ne dorim este fericire, pace, iubire si prietenie, atunci noi trebuie sa fim fericiti, impaciuitori, iubitori si credinciosi. Odata si odata, in viata, roata se intoarce.

2. Legea Creatiei – Viata ne este data cu un anumit scop. Suntem unici in tot Universul, atat in interior cat si in exterior. Ceea ce ne inconjoara ne da cheia catre starea noastra interioara. Fii tu insuti si lasa-te inconjurat de oamenii pe care vrei sa ii ai in viata ta.

3. Legea impacarii – Nu vei putea primi ceva, daca vei continua sa renunti la acel ceva. Daca ceea ce vedem nu ne place, asta inseamna ca noi singuri ne-am fixat atentia la acest nivel si nu la unul superior.

4. Legea Cresterii – Trebuie sa crestem sufleteste. Anume noi trebuie sa ne schimbam, dar nu alti oameni, lucruri sau locuri care ne inconjoara. Atunci cand ne schimbam viziunile despre cine suntem noi in inimile noastre, atunci viata va lua exemplu si se va schimba si ea.

5. Legea Responsabilitatii – De fiecare data cand ceva nu este in ordine in viata mea, ceva nu este in regula la mine. Suntem o oglinda pentru cei care ne inconjoara si ceea ce ne inconjoara este o oglinda pentru viata noastra. Trebuie sa ne asumam responsabilitatea pentru ceea ce se intampla in viata noastra.

6. Legea Legaturii – Chiar si ceea ce facem si pare neinsemnat are o legatura cu ceea ce se intampla in Univers. Fiecare pas pe care il facem ne duce catre un altul, si asa mai departe si mai departe. Cineva trebuie sa puna temelia unei case pentru ca aceasta sa fie construita. Si primul pas si ultimul au o importanta deosebita deoarece ei sunt vitali in atingerea unui obiectiv. Trecutul, prezentul si viitorul sunt legati.

7. Legea Concentrarii – Nu poti sa te gandesti concomitent la doua lucruri. Atunci cand atentia ta este directionata catre valorile sufletesti, este imposibil sa ai ganduri josnice, pline de furie si lacomie.

8. Legea Acum si Aici – Daca vei privi in urma sa analizezi ce s-a petrecut si sa iti faci griji pentru ce se va intampla, ar insemnat sa nu fii in stare sa traiesti aici si acum. Gandurile vechi, vechile modele de comportament si dorintele vechi ne limiteaza accesul catre ceva nou.

9. Legea Schimbarii – Istoria se va repeta pana cand nu ne vom invata lectiile care ne vor schimba drumul in viata.

10. Legea Rabdarii si a Rasplatii – Pentru fiecare reusita este nevoie de multa munca si transpiratie. Adevarata fericire vine atunci cand stim ce vrem sa facem si atunci cand stim ca vom fi rasplatiti cum se cuvine.

Facebook ascunde articolele celor care nu interactioneaza cu ele. Daca vrei sa primesti in continuare articole de la noi, apreciaza, comenteaza si distribuie acest articol si astfel vei primi si articolele viitoare! Multumim!Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!