În ce zi a săptămânii se nasc oamenii cu un noroc mare

În ce zi a săptămânii se nasc oamenii cu un noroc mare

Publicat de Larisa Moldovan pe 17 November 2022 in CuriozitățiPersonalitateSpiritualitateViata

Îți cunoști ziua de naștere? Se pare că această zi influențează soarta unei persoane.

Dacă ziua ta de naștere este Luni:

Oameni cei mai speciali se nasc în această zi a săptămânii. Ei știu întotdeauna ce vor de la viață. Le place teatrul, cinematograful, muzica. Sunt atrași de calea creativă și asta din motive întemeiate! Cu cât se dezvoltă mai mult în această direcție, cu atât vor avea mai mult noroc în viață.

Au adesea vise profetice, oamenii născuți luni au o intuiție dezvoltată. Aceasta este cea care îi ajută să ia deciziile corecte. Ar trebui să asculte de intuiția lor dacă vor să ajungă la succes, numai aceasta le va arăta calea în viață.

Dacă ziua ta de naștere este Marți:

Fericiți sunt și oamenii născuți în ziua de marți. Dar nu în toate și nu întotdeauna. Și asta pentru că acești oameni se bazează de cele mai multe ori pe cei din jurul lor, și tind să nu învețe din greșelile lor, călcând pe aceeași greblă.

Ziua norocoasă pentru aceștia este, după cum puteați ghici, marți. În această zi ar trebui să încerci să dai examenele, să cumperi apartamente, să semnezi documente importante sau chiar să joci la noroc, profită de ziua ta norocoasă.

Dacă ziua ta de naștere este Miercuri:

Oamenii care au mult noroc în viață se nasc în această zi. Aceștia tind să iubească mai mult vara decât iarna. Tot ceea ce le este dificil iarna și în orice zi rece a anului, li este mult mai ușor în zilele calde. Dacă intuiția îți spune să amâni ceva pentru vară, ar trebui să o asculți, de exemplu să plănuiești o nuntă sau excursii importante.

Dacă vrei ca norocul să te țină de mână, deschide o afacere vara. Pierderea în greutate este, de asemenea, mai rapidă din iunie până în august. Când îți faci lucrurile de top vara, toamna, iarna și primăvara, vei savura „crema succesului”.

Dacă ziua ta de naștere este Joi:

Ești o fire sensibilă care se supără din cauza lucrurilor mărunte. Fii atent la ce se întâmplă în lume, citește mai mult, fă yoga, meditație. Pentru ca în viața ta să existe mai mult succes – dedică timp nu valorilor materiale, ci celor spirituale. Ar trebui să îți găsești scopul în viață pentru că în zilele de joi se nasc oamenii care aduc schimbarea.

Ești adesea norocos dacă te gândești la alții în loc de tine. Bumerangul binelui se va întoarce cu siguranță la oameni ca tine.

Dacă ziua ta de naștere este Vineri:

În această zi se nasc oameni care trebuie să își construiască o carieră și o viață personală într-o altă țară. Dacă ai fost atras să studiezi alte limbi – totul este clar. Dacă nu – asigurați-vă că învățați engleză, germană sau spaniolă, iar apoi norocul va fi în portofel.

Vineri oamenii câștigă adesea o carte verde sau se căsătoresc cu un străin. Este ziua călătorilor, celor care le place să vadă toată lumea.

Dacă ziua ta de naștere este Sâmbătă:

Ești norocos în jocurile de noroc, dar nu ar trebui să-ți dedici toată viața pentru astfel de activități. Învață să faci bani acolo unde este nevoie de noroc la întâmplare, dar nu mereu. Răbdarea și munca grea sunt cei mai buni prieteni ai tăi.

Acordă atenție detaliilor și ține cont că mediul înconjurător are un rol uriaș în modelarea norocului. Norocul se poate pierde foarte ușor dacă vei abuza de el.

Dacă ziua ta de naștere este Duminică:

Cei mai fericiți oameni se nasc duminica. Ei iubesc viața și viața îi iubește. Fericiți în toate, frumoși și inteligenți în același timp. Au puterea de a o lua oricând de la zero și nu se tem că vor pierde tot, sunt oameni care nu pun preț pe bani, ci dau valoare omului. Cel mai mult contează cuvântul pentru ei.

Atunci când vor să facă ceva, nu se dau bătuți, iar dacă fac o promisiune, cu siguranță o vor duce la bun sfârșit.

Care este ziua ta de naștere? Crezi că te reprezintă?Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!