Iată cum să scapi cu ușurință de hipertensiune, anemie, artrită, hemoroizi și să activezi creierul!

Iată cum să scapi cu ușurință de hipertensiune, anemie, artrită, hemoroizi și să activezi creierul!

Publicat de Larisa Moldovan pe 22 January 2021 in Remedii NaturisteSanatateSfaturi

Majoritatea oamenilor nu cunosc beneficiile pentru sănătate pe care le pot obține din consumul curmalelor. Dar acest fruct incredibil și delicios poate face minuni în a îmbunătăți sănătatea.

Sunt foarte hrănitoare și conțin substanțe care pot face față constipației, tulburărilor intestinale, precum și problemelor cardiace, anemiei, diariei și a multor altor probleme de sănătate. Aflați mai multe despre beneficiile lor.

Curmalele sunt bogate în substanțe nutritive.

Conțin potasiu, cupru, fibre, vitamina B6, magneziu și mangan. Consumarea a doar 3 curmale pe zi vă va oferi organismului nutrienții necesari. Și, de asemenea, vă vor ajuta la îmbunătățirea funcționării sistemului digestiv, care este foarte important pentru activitatea organismului.

Deoarece sunt bogate în fibre, pot reduce semnificativ riscul de cancer de colon și pot acționa ca un remediu natural pentru hemoroizi. Ajută la eliminarea depunerilor de pe intestine și colon. Sunt foarte benefice și într-o cură de detoxifiere a sistemului digestiv.

Deoarece curmalele conțin suficient magneziu, ele acționează ca un antiinflamator. Ca urmare, ajută la scăderea durerilor articulare și musculare. Studiile au arătat că magneziul găsit în curmale contribuie la reducerea inflamației arteriale prin reducerea riscului de boli de inimă. La fel și alte boli, cum ar fi artrita și boala Alzheimer. Magneziul este un element foarte important în buna funcționare a creierului, și a nervilor.

Magneziul pe care îl conțin este bun și pentru scăderea tensiunii arteriale. Potasiul este benefic pentru buna funcționare a inimii, precum și pentru scăderea tensiunii arteriale.

Activați funcționarea creierului

Consumul de vitamina B6, care este bogat în curmale, ajută la îmbunătățirea funcției creierului. Aceasta înseamnă că veți avea amintiri mai exacte și o concentrare excelentă cu un consum zilnic de doar 3 curmale. Și, de asemenea, ajută la menținerea minții clare și mai bine pregătite pentru învățare.

Curmalele sunt recomandate în perioadele de stres intens sau de examene, când creierul este suprasolicitat cu informații!

Încercați să aveți o alimentație diversificată pentru a oferi organismului toate elementele necesare pentru o bună funcționare. Natura ne oferă tot ce avem nevoie pentru a crește sănătos, și a ne vindeca. Fără o alimentație sănătoasă, nici pastilele nu își vor face efectul.


Articolele de pe revistasufletului.net sunt destinate doar scopurilor informative și educative și nu înlocuiesc consultările medicale profesionale, diagnosticul sau tratamentul. Consultați întotdeauna medicul cu privire la orice întrebări care pot apărea legate de starea dumneavoastră de sănătate.


Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!